SOUL CYCLING & AYURVEDA – FAŽANA, PULA, BRIONI I PEROJ

SOULCYCLING & AYURVEDA (BICIKLIZAM, DOBRA ZABAVA, MEDITACIJE, RELAKSACIONE TEHNIKE DISANJA I AJURVEDSKA HRANA)

 

FAŽANA, PULA, BRIONI (BRIJUNI) I PEROJ,

 27. aprila –  2. maja 2019 – PRVOMAJSKI PRAZNICI

 6 DANA / 5 NOĆENJA

 

 

PROGRAME SOUL CYCLING-a POSEĆUJU BROJNE ZGODNE I LEPE ŽENE, MUŠKARCI NE PLAŠITE SE! 🙂

★ PROGRAM: SOUL CYCLING – REKREATIVNE NENAPORNE BICIKLISTIČKE TURE UZ MORE I ZELENIM POJASOM,  UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA, NA POTEZU PEROJ – FAŽANA – PULA.
UČENJE TEHNIKA DISANJA, MEDITACIJE U POKRETU, COACHING RAZGOVORI SA CILJEM UMANJENJA STRESA. TOKOM VOŽNJI PREDVIDJENE SU PAUZE GDE ĆEMO SVE OVE TEHNIKE I VEŽBE PRIMENJIVATI.

NAŠE DOGAĐAJE KRASI ODLIČNA ENERGIJA I DOBRO DRUŽENJE. POGLEDAJTE DELIĆ ATMOSFERE SA NOVOGODIŠNJEG EVENT-a:

 

NE PLAŠITE SE, NIŠTA PREOZBILJNO. SVE JE PODREĐENO KREIRANJU LEPOG RASPOLOŽENJA 🙂

PROGRAM IMA SNAŽNI ANTISRES EFEKAT. NAMENJEN JE OPUŠTANJU I UŽIVANJU.
PODRAZUMEVA NAJAM BICIKLA TOKOM 4 DANA.

 

PRATEĆI PROGRAM: MASAŽE,  I UVEK PO NEKO LEPO IZNENAĐENJE. 🙂
PRATEĆI PROGRAM NIJE URAČUNAT U CENU.

FAKULTATIVNO:

IZLET NA BRIONE. PREPORUKA, NIKAKO NE PROPUSTITI!
RADIONICE PRIPREME AJURVEDSKE HRANE

PLAN AKTIVNOSTI:

  1. DAN (27. APR): DOLAZAK U RANIM POPODNEVNIM SATIMA, SLOBODNE AKTIVNOSTI, VEČERA
  2. DAN (28. APR): JUTARNJE ISTEZANJE, DORUČAK, CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA +  MEDITATION PROGRAM, UZ BROJNE PAUZE, VEČERA.
  3. DAN (29. APR): JUTARNJE ISTEZANJE, DORUČAK,CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA +  MEDITATION PROGRAM, UZ BROJNE PAUZE, VEČERA.
  4. DAN (30. APR): DORUČAK, POSETA BRIONIMA (FAKULTATIVNO) POVRATAK OKO 18 h.  VEČERA.
  5. DAN (1. MAJ) DORUČAK, CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA, COACHING PROGRAM U POKRETU, RELAKSACIONE TEHNIKE.
  6.  DAN (2. MAJ) DORUČAK, JUTARNJA JOGA, I COACHING PROGRAM U POKRETU, RELAKSACIONE TEHNIKE. POVRATAK OKO 16H

PRIJAVITE SE NA FB EVENT, POZOVITE PRIJATELJE I PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE
PRIDRUŽITE SE FB GRUPI LJUBITELJA BICIKLIZMA U PRIRODI: KLIKNUTI OVDE

 

 

★ JOGA UČITELJ I PSIHOLOG:
SANJA PETKOVIĆ

Diplomirana je psihološkinja Filozofskog fakulteta u Beogradu, i učenica nekoliko psihoterapijskih pravaca (Geštalt, Telesna psihodrama).Sanja Petković, kreatorka je terapijskog koncepta Spirit & Move, koji u sebi objedinjuje savremena psihološka i psihoterapijska znanja, kao i tradicionalna znanja joge, thai terapije.
Licencirana je instruktorka Ha-Tha Yoge (Vidya Yoga – škola joge Dragana Lončara, JAS) i praktikantkinja Ashtanga Vinyasa Yoge (po tradiciji Shri K. Pattabhi Joisa, a kod učitelja Ranka Stoiljkovića).
U obuku za terapeuta Tradicionalne Thai masaže krenula je 2011. god. u Institutu za Thai masažu Beograd (učitelj Danko Lara Radić).Svoj rad bazira na podučavanju povezanosti telesnog, umnog i duševnog kod osoba koje u sebi pokreću proces samoisceljenja. Na taj način, osoba stiče uvid u svoju celovitost, te svest da se ništa u njoj i oko nje ne dešava nevezano jedno od drugog, čime izlazi iz osećanja nemoći, strahova i rastrojenosti, koje najposle mogu narušiti i fizičko zdravlje.

 

 


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA.


ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA PRED DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA.
NEOPHODNO JE IZVRIŠTI REZERVACIJU.

 


★ SMEŠTAJ:

LUKSUZNO OPREMLJENI APARTMANI “VILLA IN LAVANDA”. NALAZE SE U MIRNOM FAŽANSKOM DELU VALBANDON, UDALJENIM SVEGA  2 KM OD CENTRA FAŽANE. SVAKI APARTMAN POSEDUJE DVE SPAVAĆE SOBE, KUPATILO SA VEŠ MAŠINOM, TERASU, KLIMA UREĐAJ, LCD TV SA SATELITSKIM PROGRAMIMA, MODERNO UREĐENU KUHINJU SA MIKROTALASNOM PEĆNICOM I MAŠINOM ZA POSUĐE. CEO OBJEKAT POKRIVEN JE BEŽIČNIM INTERNETOM. U OKVIRU OBJEKTA GOSTIMA JE NA RASPOLAGANJU OPUŠTANJE NA LEŽALJKAMA UZ BAZEN. OBJEKAT POSEDUJE PARKING PROSTOR. PLAŽA U VALBANDONU UDALJENA JE 500 M.

 

Fotografije smeštaja na linku: kliknite ovde

POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SMEŠTAJ NA VIDEU:

 


★ HRANA: AJURVEDSKA, PRETEŽNO BILJNA HRANA PRIPREMANA NA LICU MESTA. PREDVIĐENI SU DORUČAK I VEČERA/ŠVEDSKI STO.

 


HRANU PRIPREMA: MARUŠA ERBEŽNIK Maruša Erbežnik – diplomirani ekonomista. Već od ranih godina tražila je istninski, prirodni način života. Osam godina bila je slušateljica Veda akademije u Ljubljani, je certificirani »health coach« Inštituta za integrativno zdravlje iz New yorka. Pre više od dvadeset godina upoznala se sa ayurvedom, koja ju je oduševila uz njenu logičnost, jednostavnost i efikasnost. Njezin moto je »živeti u skladu sa ciklusima prirode i bez alopatskih lekova«. Aromaterrapija je njezina strast, pa radi i masažu Aroma Touch Technique. Voli da jede domaču i sezonsku hranu, uživa u vrtlarenju i prirodi. Na odmore ide sa biciklom, prebiciklirala je sve jadranske otoke. Na našem druženju jesti čemo sezonsku hranu. U tom doba na pijaci u Puli ime več dosta lokalnog povrča, a zavisno od vremena, može biti i samoniklih biljka – divlji poriluk, divlje šparoge…..Za doručak čemo jesti domače granole, lokalni jogurt i sir, heljdine i prosene kaše, ….a za ručak ili večeru tjesteninu, riže, pite…..vjerujem, da če biti vaše borbončice zadovoljne. Kuhat čemo zajedno sa mojom prijateljicom Mojca Kurent. Ona je specijalna žena, radi kao dula, majstor je Bownove terapije.

★INDIVIDUALNI ILI KOMBI PREVOZ:
SVI ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, A SPREMNI SU DA PREVEZU NAJMANJE 3 PUTNIKA, PREDLAŽEMO MODEL DA PREVEZENI PUTNICI SNOSE TROŠKOVE GORIVA I PUTARINA, A VOZAČ (VLASNIK AUTOMOBILA) DA BUDE OSLOBOĐEN TROŠKOVA. DOSADAŠNJE ISKUSTVO POKAZUJE DA SE NA OVAJ NAČIN MOGU ZBRINUTI SVI KOJI ŽELE DA SE PREVEZU. U SLUČAJU DA NE BUDE TAKO, ANGAŽOVAĆEMO NEKU AGENCIJU ZA PREVOZ PUTNIKA

★ REZERVACIJE:

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVISANJE SMEŠTAJA. REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA.


NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

★ INFORMACIJE , REZERVACIJE I KONTAKT:


SVE INFORMACIJE I REZERVACIJA KOD MENADŽERA DOGAĐAJA – VESNE ANDRIĆ

POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/WHATS APP +381 638606448   

 E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

 

POGLEDAJTE PRIČU O KONCEPTU AKTIVNOG ODMORA:

 

 

Pogledajte video o Brionima:

Pogledajte video o Puli:

Pogledajte video o Fažani:

 

PRIDRUŽITE NAM SE NA AVANTURISTIČKOM JEDRENJU KIKLADAMA 08 – 22 JUNA
DETALJI NA LINKU: 

 

https://aktivniodmor.net/jedrenje-kikladama-8-22-jun-2019/

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.04 – 04.05. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! ★ CENA: 500 EUR (dinarska protivvrednost) za uplate do 14.04. 2024. Za uplate nakon 14.04. 2024, cena je… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
Translate »