ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA NA ADI BOJANI

ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA NA ADI BOJANI: POČETNI I SREDNJI NIVO ZNANJA

 

 

 

 

 

 

ADA BOJANA, 11 – 18. AVGUSTA 2018.

 

ŠKOLA ENGLESKOG JEZIKA NA ADI BOJANI PREDSTAVLJA SARADNJU “AKTIVNOG ODMORA” I ŠKOLE ENGLESKOG JEZIKA – “ROBERTSON” IZ BEOGRADA.  TURISTIČKI DEO ARANŽMANA  OBEZBEĐUJE TURISTIČKA GENCIJA “TRANŠPED TOURS”.


TROŠKOVI SMEŠTAJA I HRANE UPLAĆUJU SE AGENCIJI U KOORDINACIJI SA OVLAŠĆENIM LICEM AKTIVNOG ODMORA

SMEŠTAJ I HRANA SU U  HOTELSKO – TURISTIČKOM KOMPLESU “ADA BOJANA”

FAKULTATIVNE AKTIVNOSTI: ČASOVI JOGE, KAJTUSRFINGA, VINDSURFINGA, SUP BOARDING-A I MASAŽE.

 

 

 

ENGLESKI NA ADI BOJANI, SPOJ ZABAVNOG I KORISNOG – ROBERTSON SCHOOL OF ENGLISH

★ O ŠKOLI “ROBERTSON” :

 

OSNIVAČ ŠKOLE JE BRANKA ROBERTSON.  ŠKOLA POSTOJI NA TRI LOKALITETA U BEOGRADUVEĆ 25 GODINA PRIMENJUJE INOVATIVNI PRISTUP U UČENJU ENGLESKOG JEZIKA. FOKUS JE NA KONVERZACIJI I INTERAKTIVNOM TIPU UČENJA.
VIŠE DETALJA NA LINKU: KLIKNUTI OVDE

 

ZA SVE POLAZNIKE NAŠE ŠKOLE NA MORU, NEOPHODNO JE TESTIRANJE. NA OSNOVU REZULTATA BIĆE RASPOREĐENI  U GRUPU U KOJOJ ĆE IMATI OPTIMALNE USLOVE ZA USVAJANJE ZNANJA.
TESTIRANJE ĆE SE VRŠITI PUTEM SKYPE ILI DIREKTNO U PROSTORIJAMA ŠKOLE(NA TRI LOKALITETA U BG). ZAKAZIVANJE SE VRŠI NAKON UPLATE REZERVACIJE.

 

 

★  KOME JE NAMENJENA EDUKACIJA?

NAMENJENA JE ODRASLIMA I DECI OD 14 GODINA PA NAVIŠE.
TAKOĐE JE MOGUĆA I ZA MLAĐU DECU UKOLIKO SE PRIJAVI NAJMANJE 5 POLAZNIKA.
ZA RODITELJE ĆEMO OBEZBEDITI ZAJEDNIČKI SMEŠTAJ I REKREATIVNE AKTIVNOSTI (JOGA, KAJTUSURFING, VINDSURFING, VOŽNJA KAJAKA I SUP BOARD-A. SVE FAKULTATIVNE AKTIVNOSTI SE NAKNADNO PLAĆAJU.

 

★  KONCEPT EDUKACIJE:

Časovi će se održavati u dva intervala. Prvi jutarnji dvočas će biti 9.30 do 11.00, a drugi dvočas u vreme najveće vrućine,  kad je boravak na plaži rizičan od 14.30 do 16.00.  Odvijaće se u hladu, na otvorenom. Časovi će biti konverzacijskog tipa. Cilj je da se što aktivnije koristi postojeće znanje i odmah upotrebljava novo. Koristiće se igre za provežbavanje vokabulara i gramatike i dijalozi iz stvarnih, životnih situacija.Grupe će biti od 5 do 12 polaznika. Sav potreban materijal obezbediće škola “Robertson”.

 

 

★ NASTAVNICI:

 

FILIP ROBERTSON, 27 GODINA

 

Nastavnik škole Robertson sa više godina iskustva u radu sa odraslima kao i sa decom (iznenadili biste se koliko su često ova dva slična). Na Univerzitetu u Londonu na Goldsmits Koledžu je završio master studije iz Lingvistike i obrazovanja. Voli svoj posao i uživa u radu sa ljudima koji su zainteresovani i motivisani da prošire svoje vidike, a jezik je, naravno, sjajajan alat za ovu svrhu. Uvek zainteresovan za priče osoba sa kojima radi, smatra da je pričanje priča najbolji način da se jezik razvija. Svoje poznavanje engleskog jezika, pored činjenice da je dete iz mešovitog braka Srpkinje i Engleza, duguje strastvenoj ljubavi prema romanima, filmovima i pričama. Pored ovih interesovanja takođe je i veliki zaljubljenik u penjanje, kojim se intenzivno bavi i najviše voli da svoje slobodno vreme provodi u prirodi. Raduje se upoznavanju sa vama!

 

KATARINA PAVLOVIĆ – 28 GODINA

 

Katarina je višegodišnji nastavnik škole Robertson. Svoje mesto u našem timu dobila je kako zbog svog odličnog znanja engleskog jezika, tako i zbog svog intuitivnog razumevanja potreba svakog učenika. Možda ovo i nije toliko iznenađenje kada saznate da je Katarina završila psihologiju na Univerzitetu u Notingemu, Egleskoj. Pre nego što je odlučila da razvija svoje razumevanje ljudi, Katarina je išla u Filološku gimnaziju gde je razvijala svoje poznavanje jezika. Ovakva kombinacija znanja čine Katarinu zanimljivim nastavnikom i nepresušnim izvorom zanimljivih tema za razgovor. Sve ovo znači da će razgovor sa Katarinom biti pravi način da razvijate svoje znanje engleskog. Uz ovo, Katarina je i veliki ljubitelj boravka u prirodi, voli šetanje u prirodi i kajakarenje. Raduje se upoznavanju sa vama!

 

 

 

★ CENA:

 

 

SPECIJALNI POPUSTI ZA ČLANOVE ISTE PORODICE! ODNOSE SE SAMO NA CENU EDUKACIJE. 

2 ČLANA: 20%, 3 ČLANA: DVA PLAĆAJU PUNU CENU, A TREĆI BESPLATNO

 

Ukupna cena škole sa smeštajem i hranom iznosi :


Smeštaj, polupansion (švedski sto) i časovi engleskog (3 sata dnevno):

 

 

U SOBAMA TIP “A”

 7 dana: 420 eura

 


U svakoj sobi smešteno je 2 osobe, u slučaju da osoba želi da boravi samostalno, neophodna je doplata.
 

 

 

 

 

LUX APARTMANI

– 470  eura(lux app)

 

 

U svakom app smešteno je 2 osobe.

 

 

 

 

 

Plaća se u dinarskoj protivrednosti po gornjem višem kursu u menjačnicama.

 


Boravišna taksa se naplaćuje prema tarifama hotela.

 

Prevoz nije uračunat u cenu.
Posredujemo u organizaciji prevoza.

 

 

 

★ REZERVACIJE:  Polovina iznosa aranžmana potrebno je uplatiti što pre, a ostatak najkasnije 20 dana pred početak aranžmana.

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU.


Kontakt osoba: Siniša Račić

Telefon, viber, whats app : + 381 60 44 97 111
E – mail: sinisaracic@yahoo.com

 

★ ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

 

POGLEDAJTE VIDEO O ŠKOLI ROBERTSON (SNIMAK OD PRE 10 GODINA)

 

OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
JEDRENJE, WAKEBOARDING, PLANINARENJA, VOŽNJA BRODIĆEM, SUP BOARDING, ISTRAŽIVANJE LEPOTA I POVEZIVANJE SA PRIRODOM 15 – 22.07.2023. Ohridsko jezero jedno je od najstarijih, najvećih i najdubljih jezera na svetu! Sa pravom nosi epitet makedonskog sltakovodnog mora ne samo iz razloga što čini okosnicu letnjeg turizma, već i zato što zauzima površinu od oko 358 km2. Upravo… Continue reading OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 20 – 22.01.2023. VIKEND 27 – 29.01.2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. Na ovom skijalištu ima… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
Translate »