KUNDALINI YOGA, GONG MEDITACIJA & SUSHI

KUNDALINI YOGA, GONG & SUSHI

GROCKA, 28. JUN 2020.

SPIRITAL & LIFESTYLE DAN U GROCKOJ
KUNDALINI YOGA ČAS, GONG MEDITACIJA I SUSHI OBROK

Opština Grocke se nalazi 25 km istočno od jezgra Beograda na desnoj obali Dunava.

Pejzaž varošice, panorama panonske nizije, šumadijskih brda i velike reke nadomak prestonice čine Grocku privlačnim mestom za izletnike, putnike, namernike i ljubitelje reke i prirode.
Dunavski kej u opštini Grocka se prostire na dužini od 24 kilometra. Akcijom “Siđi do reke” 2015. godine je uređena veća površina priobalja koja sada predstavlja modernu zonu relaksacije. Zasađeno je stotine stabala sibirskog bresta, postavljene su klupe za sedenje, rekviziti za decu i izgrađeni su sportski tereni. Kvalitetan boravak pod otvorenim nebom u Grockoj je posebno atraktivan u letnjem periodu.

KUNDALINI JOGA ČAS

“Kundalini Yoga Vam pomaže da otkrijete Vaše potencijale, Vašu vitalnost i da dostignete sve svoje vrline (i moći). Ne postoji ništa napolju, ništa izvan Vas, Vi ste skladište svoje celovitosti.”
—Yogi Bhajan

GONG MEDITACIJA:

Gong meditacija ili terapija zvukom, poznata je od davnina. Skladni tonovi vraćaju naše emotivno i psihičko stanje u ravnotežu i deluju na organizam poput nekoliko sati dubokog sna.

Zvuk gonga deluje veoma stimulativno na čovekov organizam, pa je ova terapija stekla veliki broj ljubitelja za kratko vreme. Vibracije gonga pokreću duboka osećanja i impresije i brzo nas uvode u stanje mira i relaksacije.

https://www.instagram.com/p/CAirfHkJshN/

ČAS JOGE I GONG MEDITACIJU VODI SANDA LUKIĆ

SUŠI OBROK

OBEZBEDJEN JE ZA SVE ČLANOVE UDRUŽENJA. NOVI ČLAN SE POSTAJE POPUNJAVANJEM ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA.

★INDIVIDUALNI PREVOZ: SVI ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, A SPREMNI SU DA PREVEZU NAJMANJE 3 PUTNIKA, PREDLAŽEMO MODEL DA PREVEZENI PUTNICI SNOSE TROŠKOVE GORIVA I PUTARINA, A VOZAČ (VLASNIK AUTOMOBILA) DA BUDE OSLOBOĐEN TROŠKOVA.

SINIŠA RAČIĆ: ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA

★INFORMACIJE , REZERVACIJE I OBAVEŠTENJA:

JELENA GALOGAŽA +38160 44 97 112

★PLAN I PROGRAM AKTIVNOSTI:

U LJUBAVI SA PRIRODOM, AKTIVNIODMOR.NET

OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
JEDRENJE, WAKEBOARDING, PLANINARENJA, VOŽNJA BRODIĆEM, SUP BOARDING, ISTRAŽIVANJE LEPOTA I POVEZIVANJE SA PRIRODOM 15 – 22.07.2023. Ohridsko jezero jedno je od najstarijih, najvećih i najdubljih jezera na svetu! Sa pravom nosi epitet makedonskog sltakovodnog mora ne samo iz razloga što čini okosnicu letnjeg turizma, već i zato što zauzima površinu od oko 358 km2. Upravo… Continue reading OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 20 – 22.01.2023. VIKEND 27 – 29.01.2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. Na ovom skijalištu ima… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
Translate »