LETO S PRIRODNIM RODITELJSTVOM – HVAR (Jelsa) – 15.07. – 22.07. 2017
Hvar (Jelsa) – 15.07. – 22.07. 2017

Leto s Prirodnim roditeljstvom

Leto s Prirodnim roditeljstvom je prilika da spojite lepo i korisno, i da uz letovanje na Hvaru prođete radionice iz programa Roditeljstvo 0-6, autora Tomislava Kuljiša. Iskustvene radionice nas uvode u svet detetovih stvarnih potreba, donose nam savremene spoznaje koje su za decu razvojno podsticajne, a koje ujedno roditeljstvo čine ispunjavajućim.


Ovaj program postoji već sedam godina, a trenutno se realizuje samo u Zagrebu, Beogradu i Rijeci, dok će na Hvaru imati priliku da ga prođu i svi ostali bez obzira na mesto stanovanja. Omogućite sebi prijatan i povoljan porodični odmor, prepun novih poznanstava, tokom kog ćete otkriti tajne celovitog razvoja deteta.
Za decu je organizovana animacija za vreme radionica.

REZERVACIJE:

SINIŠA RAČIĆ  AKTIVNI ODMOR –  AKTIVNI ODMOR – ACTIVE HOLIDAY

KONTAKT: +381 60 44 97 111
E-MAIL: beogradskijogafestival@gmail.com

 

Program radionica

Program podrazumeva pet radionica, tokom 5 dana, u periodu od 16.00-19.30h (radionice su od nedelje 16.07. do četvrtka 22. 07.) za vreme kojih je organizovana animacija za decu s našim iskusnim animatorima, kako bi roditelji mogli biti posvećeni radionicama.
Radionice imaju za cilj sagledavanje i uvid u stvarne potrebe deteta po razvojnim fazama koje su preduslov njegodog celovitog razvoja. Kroz njih dobijamo uvid u to kako dete doživljava odnos s roditeljima i mogućnost da sagledamo taj najvažniji odnos za njega, iz pozicije deteta. Kroz ovaj program roditelji imaju priliku doživeti šta dete zaista treba od njih i šta nakon tih spoznaja žele pružiti svome detetu.

Ove iskustvene radionice su sastavni deo Kompletnog programa Roditeljstvo 0-6 koji se sastoji još i od video predavanja Programa Roditeljstvo i rani razvoj (RIRR) i interaktivnih predavanja koja se nastavljaju na njih i mogu se pratiti narednih godinu dana. Upisom Leta s Prirodnim roditeljstvom, postaju vam dostupna sva video predavanja Programa RIRR i sva protekla interaktivna predavanja s Tomislavom Kuljišem, kao i mogućnost praćenja interaktivnih predavanja tokom sledeće školske godine, te sudelovanja u zatvorenoh FB grupi Centra Prirodno roditeljstvo gde možete dobiti odgovore na vaša roditeljska pitanja.

 

Autor programa je Tomislav Kuljiš, a voditelji Jelena Stanković i Rea Giaschi, voditeljice programa i radionica u Zagrebu.

 

Kroz iskustvene radionice ćemo obraditi najvažnije teme ranog razvoja koje su odredile nas i koje danas kroz odnos s nama određuju našu decu:

  • Uvodna radionica Osnove razvojno poticajnog roditeljstva.
  • Primarne potrebe deteta i povezanost (Razvojne faze – simbioza i separacija)
  • Emocionalni razvoj deteta (Stabilno i sretno dijete)
  • Psihološki razvoj deteta (Svoje i autentično dijete)
  • Neposlušnost – zašto i kako (Kontriranje i faza Neću i Postavljanje granica)

Nakon radionica ništa više nije isto kao pre, jer dobijemo uvid u sebe u svoje dete i javi se snažan motiv da budemo puno bolja verzija sebe i kao roditelja i kao partnera,  za koju uvijek imamo potencijal, ali do sada nismo imali iskustvo kakvi bi smo mogli biti.

 

 

Za decu imamo organizovanu animaciju s iskusnim animatorima, tako da da za vreme dok su roditelji na radionicama deca imaju organiziranu zabavu. Centar animatorima finansira smeštaj i hranu dok roditelji plaćaju animatorima 50 kn po danu po detetu, odnosno 250 kn za svih pet dana.

 

★ KOTIZACIJA ZA RADIONICE

 

Kotizacija za sudelovanje u programu iznosi 1850 kn (250€)  po osobi, a za roditeljski par 2500kn (330€) i uplaćuje se na žiro račun Centra pre početka programa. Svi koji su do sada uplatili neku od opcija Programa Roditeljstvo i rani razvoj ili Roditeljstvo 0-6 plaćaju samo 950 kn po osobi.

Program Leto s Prirodnim roditeljstvom podrazumeva:
– pet iskustvenih radionica na Hvaru uz što se još dobije i
– godinu dana pristupa:
– svim video predavanjima programa RIRR,
– petnaest interaktivnih video predavanja s Tomislavom Kuljišem koja su nastavak na video RIRR,
– devet Facebook live predavanja s Jelenom Stanković koja su prilika za postavljanje pitanja u zatvorenoj FB grupi.

 

Prijava i sve informacije na: 

beogradskijogafestival@gmail.com

 

Za dodatne informacije o organizatorima i programima, molim kotistite sledeće linkove:

  1. http://prirodnoroditeljstvo.com/
  2. http://tomislavkuljis.com/

 

.

★ SMEŠTAJ (rezerviše se samostalno)

O smeštaju

resort_fontana
fontana-resort-740x360

Ovu sezonu ćemo raditi i imati smještaj u resortu Fontana kod Jelse. Radit ćemo u klimatiziranoj dvorani s tepihom koje ima predivan pogled na more i terasu na kojoj možemo imati pauze. Ispred hotela su dva bazena ili se može sići do mora na stijene. Lijevo od hotela je šljunčana plaža. Do Jelse je oko 500m tako da se brzo može doći do restorana, dućana, tržnice itd. U hotelu postoji restoran-taverna s vrlo povoljnim cijenama.

Smještaj u resortu Fontana za polaznike Ljeta s Prirodnim roditeljstvom je u dvokrevetnim sobama Comfort ili Clasic po znatno povoljnijim cijenama od redovnih.  Sobe su nivoa dvije zvjezdice, ali one koje će biti za nas su nedavno renovirane i više nego OK i još su blizu restorana i plaže. Sobe su u borovoj šumi i imaju ventilator, a ne klimu, što se u biti pokazalo savim dovoljno. Sobe u prizemlju imaju terasicu koja se nadoplaćuje, a na katu imaju francuski prozor. Okrenute su sve prema moru. Cijene za smještaj u sobama su na bazi polupansiona (doručak i večera).

Za rezervaciju smještaja je prvi korak prijaviti se na info@prirodnoroditeljstvo.com, a nakon potvrde o sudjelovanju potrebno je nazvati resort Fontanu na +385 21 761 810 ili javiti se na mail resort-fontana@adriatiq.com, predstaviti se da se prijavljujete za Ljeto s Prirodnim roditeljstvom kako bi ste imali povlaštenu kotizaciju i kod njih rezervirajte i dogovorite plaćanje smještaja. Moguće je doći i ranije od 15.07. uz iste povlaštene uvjete za naše plaznike, ali za ostanak iza 22.07. se plaća hotelu puna cijena smještaja.

 

Cijena (HRK) za uslugu polupansiona (HB), po danu, po osobi za polaznike Ljeta s Prirodnim roditeljstvom

Smještaj: 08.07.-21.07.2017.
Comfort soba s prozorom 1/2**   280,00 kn
Comfort soba s prozorom 1/1** (single use) 345,00 kn
Comfort soba s terasom 1/2** 300,00 kn
Comfort soba s terasom 1/1** (single use) 371,00 kn

Popusti:

Dijete 0-11,99g na pomoćnom ležaju: -100%
Dijete 0-11,99g na glavnom ležaju: -20%
Odrasla osoba na pomoćnom ležaju: -10%
Doplate:
Za single use korištenje sobe: +30%
Za ručak (po osobi): +50,00 kn
Za All Inclusive Light: +80,00 kn
Kućni ljubimac (po danu): +60,00 kn
Dječji krevetić (po danu): +22,00 kn

20100805-fontana-resort_0055-600x400
comfort-room1-500x500
comfort-room2-500x500
classic-room1-500x500
pogled-iz-soba-500x460

★JELSA

hvarjelsal
jelsa_st_ivan
jelsa

★PLAŽA I KUPANJE

img_1949-600x400

 

Ispred samog hotela je more, a u borovoj šumi tik uz more se može provesti cijeli dan u hladu.

hotel-i-plaza

 

Oni koji žele šljunčanu plažu mogu se prošetati do nje, samo je pedesetak metara od hotela.

bazen-1-600x400

 

 

Hotel ima i dva bazena za svoje goste.

I za kraj…

Želja nam je da ovim programom spojimo i konkretan rad na svom roditeljstvu, s užitkom i druženjem koju more, dobro društvo i ljeto mogu dati. Program je tradiocionalan i dodatna prilika za spoznavanje novoga o tome kako možemo unaprijediti svoje roditeljstvo i pružiti najbolje svom djetetu.

adriatiq-resort-fontana-jelsa-hvar-pool-1201x434

REZERVACIJE:

SINIŠA RAČIĆ  AKTIVNI ODMOR –  AKTIVNI ODMOR – ACTIVE HOLIDAY

KONTAKT: +381 60 44 97 111
E-MAIL: beogradskijogafestival@gmail.com

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.04 – 04.05. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! ★ CENA: 500 EUR (dinarska protivvrednost) za uplate do 14.04. 2024. Za uplate nakon 14.04. 2024, cena je… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
Translate »