RAFTING, KAYAKING, PADDLEBOARDING NA ADI BOJANI, TARI I UVCU

ADA BOJANA, TARA I UVAC 22. jun – 2. jul 2019.

 

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujem je specijalna. Ima dosta njih koji dolaze samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !

Siniša Račić – organizator aktivnog odmora

 

 

 RAFTING, KAYAKING ,PADDLEBOARDING  NA ADI BOJANI, TARI I UVCU – OBUKA I REKREACIJA

 

★ PROGRAMI:

Programi veslanja i joge su vremenski usklađeni, tako da je moguće korišćenje oba programa tokom dana.
Pri prijavi, neophodno je izjasniti se, koje programe želite da pohađate.

VESLANJE:

Svakodnevni dvoiposatni treninzi i obuke veslanja u RAFT čamcu, KAJAKU i na STAND UP PADDLE BOARD-u (SUP) na reci Bojani i na otvorenom moru. U periodu 0d 10 – 12h 30 min, i u slučaju da je grupa veća, u periodu od 16 – 18h 30.

 

 

★Kompletna oprema uključena

 

 

 

★SMEŠTAJ I HRANA:

ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

PRAVI ŽIVOT NASTAJE KADA NAPUSTITE ZONU KOMFORA!
Da li je izlazak iz zone komfora uvek rizičan i opasan? Uglavnom nije, jer je zona komfora samo navika. Ljudski ego je biće navike i čim se stvari dešavaju van utvđenih šablona, na koje je ego navikao, nastaje strah, strepnja ili čak panika. Poznati putevi su sigurniji, ali ne daju mogućnost za lični rast i razvoj, raznovrsnost, napredovanje, za postizanje sreće i zadovoljstva.

Zato, ne plašite se peska, rečnog rastinja, insekata i žaba. Sve je to deo prirode i ekosistema. Tu smo, ne da povlađujemo strahovima, već da ih prevazilazimo.

SMEŠTAJ JE AUTENTIČAN I EGZOTIČAN –  PROGRAMI I PRENOĆIŠTE SE ODVIJAJU U KUĆICAMA NA VODI ILI KRAJ VODE.

OVO NIJE TURISTIČKI ARANŽMAN I OBJEKTI NE ISPUNJAVAJU KLASIČNE TURISTIČKE STANDARDE. ONE KOJI NISU SPREMNI DA SPAVAJU NA OVAKVIM OBJEKTIMA, POVEZAĆEMO SA VLASNICIMA KLASIČNIH APARTMANA UDALJENIH 2,5 KM.

 

 

★ PREVOZ JE INDIVIDUALAN, PREPORUČUJEMO KOMBI PREVOZ AGENCIJE “VITOSPRINT”, GDE POZOVAJUĆI SE NA TO DA STE GOSTI AKTIVNOG ODMORA, OSTVARUJETE POPUST, UMESTO 80 EUR ZA POVRATNU KARTU OD VRATA DO VRATA (BG – ADA B – ADA B – BG ), PLAĆATE 75 EUR.
telefon: 011/36 26 061, 064/58 68 929 

 

 

★ CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE.
Molimo kontaktirajte menadžera događaja – Vesnu Andrić

 

★ INFORMACIJE I REZERVACIJE:

KONTAKTIRATI VESNU ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA. PRIŽIĆE VAM SVE NEOPHODNE INFORMACIJE.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

 

 

★JOGA INSTRUKTOR: 


Ana Mihajlović – instruktorka hatha joge

Rodjena u Beogradu 1976. godine.

Pohadja osnovni kurs Art of Livinga 2000. godine, što intenzivnije i potpunije donosi iskustvo i znanje o yoga učenju. Do danas organizovala i učestvovala u organizaciji većih manifestacija yoga dogadjaja (gostovanje i održavanje kurseva sa Svami Djotirmajom, organizaciji Naprednih seminara, učestvovanje u manifestacijama opštine Stari Grad, učestvovala u obeležavanju godišnje manifestacije Dana Yoge…)

2009. sa najvišom ocenom završava Akademiju Yoga Centra Srbije za instruktora hatha yoge i od tada, u kontinuitetu drži časove u sopstvenom yoga studiju na Novom Beogradu.

Svake godine produbljuje svoje znanje na naprednim seminarima i seminarima znanja. Obučena za prenošenje energije mira i harmonije uz blagoslov osnivača medjunarodne Art of Living fondacije Sri Sri Ravi Shankara i za asistenta pri programima AOL fondacije.

 


★ OBUKU VESLANJA SPROVODI:

 

NENAD MIKOVIĆ
Višestruki prvak države u kanuu i raftingu. Dvostruki pobednik Euro kupa u raftingu i prošlogodišnji pobednik svetskog kupa. Sertifikovani instruktor FITNESA.
Predsednik RAFTING TEAM “VIR” Pančevo

 

★ KONTAKT:

Vesna Andrić
TEL BROJ/VIBER: +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

Pre nekoliko godina za Prvomajski praznik:

 

OVAKO JE BILO U JULU 2017.

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »