TEČAJ TAJLANDSKE JOGE – MODUL 1

BEOGRAD,

vikend 25. i 26. februara 2016,
vikend   4. i 5. marta  2016.
vikend 11. i 12. marta  2016.

 

Mesto održavanja: Resavska 30 b, Beograd
Vreme održavanja: 10 – 15 h

 

 

★ CENA TEČAJA: 200 EUR

 

 

PRIJAVITE SE NA FB EVENT, POZOVITE PRIJATELJE I PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNITE OVDE

 

★ REZERVACIJE:
Uplaćuju se u iznosu od 70 €, A OSTATAK NA LICU MESTA
Iznos je moguće  uplatiti dinarski 8720 din na tekući račun

Siniša Račić
Banca Intesa
Rn: 160-5100100106763-43
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za modul 1 tečaja tajlandske masaže. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

 

Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
Beograd – Srbija

Po uplati poslati PORUKU putem vibera ili sms-a(na broj +381 60 44 97 111)  sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)


NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

 


★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Siniša Račić +381 60 44 97 111
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

TEČAJ ĆE SE ODRŽATI U DVA MODULA, OD KOJIH ĆE SVAKI TRAJATI PO 3 VIKENDA.
SVAKI POLAZNIK KOJI ZAVRŠI OBA MODULA, DOBIĆE SERTIFIKAT – BIĆE KVALIFIKOVAN DA DRŽI ČASOVE TAJLANDSKE JOGE.
PO ZAVRŠETKU MODULA 1 BIĆETE KVALIFIKOVANI DA PRAVILNO IZVODITE LIČNU PRAKSU.

UKOLIKO NIKAD NISTE PROBALI TAJLANDSKU JOGU, A ZAINTERESOVANI STE ZA KURS, MOŽETE ZAKAZATI INDIVIDUALNI ČAS. Cena je 2000 dinara.U slučaju uplate kursa, polovina iznosa se vraća.

 

 

★ŠTA JE TAJLANDSKA JOGA ?

 


Tajlandska Joga ili Reusi Dat Ton je sistem vežbi koji pripada jogičkoj praksi Dalekog Istoka.

NAZIV

Reusi – naziv potiče od indijske reči Riši i označava red svetih ljudi koji kroz vekove čuvaju drevna znanja kao što su prirodna medicina, astrologija, matematika, muzika i sl., nezavisno od društveno – istorijskih tokova. Pravih Rišija danas je veoma malo i mogu se još pronaći u Indiji, Nepalu, Tibetu, Laosu, Kambodži i Tajlandu. Sistem Tajlandske joge stvoren je, sačuvan i usavršen od strane tajlandskih Reusi-ja.

Datistezati, namestiti, uvežbati

Tonzamenica „sebe“

Stoga, u bukvalnom prevodu, Reusi Dat Ton znači „Reusi isteže sebe“

 

 

VEŽBE:

Tajlandska Joga prva je i najvažnija fizikalna terapija Tradicionalne Tajlandske medicine. Sastoji se od sledećih vežbi:

  • samomasaže
  • akupresure
  • postura
  • vežbi istezanja
  • dinamičkih vežbi
  • vežbi disanja
  • mantri
  • vizuelizacija
  • meditacije

PRIMENA

Tajlandska Joga nastala je kao rezultat želje da se pronikne u tajne tela i uma i shvati kako oni funkcionišu. Predstavlja ogroman, mukotrpan put koji su Reusi kroz vekove prešli kako bi ovladali ovim znanjem. Tek sa neposrednim razumevanjem kako naše telo i um funkcionišu, možemo pokušati da razumemo i kako funkcionišu drugi oko nas. Pored tog procesa samospoznaje, ove vežbe koriste se i za redovno održavanje zdravlja, a kada praktičar stekne zavidno iskustvo, mogu se instruirati i drugima kao vid terapije.


KOJE SU KORISTI ?

Praksa tajlandske joge otklanja bolove u zglobovima i mišićima celog tela, otoke, glavobolju, slabost, otklanja posledice stresa , povećava fleksibilnost tela i uma, poboljšava cirkulaciju, kondiciju, varenje, pojačava vitalnost i smiruje um.


ANATOMIJA I FIZOLOGIJA

Celokupan sistem Thai Joge baziran je na Tradicionalnoj tajlandskoj anatomiji i fiziologiji, koje su potpuno drugačije od zapadne. Temelji tajlandske anatomije i fiziologije potiču iz Budističke metafizike i teorije Elemenata.

Na tečaj polaznici treba da dođu u udobnoj, širokoj garderobi od prirodnih materijala. Poželjno je poneti i svesku i olovku i flašu sa vodom.


VAŽNA NAPOMENA:

Tečaj tajlandske joge nije moguće izvoditi ukoliko imate dugačke nokte.

 

 

★ TEČAJ TAJLANDSKE YOGE VODI : 

DANKO LARA RADIĆ

Danko Lara Radić profesionalno se bavi masažom i fizikalnim terapijama već 20 godina. Prvi je pre 15 godina sa Tajlanda doneo na Balkan ova drevna znanja. Već deset godina podučava tajlandsku tradiciju širom Evrope i spada među par najkompetentnijih učitelja na evropskom kontinentu. Živi i radi u Beogradu. Za više informacija posetite web stranicu: kliknuti ovde

Za dodatne informacije o Tajlandskoj Jogi i Tajlandskoj Masaži posetite zvaničnu stranicu: link 1 i link 2

ASISTENT: Bojana Smolić

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.04 – 04.05. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! ★ CENA: 500 EUR (dinarska protivvrednost) za uplate do 14.04. 2024. Za uplate nakon 14.04. 2024, cena je… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
Translate »