JOGA, HIKING I HEDONIZAM – HOTEL HEBA, DIVČIBARE

JOGA, PLANINARENJE, I HEDONIZAM – HOTEL HEBA, DIVČIBARE

DIVČIBARE, 28 – 30. AVGUSTA 2020.

OVO NIJE TURISTIČKI DOGAĐAJ, VEĆ AVANTURA. POTREBNO JE DA IMATE FINU DOZU AVANTURISTIČKOG DUHA, DA STE POKRETNI I VEDRE NARAVI!

U SLUČAJU POTREBE ZA MEDICINSKOM POMOĆI, NAŠ LJUBAZNI DOMAĆIN OBEZBEDIĆE PREVOZ DO NAJBLIŽE MED USTANOVE U VALJEVU!

★INFORMACIJE , REZERVACIJE I OBAVEŠTENJA
   JELENA GALOGAŽA +381 60 44 97 112(KORISTITI VIBER ILI WHATS APP, JER SMO NA DOGAĐAJU U BIH) 

Divčibare su turističko planinsko mesto koje se nalazi u zapadnoj Srbiji, na planini Maljen. To je visoravan smeštena u centralnom delu planine, između visova Kraljevog stola (1104 m), Crni vrh (1098 m), Paljbe (1051 m), Golupca (1044 m) i Velikog brda (1061 m).

Nalaze se na nadmorskoj visini od 980 metara.

Još od davnina su Divčibare poznate po svom pozitivnom uticaju na oporavak organizma. Ovo je među prvima zapazio knez Miloš Obrenović i početkom 19.veka od turskog bega otkupljuje cele Divčibare i podiže svoje „gospodarske kolebe“.

Prema narodnom predanju, Divčibare ili “devojačke bare” su dobile naziv po mladoj čobanici koja se utopila u nabujaloj reci, Crnoj Kamenici, koja protiče kroz centar današnje naseobine.

Klima je prijatna, umereno-kontinentalna, leti suva, a zimi sa dosta padavina. Zahvaljujući činjenici da su sa svih strana okružene visovima koji ih štite od vetrova, da su mesto gde se sukobljavaju vazdušne mase sa Mediterana, Karpata i Panonske nizije proglašene su za „klimatsko lečilište”.

Ovakve predispozicije daju idealne uslove za pripreme sportista, rekreativni turizam, dečje i omladinske sportske kampove, nastavu u prirodi, aktivni odmor.

Okolina Divčibara je  bogata mnoštvom turističkih destinacija koje mogu biti interesantne posetiocima za obilazak kao što su manastiri, gradovi, mesta od istorijskog značaja,spomenici, kulturno istorijski i memorijalni kompleksi. Kraj je nadaleko poznat po seoskom turizmu i mnoštvu seoskih turističkih domaćinstava koja možete obići.

ZA SVE ČLANOVE UDRUŽENJA, U KOORDINACIJI SA ORGANIZATOROM, HOTEL HEBA, OBEZBEDJEN JE SMESTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJAVNOG FORMULARA PRED PUT ILI NA LICU MESTA.

★SMEŠTAJ I HRANA: HOTEL HEBA, DIVČIBARE

2 PRENOĆIŠTA I 2 POLUPANSIONA (DORUČAK I VEČERA)

Objekat za odmor ušuškan u prirodno okruženje Divčibara, potpuno je prilagođen kako deci, tako i odraslima. Nadomak brojnih vidikovaca i neiskorišćenih resursa, u neposrednoj blizini centra , a opet na dovoljnoj udaljenosti od glavne saobraćajnice što garantuje miran boravak bez buke.

Sa smeštajnim kapacitetom od 31 sobe (dvokrevetne, trokrevetne četvorokrevetne i family rooms), u lepom i prijatnom ambijentu uz nasmejano osoblje i tradicionalnu kuhinju gosti se osećaju kao u svom domu, među svojima.

Prostorije objekta – recepcija, lobby bar, caffe club, višenamenska sala, igraonica, restoran sa letnjom baštom, čine svakim detaljem spoj modernog ambijenta sa prirodom. Pored navedenog, gostima su na raspolaganju besplatan parking, otvorena internet konekcija, sef, usluge vešeraja, room service, prostorija za rekreaciju i stoni tenis.

Kvalitetna usluga za kvalitetan odmor. Na Vama je samo da se opustite i uživate.

★ CENA:

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE. INFORMACIJU ĆETE DOBITI NA UPIT, UKOLIKO KONTAKTIRATE

JELENA GALOGAŽA
+ 381 60 44 97 112 (KORISTITI VIBER ILI WHATS APP, JER SMO NA DOGAĐAJU U BIH)
E-mail: office@aktivniodmor.net

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE KOJA SE PRENOSI VLASNICIMA SMEŠTAJA. UPLAĆENA REZERVACIJA SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGU OSOBU.

★PREVOZ
SPAJAMO PRIJAVLJENE ČLANOVE GRUPE I SOLIDARNO OKUPLJAMO PUTNIKE U ISTOM AUTOMOBILU, PO MODELU  DA SE TROŠKOVI PREVOZA I PUTA DELE NA TRI DELA, DOK JE VLASNIK AUTOMOBILA – VOZAČ OSLOBOĐEN TROŠKOVA

AUTOBUSKI PREVOZ: KLIKNUTI OVDE

★ JOGA PROGRAM

Dva puta dnevno, u jutarnjem i predvečernjem terminu.

Časove vodi: ZORICA SIMIĆ

Zorica Simic rodjena 1968 godine, diplomirani ekonomista poslovnog prava i diplomirani menager. Sertifikovani instruktor hatha yoge RYT 200 i serifikovani instruktor terapeutske joge RYT 200. Ajurvedski konsultant, Feng Shui konsultant. Sa jogom se bavi vise od 25 godina a zadnjih 12 godina, časove vodi u okviru Sathya Yoga Centra u Novom Sadu. Praktikuje i vodi casove vise stilova joge : Hatha, vinyasa, terapeutsku, ashtanga i hot jogu.Svira Gong -sertifikovana od strane Peter Hess akademije.

★PEŠAČKE, TREKKING TURE: ODVIJAĆE SE POSLE JOGA ČASA I DORUČKA DO KASNO POPODNEVNIH ČASOVA. PROGRAM JE REKREATIVAN I NENAPORAN, PRILAGOĐEN I ZA OSOBE KOJE SU I U NIŽOJ FIZIČKOJ SPREMNOSTI.

VOŽNJA KVADOVA: FAKULTATIVNO I UZ DOPLATU

ORGANIZATOR DOGAĐAJA: HOTEL HEBA, DIVČIBARE

SINIŠA RAČIĆ: ORGANIZATOR AKTIVNOSTI, KREATOR KONCEPTA I VODIČ

★INFORMACIJE , REZERVACIJE I OBAVEŠTENJA:

JELENA GALOGAŽA +38160 44 97 112

POGLEDAJTE DOKUMENTARNI FILM O NASTANKU KONCEPTA I NJEGOVOM KREATORU, SINIŠI RAČIĆ-u

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »