YOGA, DETOX, KITESURFING & WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

YOGA, DETOX, KITESURFING & WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

Ada Bojana, Crna Gora, 15 – 22. juna 2019.

 

 

 

DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO:
1.SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI JOGU I VRŠITI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA
UKUSNOM, SITOM, A ISKLJUČIVO BILJNOM  – DETOKS HRANOM.
I / ILI

2. KURS KITESURFING-a ILI WINDSURFING-a TOKOM KOJIH TAKOĐE MOŽETE VEŽBATI JOGU I HRANITI SE ZDRAVOM, A KALORIČNOM I SITOM HRANOM I BORAVITI U ISTOM SMEŠTAJU.
SVE DETALJE O KURSEVIMA MOŽETE DOBITI UKOLIKO KIKNETE NA LINK: KLIKNUTI OVDE
NA LINKU SU ISTAKNUTE CENE KURSA. NA TU CENU SE DODAJE CENA ZA SMEŠTAJ I HRANU. PROČITAJTE DOLE U TEKSTU PROCEDURU….

Ova okolnost pogoduje organizaciji odmora partnera koji imaju različite afinitete, kao i članovima vašeg društva sa različitim interesovanjima. Takođe su idealni kao prateći ili glavni program team building-a manje ili veće kompanije.

Pogledajte video na kome je oslikan ambijent Ade Bojane:

PRATEĆI PROGRAMI:
Radionice pripreme sirove i biljne hrane, bars tretmani, kiropraktika i masaže. Ovi programi nisu deo osnovnog paketa usluga i dodatno će se naplaćivati.


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

PRAVI ŽIVOT NASTAJE KADA NAPUSTITE ZONU KOMFORA!
Da li je izlazak iz zone komfora uvek rizičan i opasan? Uglavnom nije, jer je zona komfora samo navika. Ljudski ego je biće navike i čim se stvari dešavaju van utvđenih šablona, na koje je ego navikao, nastaje strah, strepnja ili čak panika. Poznati putevi su sigurniji, ali ne daju mogućnost za lični rast i razvoj, raznovrsnost, napredovanje, za postizanje sreće i zadovoljstva.

Zato, ne plašite se peska, rečnog rastinja, insekata i žaba. Sve je to deo prirode i ekosistema. Tu smo, ne da povlađujemo strahovima, već da ih prevazilazimo.

Na fotografiji je jedan od lux uređenih smeštenih objekata:

SMEŠTAJ JE AUTENTIČAN I EGZOTIČAN –  PROGRAMI I PRENOĆIŠTE SE ODVIJAJU U KUĆICAMA NA VODI ILI KRAJ VODE.

 

★PROGRAM:

YOGA DETOX ČASOVI

 

 


Svakog dana po 2 JOGA časa. Juratnji energizujući u trajanju od 90 min i kansopopodnevni u trajanju od 60 min.

ČAS JOGE OBUHVATA :
• Vežbanje joga položaja – asana
• Meditaciju
• Vežbe disanja – pranajama
• Duboka jogička relaksacija – joga nidra

 

Časove joge vodi sertifikovani instruktor joge ANA MIHAJLOVIĆ

 

 


Rodjena u Beogradu 1976. godine.

Pohadja osnovni kurs Art of Livinga 2000. godine, što intenzivnije i potpunije donosi iskustvo i znanje o yoga učenju. Do danas organizovala i učestvovala u organizaciji većih manifestacija yoga dogadjaja (gostovanje i održavanje kurseva sa Svami Djotirmajom, organizaciji Naprednih seminara, učestvovanje u manifestacijama opštine Stari Grad, učestvovala u obeležavanju godišnje manifestacije Dana Yoge…)

2009. sa najvišom ocenom završava Akademiju Yoga Centra Srbije za instruktora hatha yoge i od tada, u kontinuitetu drži časove u sopstvenom yoga studiju na Novom Beogradu.

Svake godine produbljuje svoje znanje na naprednim seminarima i seminarima znanja. Obučena za prenošenje energije mira i harmonije uz blagoslov osnivača medjunarodne Art of Living fondacije Sri Sri Ravi Shankara i za asistenta pri programima AOL fondacije.

HRANA I RADIONICE PRIPREME SIROVE I BILJNE HRANE:

Biljna i sirova hrana( većinski organska), detox napici. Svakog dana po dva obroka na bazi švedskog stola.

 

HRANU PRIPREMA: JANOŠ BAŠA

Trenutno zaposlen u restoranu “Radost mala kuhinjica”, a pre toga u hotelu “Moskva” u prestižnom restoranu vegetarijanske i veganske ishrane –  “Glow”
Znanje sticao na brojnim seminarima i kroz iskustvo rada u poznatim beogradskim restoranima: Radost Fina kuhinjica, Mayka, Rai ketering.
Iskustvo u pripremanju hrane na joga i holističkim događajima, kao i vođenju brojnih radionica.
Usavršavao znanje kod renomiranog kuvara vegeterijanske indijske kuhinje Dejana Jovanovića – Dhanurdhara.
Ljubitelj prirode, sporta i zdravog načina života.

 

★ BARS TRETMANI: 

Tretmane sprovodi MARINA BABIĆ

 

★KIROPRAKTIKA, HIDŽAMA I REIKI TRETMANI – FAKULTATIVNO (NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

 

 

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

 

★ CENA:

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE.

NEMOJTE DA VAM BUDE NEPRIJATNO DA KONTAKTIRATE VESNU ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA. PRIŽIĆE VAM SVE NEOPHODNE INFORMACIJE.


★ INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:
Vesna Andrić: TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 


★ REZERVACIJE SU NEOPHODNE. 
UPLAĆUJU SE DO POPUNE KAPACITETA. KORISTE SE ZA BUKIRANJE  I UPLAĆUJU VLASNICIMA SMEŠTAJA.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGO LICE.


★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU). ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ.

 

★VAŽNE NAPOMENE:

ULAZ U TURISTIČKI KOMPLEKS ADE BOJANE NIJE URAČUNAT U CENU SEMINARA. NAPLAĆUJE SE PRVOG DANA 14 EURA, A VAŽI 7 DANA ZA NEOGRANIČEN BROJ ULAZAKA I IZLAZAKA ZA PEŠAKE.

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA: SINIŠA RAČIĆ

 


Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net


Sa jednog od naših prethodnih događaja na Adi Bojani:

YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
IMANJE KRUG LJUBAVI – Nožičko, 40 km od Banja Luke – 11 – 13.08.2023. YOGA & HIKING Događaj za ljude koji žele da osete mir, slobodu i tišinu! *SMEŠTAJ – IMANJE KRUG LJUBAVI *PROGRAM:   ★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore… Continue reading YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
ADA BOJANA – O1.08 – 08.08.2023. JOGA RETREAT Događaj koji ima za cilj da te oslobodi, podstakne, ohrabri i inspiriše na Ljubav! DOŽIVI LJUBAV KOJA STRUJI VAZDUHOM ADE BOJANI!     Dan započinje osmehom i jogom i traje najmanje do zalaska sunca. Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont. Popodnevni zvuk zrikavaca,… Continue reading LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA 01.07 – 08.07.2023. LEFKADA – ITAKA – KEFALONIJA – KALAMOS – KASTOS – ATOKOS     SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura i sjajno iskustvo, jer izlazimo iz svoje zone komfora i učimo da prihvatimo nove izazove.… Continue reading JEDRENJE JONSKIM MOREM
Translate »