YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE

 

 YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE


PILION – GRČKA, 7 – 14. SEPTEMBAR 2019.

 

 

Ovo nije turistički aranžman, već događaj aktivnog odmora. Namenjen je članovima udruženja. Za one koji nisi članovi, a žele da nam se pridruže, član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara na licu mesta.

 

 


★ SMEŠTAJ I POLUPANSION NA BAZI ŠVEDSKOG STOLA

Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno bistrom i čistom moru. Udaljen od velikih naselja, predstavlja pravu oazu mira za porodice i sve one željne mirnog odmora, ali i one koji žele aktivan odmor. Pozicija hotela predstavlja idealnu polaznu tačku za istraživanje predivnog Piliona i stotine plaža rasutih u zalivu Pegastikos, ali i u spoljnom delu poluostrva, prema Skiatosu. Nedaleko od hotela je i selo Milina, pozanto po svojoj prelepoj plaži i tavernama, ali i ruševine antičkog grada Olizon. Leda Village Resort  gradjen je u stilu starog grčkog sela u obliku atrijuma i sastoji se od glavne zgrade sa repcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, apartmana i soba. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom. Sve smeštajne jedinice imaju terasu ili izlaz u vrt sa pogledom na more i medjusobno su povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima.

Kompleks ima recepciju sa lobijem, bar, restoran – tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, teniski teren, teren za mali fudbal i košarku, malu teretanu, stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi, ronilački centar i parking. Hotel ima besplatan pristup Internetu za ograničen broj korisnika. Ograničen broj suncobrana i ležaljke na plaži su uključeni u cenu. Standardne sobe su namenjene za  2 – 3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj) imaju terasu sa garniturom za sedenje, TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV i mali frižider.  Usluga u hotelu Leda Village Resort je polupansion : doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

POVEDITE NA ODMOR I SVOJU DECU. U RESORTU NEMA NIKAKVOG SAOBRAĆAJA. POSTOJE BROJNI TERENI ZA IGRU I ZABAVU. PLAŽA JE ŠLJUNKOVITA, A DUBINA MORA POSTEPENO RASTE.
IZNENADIĆE VAS POVOLJNE CENE ZA VAŠE MALIŠANE!

 

SVI ČLANOVI NAŠEG UDRUŽENJA(IZ NS, BG, I SVIH GRADOVA DUŽ AUTOPUTA), IMAJU MOGUĆNOST DA SE DO ODREDIŠTA PREVEZU KOMBI PREVOZOM “OD VRATA DO VRATA” U OKVIRU REDOVNE LINIJE FIRME “PEXON TIM” PREMA GRČKOJ.

 

★ PROGRAM:

 ČASOVI JOGE: SVAKOG JUTRA PRE DORUČKA I POPODNE, PRE VEČERE.
SVAKI ČAS JOGE TRAJE IZMEĐU 75 I 90 MINUTA.

ČASOVE JOGE VODI: ZORICA B. SIMIĆ

Zorica Simic rodjena 1968 godine, diplomirani ekonomista poslovnog prava i diplomirani menager. Sertifikovani instruktor hatha yoge RYT 200 i serifikovani instruktor terapeutske joge RYT 200. Ajurvedski konsultant, Feng Shui konsultant. Sa jogom se bavi vise od 25 godina a zadnjih 12 godina, časove vodi u okviru Sathya Yoga Centra u Novom Sadu. Praktikuje i vodi casove vise stilova joge : Hatha, vinyasa, terapeutsku, ashtanga i hot jogu.Svira Gong -sertifikovana od strane Peter Hess akademije.

 

 

 

★ CENA ARANŽMANA

 

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE
CENA JE NAJPOVOLJNIJA ZA RANU UPLATU REZERVACIJE KRAJA JUNA.
SLEDEĆA KATEGORIJA CENA JE ZA UPLATU REZERVACIJA DO KRAJA JULA
I POSLEDNJA DO POPUNE KAPACITETA, NAJKASNIJE DO 1. SEPTEMBRA.

CENE SE OD ODNOSE NA OSNOVNI TIP SOBA (DVOKREVETNE I TROKREVETNE)

 

 

★ INFORMACIJE O CENAMA I ARANŽMANU:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.

ZBOG ČESTOG VOĐENJA DOGAĐAJA U INOSTRANSTVU, KONTAKTIRAJTE JE NAJBOLJE PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A
TEL BROJ/VIBER /WHATS APP : +381 60 44 97 112 i +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

 

★ REZERVACIJE:

 

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVACIJU HOTELA I ANGAŽOVANJE INSTRUKTORA.

REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. SMEŠTAJNI KAPACITET JE OGRANIČEN. OSTATAK, DO PUNOG IZNOSA ARANŽMANA SE UPLAĆUJE 15 DANA PRED POLAZAK, NA RAČUN HOTELA, U KOORDINACIJI SA OVLAŠĆENIM LICEM “AKTIVNOG ODMORA”
UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

 

ZA REZERVACIJU KONTAKTIRATI:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

Priču o konceptu i organizatoru pogledajte na videu:

 

POGLEDAJTE VIDEO O LEDA VILLAGE RESORTU:

 

 

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »