KUNDALINI YOGA, GONG MEDITACIJA & SUSHI

KUNDALINI YOGA, GONG & SUSHI

GROCKA, 28. JUN 2020.

SPIRITAL & LIFESTYLE DAN U GROCKOJ
KUNDALINI YOGA ČAS, GONG MEDITACIJA I SUSHI OBROK

Opština Grocke se nalazi 25 km istočno od jezgra Beograda na desnoj obali Dunava.

Pejzaž varošice, panorama panonske nizije, šumadijskih brda i velike reke nadomak prestonice čine Grocku privlačnim mestom za izletnike, putnike, namernike i ljubitelje reke i prirode.
Dunavski kej u opštini Grocka se prostire na dužini od 24 kilometra. Akcijom “Siđi do reke” 2015. godine je uređena veća površina priobalja koja sada predstavlja modernu zonu relaksacije. Zasađeno je stotine stabala sibirskog bresta, postavljene su klupe za sedenje, rekviziti za decu i izgrađeni su sportski tereni. Kvalitetan boravak pod otvorenim nebom u Grockoj je posebno atraktivan u letnjem periodu.

KUNDALINI JOGA ČAS

“Kundalini Yoga Vam pomaže da otkrijete Vaše potencijale, Vašu vitalnost i da dostignete sve svoje vrline (i moći). Ne postoji ništa napolju, ništa izvan Vas, Vi ste skladište svoje celovitosti.”
—Yogi Bhajan

GONG MEDITACIJA:

Gong meditacija ili terapija zvukom, poznata je od davnina. Skladni tonovi vraćaju naše emotivno i psihičko stanje u ravnotežu i deluju na organizam poput nekoliko sati dubokog sna.

Zvuk gonga deluje veoma stimulativno na čovekov organizam, pa je ova terapija stekla veliki broj ljubitelja za kratko vreme. Vibracije gonga pokreću duboka osećanja i impresije i brzo nas uvode u stanje mira i relaksacije.

https://www.instagram.com/p/CAirfHkJshN/

ČAS JOGE I GONG MEDITACIJU VODI SANDA LUKIĆ

SUŠI OBROK

OBEZBEDJEN JE ZA SVE ČLANOVE UDRUŽENJA. NOVI ČLAN SE POSTAJE POPUNJAVANJEM ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA.

★INDIVIDUALNI PREVOZ: SVI ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, A SPREMNI SU DA PREVEZU NAJMANJE 3 PUTNIKA, PREDLAŽEMO MODEL DA PREVEZENI PUTNICI SNOSE TROŠKOVE GORIVA I PUTARINA, A VOZAČ (VLASNIK AUTOMOBILA) DA BUDE OSLOBOĐEN TROŠKOVA.

SINIŠA RAČIĆ: ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA

★INFORMACIJE , REZERVACIJE I OBAVEŠTENJA:

JELENA GALOGAŽA +38160 44 97 112

★PLAN I PROGRAM AKTIVNOSTI:

U LJUBAVI SA PRIRODOM, AKTIVNIODMOR.NET

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »