KAKO POBOLJŠATI RAD ORGANA ZA VARENJE – JOGA I INTEGRATIVNA MEDICINA – PREDAVANJE I RADIONICA

 

BEOGRAD, 24. decembar 2016.

Mesto održavanja:
Resavska 30 b/ 4. sprat
Vreme održavanja: 9 – 12 h

 

 

Na radionici posvečenoj zdravlju digestivnog trakta govorićemo o tome koja je njegova uloga iz ugla kvantne medicine i homeopatije, šta su uzroci najčešćih tegoba koje nas muče, šta nam poručuju simptomi koje imamo.
Kroz razumevanje sebe i praktične savete kako izbeći najčešće zamke u vreme obilnije ishrane.
Nakon interaktivnog predavanja, gde će biti postavljana i konkretna pitanja, pristupa se radioničarskom delu.
Radićemo moćne krije kundalini joge za osnaživanje i bolji rad digestivnog trakta. Polaznici će i sami, nakon seminara moći svakodnevno da ih upražnavaju i time osnaže digestivni trakt.

 

 

 

 

Prijavite se na fb događaj i pratite obajave. Pozovite i prijatelje: Kliknuti ovde

 

 

 

 

★ CENA RADIONICE: 1500 dinara
Plaća se na licu mesta.

 

★ REZERVACIJE:

Mesto na radionici se rezerviše slanjem e-maila sa sledećim tekstom: Prijavljujem se na  radionicu “KAKO POBOLJŠATI RAD ORGANA ZA VARENJE”. U prijavi navesti puno ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu.

 Prijava se šalje na: beogradskijogafestival@gmail.com
U slučaju sprečenosti dolaska, molimo vas da nas o tome obavestite slanjem e-maila na istu adresu.

 


★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Siniša Račić +381 60 44 97 111
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

Po definiciji Nacionalnog centra za komplementarnu i alternativnu medicinu u Nacionalnom institutu zdravlja SAD-a, integrativna medicina podrazumeva udruzivanje konvencionalnih medicinskih i komplementarnih i alternativnih terapija za ciju bezbednost i delotvornost postoje odredjeni visokokvalitetni naucni dokazi.

Integrativna medicina ima holisticki (jedinstvo tela, misli i osecanja) i visoko individualni pristup (preporucuje se terapija koja najbolje odgovara datom zdravstvenom problemu). U njoj se spajaju najmoderniji naucni pronalasci, narocito oni iz kvantne fizike, sa drevnim znanjima o lecenju sa svih krajeva sveta

Ova se kombinacija pokazala izuzetno efikasnom u ostvarivanju glavnog cilja medicine – ocuvanju zdravlja i produzetku zivotnog veka.
Integrativna medicina obavezno konsultuje vise metoda i tehnika: npr. homeopatiju, biorezonantnu dijagnostiku, akupunkturu… Zbog takvog, visestranog, prilaza, ordinacije integrativne medicine ostvaruju veoma dobre rezultate u skoro svim terapijama.

KUNDALINI JOGA je drevna nauka o otvaranju ljudskih potencijala stara više od 5000 godina. Kundalini joga je jedan od najbržih načina za transformaciju tela, uma i duha. To je praktična tehnika koju mogu da upražnjavaju apsolutno svi, nezavisno od toga da li su se ikada pre bavili jogom.
Kundalini joga je joga za savremenog čoveka. Ona daje maksimalne rezultate za minimalno vreme. Da biste se bavili Kundalini jogom vi ne morate biti mnogo gipki, ne morate da menjate svoja verovanja. Joga nije religija, joga je realna nauka koja otkriva vaše prave, istinske potencijale.
Kundalini joga će vam pomoći u ostvarivanju vaše želje da popravite svoj život, da uspešno razrešite svoje probleme, velike ili male. Pomoći će vam u ostvarivanju vaše želje da budete zdravi i srećni!

 

Voditelj radionice i predavanja: Dr Gordana Popović Bogunović 

Gordana Popović Bogunović, lekar homeopata i praktičar kvantne medicine. Od 2010. u okviru “LIFE ordinacije” samostalno vodi svoju integrativno-holističku praksu i izgrađuje autentičan pristup u radu sa pacijentima.
Prvi susret sa homeopatijom je imala 2000.godine u Novom Sadu gde je paralelano sa osnovnim studijama medicine u Beogradu pohađala London international school of Homeopathy, da bi se kasnije usavršavala u oblasti klasične homeopatije kroz Kontinuiranu medicinsku edukaciju i napredne studije homeopatije Profesora Georga Vithoulkasa – IACH.
Jogom se bavi 17 godina, a kao intruktor Hatha joge, škola Dragana Lončara, od 2012. vodi časove u Yoga Lotos Zemun centru. Ove godine je boravila mesec dana u Indiji, gde je završila tečaj za Kundalini joga učitelja i u svojoj medicinskoj praksi primenjuje znanja ove tradicionalne joga veštine.
 
CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »