JEDRENJE JONSKIM MOREM

LEFKADA, LUKA LEFKAS, 26. APRIL – 4. MAJ 2019. ( 9 DANA, 8 NOĆENJA NA BRODU)

 

JEDRENJE JONSKIM MOREM

 

2 BRODA, 20 LJUDI, KOMFOR, PRELEPA PRIRODA, JOGA, BICIKLIZAM, WINDSURFING, DRUŽENJE I UŽIVANJE….

PUTUJEMO DO MESTA ISPLOVLJAVANJA ZAJEDNO I JEDRIMO JEDNI PORED DRUGIH JONSKIM MOREM.

 

UDRUŽENJE GRAĐANA ZA SVOJE ČLANOVE ORGANIZUJE JEDRENJE JONSKIM MOREM. ČLAN SE POSTAJE JEDNOSTAVNO – POPUNJAVANJEM PRIJAVNOG FORMULARA.

ZAJEDNIČKI ULAZIMO U ZAKUP JEDRILICE U GRČKOJ, A UDRUŽENJE ORGANIZUJE AKTIVNOSTI TOKOM JEDRENJA.

ROK ZA PRIJAVU I UPLATU REZERVACIJE, U IZNOSU 50% ZAKUPA, JE DO POPUNE KAPACITETA.

OSTATAK IZNOSA POREBNO JE UPLATITI PRED PUTOVANJE.

NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU PRENOSI SE VLASNICIMA BRODA I NE VRAĆA SE. MOŽE SE PRENETI NA DRUGU OSOBU.

★ORGANIZATOR AKTIVNOSTI:  SINIŠA RAČIĆ

Jedrenje, kao i ronjenje podrazumeva AKTIVNI ODMOR.

Možete zamisliti kao kampovanje na vodi, s tim da se vi nalazite na spisku posade, a ne na spisku gostiju.

Ploviti jedrenjakom izmedju grčkih ostrva je pre svega velika AVANTURA, LETOVANJE NA MORU, A NE PORED NJEGA! Lepo vreme i more bez talasa nisu zagarantovani.
Utisci i uspomene koje će se prepričavati godinama, jesu zagarantovani!

★ 2 JEDRENJAKA :

1. JEDRENJAK: Proizvodjač – Jeanneau Model – Sun Odyssey 49, 2008 godište. Smeštajni kapacitet – 8 gostiju + 2 osobe u salonu (skipper i organizator). Brod spada u premium klasu, ima 4 dvokrevetne kabine i svaka kabina ima zaseban električni toalet sa tuš kabinom. Stanje broda je besprekorno.


2. JAHTA JEDRENJAK: Proizvođač Dufour Atoll 43. Ima 4 komforne kabine sa po 2 ležaja (bračni), 2 kupatila sa wc + velika kuhinja sa trpezarijom za 12 osoba (30 m2). Stanje jahte je besprekorno!
JAHTA PORED OPREME ZA JEDRENJE IMA I WINDSURF SA 5 REZERVNIH JEDARA, KITESURF, KAO I OPREMU ZA RONJENJE NA DAH. NA BRODU JE I POTPUNO NOVI EKELTRIČNI BICIKL KOJI ĆE SE KORISTITI ZA NABAVKU NAMIRNICA. VEŽBANJE WINDSURFINGA JE UKLJUČENO U CENU, A KITESURF MOGU KORISTITI SAMO ONI KOJI SU OBUČENI UZ PREUZIMANJE KOMPLETNE ODGOVORNOSTI U SLUČAJU ŠTETE.

BORAVAK NA JAHTI JE ZA NIJANSU SKUPLJI, ALI UKLJUČUJE ČASOVE JOGE I KORIŠĆENJE SPORTSKIH REKVIZITA.
JOGA ČASOVI SU DOSTUPNI I ZA GOSTE PRVOG BRODA UZ MALU DOPLATU.

SKIPERI: 1.VLADIMIR STURMBERGERGER – profesionalni skipper, radio za mnoge Grčke agencije (12 godina iskustva – hiljade milja isključivo u charteru)
– Radio kao skiper na praktično svim vrstama plovila koja postoje na tržištu, svih veličina – katamarani, jedrilice, motorne jahte
– muzičar – bas gitara – album za PGP/RTS,  animator, video produkcija. Bio je deo tima prvog Srpskog dugometražnog bioskopskog filma – “Technotise – Edit i Ja

2. DEJAN DRAŠKOVIĆ – SKIPER NA JAHTI – DUGOGODIŠNJI SKIPER I NAUČNIK – INOVATOR NA POLJU SOLARNE ENERGIJE, VLASNIK FIRME “MONOLITH INOVATION GROUP” IZ NIŠA.
3. NEBOJŠA DOŠEN – SKIPER NA JAHTI. OFICIR U PENZIJI, DUGOGODIŠNJI I DOBAR SKIPER.

★PLAN PLOVIDBE: LEFKADA, KEFALONIJA, ITAKA, MEGANISI I VIŠE MANJIH OSTRVA U ARHIPELAGU

★JOGA ČASOVI: SVAKOG DANA, KAD NAM PRILIKE DOZVOLE PO JEDAN SAT UMIRUJUĆE I OKREPLJUJUĆE JOGE, UZ PRAKTIKOVANJE ANTISTRES TEHNIKA DISANJA I KRATKIH MEDITACIJA.
ČASOVE DRŽI SERTIFIKOVANI JOGA INSTRUKTOR IRENA MAKSIMOVIĆ

★PREVOZ DO MESTA ISPLOVLJAVANJA:
UNUTAR GRUPE KOJA SE OKUPI, ORGANIZOVAĆEMO ZAJEDNIČKI PREVOZ. ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, ZAMOLIĆEMO DA POVEZU ONE KOJI NEMAJU, TE DA PODELIMO TROŠKOVE. POSTOJE OPCIJE I ZA AUTOBUSKI ILI KOMBI PREVOZ.

Hrana:
Nemojte očekivati da se Skiper, ili organizatori yoga & scubadiving jedrenja  bave pripremom hrane i raspremanjem posudja za vas. Svi solidarno učestvujemo i delimo poslove.
Brodska kuhinja sadrži frižider, zamrzivač, šporet sa 3 ringle i rernom.
Kuhinja je kompletno opremljena sa potrebnim posuđem i escajgom.
Pre svake plovidbe, kuhinja i posuđe moraju biti raspremljeni.
Inicijalna nabavka se obavlja u subotu ujutru, pre ukrcavanja

★INFORMACIJE I KONTAKT:
SINIŠA RAČIĆ +381 60 44 97 111

OBAVEZAN JE TELEFONSKI (viber, whats app) POZIV I SASTANAK (ILI RAZGOVOR PREKO SKYPE) KAKO BISMO IZBEGLI OKUPLJANJE KONFLIKTNIH LJUDI NA JEDRENJU.

 

Pogledajte video o konceptu Aktivni Odmor – Active Holiday:

OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
JEDRENJE, WAKEBOARDING, PLANINARENJA, VOŽNJA BRODIĆEM, SUP BOARDING, ISTRAŽIVANJE LEPOTA I POVEZIVANJE SA PRIRODOM 15 – 22.07.2023. Ohridsko jezero jedno je od najstarijih, najvećih i najdubljih jezera na svetu! Sa pravom nosi epitet makedonskog sltakovodnog mora ne samo iz razloga što čini okosnicu letnjeg turizma, već i zato što zauzima površinu od oko 358 km2. Upravo… Continue reading OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 20 – 22.01.2023. VIKEND 27 – 29.01.2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. Na ovom skijalištu ima… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
Translate »