YOGA, DETOX, KITESURFING & WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

YOGA, DETOX, KITESURFING & WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

Ada Bojana, Crna Gora, 15 – 22. juna 2019.

 

 

 

DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO:
1.SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI JOGU I VRŠITI DETOKSIKACIJU ORGANIZMA
UKUSNOM, SITOM, A ISKLJUČIVO BILJNOM  – DETOKS HRANOM.
I / ILI

2. KURS KITESURFING-a ILI WINDSURFING-a TOKOM KOJIH TAKOĐE MOŽETE VEŽBATI JOGU I HRANITI SE ZDRAVOM, A KALORIČNOM I SITOM HRANOM I BORAVITI U ISTOM SMEŠTAJU.
SVE DETALJE O KURSEVIMA MOŽETE DOBITI UKOLIKO KIKNETE NA LINK: KLIKNUTI OVDE
NA LINKU SU ISTAKNUTE CENE KURSA. NA TU CENU SE DODAJE CENA ZA SMEŠTAJ I HRANU. PROČITAJTE DOLE U TEKSTU PROCEDURU….

Ova okolnost pogoduje organizaciji odmora partnera koji imaju različite afinitete, kao i članovima vašeg društva sa različitim interesovanjima. Takođe su idealni kao prateći ili glavni program team building-a manje ili veće kompanije.

Pogledajte video na kome je oslikan ambijent Ade Bojane:

PRATEĆI PROGRAMI:
Radionice pripreme sirove i biljne hrane, bars tretmani, kiropraktika i masaže. Ovi programi nisu deo osnovnog paketa usluga i dodatno će se naplaćivati.


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

PRAVI ŽIVOT NASTAJE KADA NAPUSTITE ZONU KOMFORA!
Da li je izlazak iz zone komfora uvek rizičan i opasan? Uglavnom nije, jer je zona komfora samo navika. Ljudski ego je biće navike i čim se stvari dešavaju van utvđenih šablona, na koje je ego navikao, nastaje strah, strepnja ili čak panika. Poznati putevi su sigurniji, ali ne daju mogućnost za lični rast i razvoj, raznovrsnost, napredovanje, za postizanje sreće i zadovoljstva.

Zato, ne plašite se peska, rečnog rastinja, insekata i žaba. Sve je to deo prirode i ekosistema. Tu smo, ne da povlađujemo strahovima, već da ih prevazilazimo.

Na fotografiji je jedan od lux uređenih smeštenih objekata:

SMEŠTAJ JE AUTENTIČAN I EGZOTIČAN –  PROGRAMI I PRENOĆIŠTE SE ODVIJAJU U KUĆICAMA NA VODI ILI KRAJ VODE.

 

★PROGRAM:

YOGA DETOX ČASOVI

 

 


Svakog dana po 2 JOGA časa. Juratnji energizujući u trajanju od 90 min i kansopopodnevni u trajanju od 60 min.

ČAS JOGE OBUHVATA :
• Vežbanje joga položaja – asana
• Meditaciju
• Vežbe disanja – pranajama
• Duboka jogička relaksacija – joga nidra

 

Časove joge vodi sertifikovani instruktor joge ANA MIHAJLOVIĆ

 

 


Rodjena u Beogradu 1976. godine.

Pohadja osnovni kurs Art of Livinga 2000. godine, što intenzivnije i potpunije donosi iskustvo i znanje o yoga učenju. Do danas organizovala i učestvovala u organizaciji većih manifestacija yoga dogadjaja (gostovanje i održavanje kurseva sa Svami Djotirmajom, organizaciji Naprednih seminara, učestvovanje u manifestacijama opštine Stari Grad, učestvovala u obeležavanju godišnje manifestacije Dana Yoge…)

2009. sa najvišom ocenom završava Akademiju Yoga Centra Srbije za instruktora hatha yoge i od tada, u kontinuitetu drži časove u sopstvenom yoga studiju na Novom Beogradu.

Svake godine produbljuje svoje znanje na naprednim seminarima i seminarima znanja. Obučena za prenošenje energije mira i harmonije uz blagoslov osnivača medjunarodne Art of Living fondacije Sri Sri Ravi Shankara i za asistenta pri programima AOL fondacije.

HRANA I RADIONICE PRIPREME SIROVE I BILJNE HRANE:

Biljna i sirova hrana( većinski organska), detox napici. Svakog dana po dva obroka na bazi švedskog stola.

 

HRANU PRIPREMA: JANOŠ BAŠA

Trenutno zaposlen u restoranu “Radost mala kuhinjica”, a pre toga u hotelu “Moskva” u prestižnom restoranu vegetarijanske i veganske ishrane –  “Glow”
Znanje sticao na brojnim seminarima i kroz iskustvo rada u poznatim beogradskim restoranima: Radost Fina kuhinjica, Mayka, Rai ketering.
Iskustvo u pripremanju hrane na joga i holističkim događajima, kao i vođenju brojnih radionica.
Usavršavao znanje kod renomiranog kuvara vegeterijanske indijske kuhinje Dejana Jovanovića – Dhanurdhara.
Ljubitelj prirode, sporta i zdravog načina života.

 

★ BARS TRETMANI: 

Tretmane sprovodi MARINA BABIĆ

 

★KIROPRAKTIKA, HIDŽAMA I REIKI TRETMANI – FAKULTATIVNO (NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

 

 

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

 

★ CENA:

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE.

NEMOJTE DA VAM BUDE NEPRIJATNO DA KONTAKTIRATE VESNU ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA. PRIŽIĆE VAM SVE NEOPHODNE INFORMACIJE.


★ INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:
Vesna Andrić: TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 


★ REZERVACIJE SU NEOPHODNE. 
UPLAĆUJU SE DO POPUNE KAPACITETA. KORISTE SE ZA BUKIRANJE  I UPLAĆUJU VLASNICIMA SMEŠTAJA.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGO LICE.


★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU). ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ.

 

★VAŽNE NAPOMENE:

ULAZ U TURISTIČKI KOMPLEKS ADE BOJANE NIJE URAČUNAT U CENU SEMINARA. NAPLAĆUJE SE PRVOG DANA 14 EURA, A VAŽI 7 DANA ZA NEOGRANIČEN BROJ ULAZAKA I IZLAZAKA ZA PEŠAKE.

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA: SINIŠA RAČIĆ

 


Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net


Sa jednog od naših prethodnih događaja na Adi Bojani:

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »