FITNESS & YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE

FITNESS & YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE


Pilion – Grčka, 1 – 8. jun 2019.


Ovo nije turistički aranžman, već događaj aktivnog odmora. Namenjen je članovima udruženja. Za one koji nisi članovi, a žele da nam se pridruže, član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara na licu mesta.


★ SMEŠTAJ I POLUPANSION NA BAZI ŠVEDSKOG STOLA
Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno bistrom i čistom moru. Udaljen od velikih naselja, predstavlja pravu oazu mira za porodice i sve one željne mirnog odmora, ali i one koji žele aktivan odmor. Pozicija hotela predstavlja idealnu polaznu tačku za istraživanje predivnog Piliona i stotine plaža rasutih u zalivu Pegastikos, ali i u spoljnom delu poluostrva, prema Skiatosu. Nedaleko od hotela je i selo Milina, pozanto po svojoj prelepoj plaži i tavernama, ali i ruševine antičkog grada Olizon. Leda Village Resort  gradjen je u stilu starog grčkog sela u obliku atrijuma i sastoji se od glavne zgrade sa repcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, apartmana i soba. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom. Sve smeštajne jedinice imaju terasu ili izlaz u vrt sa pogledom na more i medjusobno su povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima. Kompleks ima recepciju sa lobijem, bar, restoran – tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, teniski teren, teren za mali fudbal i košarku, malu teretanu, stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi, ronilački centar i parking. Hotel ima besplatan pristup Internetu za ograničen broj korisnika. Ograničen broj suncobrana i ležaljke na plaži su uključeni u cenu. Standardne sobe su namenjene za  2 – 3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj) imaju terasu sa garniturom za sedenje, TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV i mali frižider.  Usluga u hotelu Leda Village Resort je polupansion : doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

★ PROGRAM:

SVAKOG JUTRA I POPODNE ČASOVI JOGE 
SVAKOG JUTRA TRENINZI FITNESA
UJUTRU: 7h 15 – 7h 35 min PRANAJAME – TEHNIKE DISANJA
7:40 – 8:40 – FITNES TRENING
POPODNE:
18 – 19:30 ČAS JOGE

Treninge i joga časove vodi:
MARIJANA JELENKOVIĆ – FITNESS I HATHA YOGA

Diplomirani je trener rekreacije i fitnesa i sertifikovani hatha yoga instruktor. Rođena 13.08.1981u Pančevu.U svetu fitnesa je već 20 godina, od toga kao trener radi punih 14 godina. A već osam godina ima sopstveni klub u kome su zastupljeni grupno vođeni fitnes programi kao što su aerobic, tae bo, step aerobic, pilates i od pre četiri godine posle završene obuke kod Dragana Lončara je počela da vodi i Hatha yogu, gde je i zaista pronašla sebe. Svojom zaraznom pozitivnom energijom generalno prema životu, inspiriše druge da rade na sebi i u telesnom i mentalnom smislu. I za nju je životni moto, ne u zdravom telu zdrav duh, već obrnuto u zdravom duhu zdravo telo.

 SANDA LUKIĆ – KUNDALINI I VINYASA YOGA

Sanda Lukić (Sarandeep Kaur) sa jogom se prvi put upoznala u Americi 2001. godine tokom studija novinarstva. Pohađala je brojne seminare u oblasti joge, meditacije i istočnjačkih učenja. Aktivno se bavila hatha i aštanga jogom. Upoznala je gotovo sve vrste i oblike joge, a posebno je zanima naad joga (joga zvuka). Uživa u kirtanima i pojanju, kao i u učenja Swami Shivamurti, Biharska joga skola. 2014.godine prvi put je otputovala u Indiju, gde je nastavila da intenzivno radi na sebi i svojoj praksi aštanga joge. 2015.godine ponovo odlazi u Indiju, na obuku za učitelja kundalini joge (Kundalini Research Institute Teacher Training) sa jednom od najvećih učiteljica kundalini joge, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge, USA)U februaru 2016. ponovo odlazi u Rišikeš, na tečaj “ Conscious Communications “ i “Lifestyles and Lifecycles” kod svojih učitelja Gurmukh i Gurushabd. Planira da nastavi edukaciju u oblasti kundalini joge, kao i da pomogne u organizaciji do a posebno je interesuju dalje edukacije u primeni kundalini joge u terapeutske svrhe kao i Sat Nam Rasajan, umetnost lečenja putem kundalini joge. Pored joge, strast su joj ples, putovanja, strani jezici i pripremanje zdrave hrane. Zanimaju je ajurveda, kao i lečenje zvukom, upotrebom tibetanskih činija i drugih instrumenata, poput gonga.


★ CENA ARANŽMANA

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE
CENA JE NAJPOVOLJNIJA ZA RANU UPLATU REZERVACIJE DO 1. FEBRUARA
SLEDEĆA KATEGORIJA CENA JE ZA UPLATU REZERVACIJA DO 1. MARTA
I POSLEDNJA DO POPUNE KAPACITETA, NAJKASNIJE DO 1. MAJA

 

 

INFORMACIJE O CENAMA I ARANŽMANU:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

★ REZERVACIJE: 

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVACIJU HOTELA I ANGAŽOVANJE INSTRUKTORA.

REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. SMEŠTAJNI KAPACITET JE OGRANIČEN. OSTATAK, DO PUNOG IZNOSA ARANŽMANA SE UPLAĆUJE 15 DANA PRED POLAZAK, NA RAČUN HOTELA, U KOORDINACIJI SA OVLAŠĆENIM LICEM “AKTIVNOG ODMORA”
UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

ZA RANU UPLATU REZERVACIJA: DO 1. FEBRUARA, CENA JE NAJNIŽA

ZA REZERVACIJU KONTAKTIRATI:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

Priču o konceptu i organizatoru pogledajte na videu:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=540&v=p3JtNShsUdc

POGLEDAJTE VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=1NITTN0vTcQ
CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »