YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE

 

 YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE


PILION – GRČKA, 7 – 14. SEPTEMBAR 2019.

 

 

Ovo nije turistički aranžman, već događaj aktivnog odmora. Namenjen je članovima udruženja. Za one koji nisi članovi, a žele da nam se pridruže, član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara na licu mesta.

 

 


★ SMEŠTAJ I POLUPANSION NA BAZI ŠVEDSKOG STOLA

Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno bistrom i čistom moru. Udaljen od velikih naselja, predstavlja pravu oazu mira za porodice i sve one željne mirnog odmora, ali i one koji žele aktivan odmor. Pozicija hotela predstavlja idealnu polaznu tačku za istraživanje predivnog Piliona i stotine plaža rasutih u zalivu Pegastikos, ali i u spoljnom delu poluostrva, prema Skiatosu. Nedaleko od hotela je i selo Milina, pozanto po svojoj prelepoj plaži i tavernama, ali i ruševine antičkog grada Olizon. Leda Village Resort  gradjen je u stilu starog grčkog sela u obliku atrijuma i sastoji se od glavne zgrade sa repcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, apartmana i soba. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom. Sve smeštajne jedinice imaju terasu ili izlaz u vrt sa pogledom na more i medjusobno su povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima.

Kompleks ima recepciju sa lobijem, bar, restoran – tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, teniski teren, teren za mali fudbal i košarku, malu teretanu, stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi, ronilački centar i parking. Hotel ima besplatan pristup Internetu za ograničen broj korisnika. Ograničen broj suncobrana i ležaljke na plaži su uključeni u cenu. Standardne sobe su namenjene za  2 – 3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj) imaju terasu sa garniturom za sedenje, TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV i mali frižider.  Usluga u hotelu Leda Village Resort je polupansion : doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

POVEDITE NA ODMOR I SVOJU DECU. U RESORTU NEMA NIKAKVOG SAOBRAĆAJA. POSTOJE BROJNI TERENI ZA IGRU I ZABAVU. PLAŽA JE ŠLJUNKOVITA, A DUBINA MORA POSTEPENO RASTE.
IZNENADIĆE VAS POVOLJNE CENE ZA VAŠE MALIŠANE!

 

SVI ČLANOVI NAŠEG UDRUŽENJA(IZ NS, BG, I SVIH GRADOVA DUŽ AUTOPUTA), IMAJU MOGUĆNOST DA SE DO ODREDIŠTA PREVEZU KOMBI PREVOZOM “OD VRATA DO VRATA” U OKVIRU REDOVNE LINIJE FIRME “PEXON TIM” PREMA GRČKOJ.

 

★ PROGRAM:

 ČASOVI JOGE: SVAKOG JUTRA PRE DORUČKA I POPODNE, PRE VEČERE.
SVAKI ČAS JOGE TRAJE IZMEĐU 75 I 90 MINUTA.

ČASOVE JOGE VODI: ZORICA B. SIMIĆ

Zorica Simic rodjena 1968 godine, diplomirani ekonomista poslovnog prava i diplomirani menager. Sertifikovani instruktor hatha yoge RYT 200 i serifikovani instruktor terapeutske joge RYT 200. Ajurvedski konsultant, Feng Shui konsultant. Sa jogom se bavi vise od 25 godina a zadnjih 12 godina, časove vodi u okviru Sathya Yoga Centra u Novom Sadu. Praktikuje i vodi casove vise stilova joge : Hatha, vinyasa, terapeutsku, ashtanga i hot jogu.Svira Gong -sertifikovana od strane Peter Hess akademije.

 

 

 

★ CENA ARANŽMANA

 

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE
CENA JE NAJPOVOLJNIJA ZA RANU UPLATU REZERVACIJE KRAJA JUNA.
SLEDEĆA KATEGORIJA CENA JE ZA UPLATU REZERVACIJA DO KRAJA JULA
I POSLEDNJA DO POPUNE KAPACITETA, NAJKASNIJE DO 1. SEPTEMBRA.

CENE SE OD ODNOSE NA OSNOVNI TIP SOBA (DVOKREVETNE I TROKREVETNE)

 

 

★ INFORMACIJE O CENAMA I ARANŽMANU:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.

ZBOG ČESTOG VOĐENJA DOGAĐAJA U INOSTRANSTVU, KONTAKTIRAJTE JE NAJBOLJE PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A
TEL BROJ/VIBER /WHATS APP : +381 60 44 97 112 i +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

 

★ REZERVACIJE:

 

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVACIJU HOTELA I ANGAŽOVANJE INSTRUKTORA.

REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. SMEŠTAJNI KAPACITET JE OGRANIČEN. OSTATAK, DO PUNOG IZNOSA ARANŽMANA SE UPLAĆUJE 15 DANA PRED POLAZAK, NA RAČUN HOTELA, U KOORDINACIJI SA OVLAŠĆENIM LICEM “AKTIVNOG ODMORA”
UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

 

ZA REZERVACIJU KONTAKTIRATI:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

Priču o konceptu i organizatoru pogledajte na videu:

 

POGLEDAJTE VIDEO O LEDA VILLAGE RESORTU:

 

 

DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08.  V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. SMENE  05.08 – 12.08. I  19.08 – 26.08. OD 01.06. IZNOSE 650 eur  … Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »