KAKO POBOLJŠATI RAD ORGANA ZA VARENJE – JOGA I INTEGRATIVNA MEDICINA – PREDAVANJE I RADIONICA

 

BEOGRAD, 24. decembar 2016.

Mesto održavanja:
Resavska 30 b/ 4. sprat
Vreme održavanja: 9 – 12 h

 

 

Na radionici posvečenoj zdravlju digestivnog trakta govorićemo o tome koja je njegova uloga iz ugla kvantne medicine i homeopatije, šta su uzroci najčešćih tegoba koje nas muče, šta nam poručuju simptomi koje imamo.
Kroz razumevanje sebe i praktične savete kako izbeći najčešće zamke u vreme obilnije ishrane.
Nakon interaktivnog predavanja, gde će biti postavljana i konkretna pitanja, pristupa se radioničarskom delu.
Radićemo moćne krije kundalini joge za osnaživanje i bolji rad digestivnog trakta. Polaznici će i sami, nakon seminara moći svakodnevno da ih upražnavaju i time osnaže digestivni trakt.

 

 

 

 

Prijavite se na fb događaj i pratite obajave. Pozovite i prijatelje: Kliknuti ovde

 

 

 

 

★ CENA RADIONICE: 1500 dinara
Plaća se na licu mesta.

 

★ REZERVACIJE:

Mesto na radionici se rezerviše slanjem e-maila sa sledećim tekstom: Prijavljujem se na  radionicu “KAKO POBOLJŠATI RAD ORGANA ZA VARENJE”. U prijavi navesti puno ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu.

 Prijava se šalje na: beogradskijogafestival@gmail.com
U slučaju sprečenosti dolaska, molimo vas da nas o tome obavestite slanjem e-maila na istu adresu.

 


★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Siniša Račić +381 60 44 97 111
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

Po definiciji Nacionalnog centra za komplementarnu i alternativnu medicinu u Nacionalnom institutu zdravlja SAD-a, integrativna medicina podrazumeva udruzivanje konvencionalnih medicinskih i komplementarnih i alternativnih terapija za ciju bezbednost i delotvornost postoje odredjeni visokokvalitetni naucni dokazi.

Integrativna medicina ima holisticki (jedinstvo tela, misli i osecanja) i visoko individualni pristup (preporucuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). U njoj se spajaju najmoderniji naucni pronalasci, narocito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lecenju sa svih krajeva sveta

Ova se kombinacija pokazala izuzetno efikasnom u ostvarivanju glavnog cilja medicine – ocuvanju zdravlja i produzetku zivotnog veka.
Integrativna medicina obavezno konsultuje vise metoda i tehnika: npr. homeopatiju, biorezonantnu dijagnostiku, akupunkturu… Zbog takvog, visestranog, prilaza, ordinacije integrativne medicine ostvaruju veoma dobre rezultate u skoro svim terapijama.

KUNDALINI JOGA je drevna nauka o otvaranju ljudskih potencijala stara više od 5000 godina. Kundalini joga je jedan od najbržih načina za transformaciju tela, uma i duha. To je praktična tehnika koju mogu da upražnjavaju apsolutno svi, nezavisno od toga da li su se ikada pre bavili jogom.
Kundalini joga je joga za savremenog čoveka. Ona daje maksimalne rezultate za minimalno vreme. Da biste se bavili Kundalini jogom vi ne morate biti mnogo gipki, ne morate da menjate svoja verovanja. Joga nije religija, joga je realna nauka koja otkriva vaše prave, istinske potencijale.
Kundalini joga će vam pomoći u ostvarivanju vaše želje da popravite svoj život, da uspešno razrešite svoje probleme, velike ili male. Pomoći će vam u ostvarivanju vaše želje da budete zdravi i srećni!

 

Voditelj radionice i predavanja: Dr Gordana Popović Bogunović 

Gordana Popović Bogunović, lekar homeopata i praktičar kvantne medicine. Od 2010. u okviru “LIFE ordinacije” samostalno vodi svoju integrativno-holističku praksu i izgrađuje autentičan pristup u radu sa pacijentima.
Prvi susret sa homeopatijom je imala 2000.godine u Novom Sadu gde je paralelano sa osnovnim studijama medicine u Beogradu pohađala London international school of Homeopathy, da bi se kasnije usavršavala u oblasti klasične homeopatije kroz Kontinuiranu medicinsku edukaciju i napredne studije homeopatije Profesora Georga Vithoulkasa – IACH.
Jogom se bavi 17 godina, a kao intruktor Hatha joge, škola Dragana Lončara, od 2012. vodi časove u Yoga Lotos Zemun centru. Ove godine je boravila mesec dana u Indiji, gde je završila tečaj za Kundalini joga učitelja i u svojoj medicinskoj praksi primenjuje znanja ove tradicionalne joga veštine.
 
OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
JEDRENJE, WAKEBOARDING, PLANINARENJA, VOŽNJA BRODIĆEM, SUP BOARDING, ISTRAŽIVANJE LEPOTA I POVEZIVANJE SA PRIRODOM 15 – 22.07.2023. Ohridsko jezero jedno je od najstarijih, najvećih i najdubljih jezera na svetu! Sa pravom nosi epitet makedonskog sltakovodnog mora ne samo iz razloga što čini okosnicu letnjeg turizma, već i zato što zauzima površinu od oko 358 km2. Upravo… Continue reading OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 20 – 22.01.2023. VIKEND 27 – 29.01.2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. Na ovom skijalištu ima… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
Translate »