RAFTING, BICIKLIZAM, SUP BOARDING I PLANINARENJE, NERETVA I BORAČKO JEZERO

RAFTING, BICIKLIZAM, SUP BOARDING I PLANINARENJE, NERETVA I BORAČKO JEZERO

SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

NERETVA RAFTING – DZAJIĆA BUK” u saradnji ovlaćenim licem – Sinišom Račićem – promoterom za tržište Srbije i regiona ex YU.

U prilici smo da Vam ponudimo vaučere za RAFTING NERETVOM, BRDSKO BICIKLISTIČKU TURU “PUTEM ŠVERCA DUVANA” (48 km), PLANINARSKU TURU “PUTEM ŠVERCA DUVANA” (15km) I SUP BOARDING NA BORAČKOM JEZERU  za sezonu 2021. pod neverovatno povoljnim uslovima, sa 50 % popusta u odnosu na standardne cene.


Vaučeri se plaćaju odmah, a koriste kad god poželite tokom sezone 2021. ili 2022.
Nekoliko dana pred dolazak, bukirate smeštaj i odlučite se koji program ćete koristiti.

CENOVNIK:  

CENA VAUČERA ZA SVAKU AKTIVNOST JE ISTA.

37, 50 EUR/ osobi ili 39 EUR za pravna lica, za plaćanje preko računa.
RAFTING: cena podrazumeva 1 prenoćište, rafting, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem do mesta odakle počinje rafting. U cenu je uključena i kompletna oprema.
BICIKLIZAM:
cena podrazumeva 1 prenoćište, najam bicikla, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem sa završne tačke do smeštaja. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđen je i vodič. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na vodiča.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)
PLANINARENJE:
cena podrazumeva 1 prenoćište, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem sa završne tačke do smeštaja. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđen je i vodič. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na vodiča.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)
SUPBOARDING:
cena podrazumeva 1 prenoćište, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, najam daske u periodu između doručka i ručka. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđena je i kratka obuka. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na obuku.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)

Ukoliko želite da probate više programa uzimate veći broj vaučera.
RAFTING + PLANINARENJE = 37,5 + 37,5 EUR
RAFTING + BICIKLIZAM = 37,5 + 37,5 EUR
RAFTING + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

PLANINARENJE + BICIKLIZAM = 37,5 + 37,5 EUR
PLANINARENJE + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

BICIKLIZAM + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

DOPLATA ZA PUN PANSION BEZ AKTIVNOSTI, SA PRENOĆIŠTEM U SMEŠTAJU = 20 EUR


CENE VAŽE UKOLIKO SE UPLATA IZVRŠI NAJKASNIJE DO 28.2. 2021.

UPLATA JE DIREKTNO NA RAČUN RAFTING KLUBA. PO IZVRŠENOJ UPLATI, DOBIJAJU SE VAUČERI KOJI GLASE NA IME I PREZIME ILI FIRMU KOJA UPLAĆUJE.

RAFTING KLUB, KAO I NJEN ZASTUPNIK NE BAVE SE ORGANIZACIJOM PREVOZA, KAO I DRUGIH TURISTIČKIH USLUGA.

Po uplati potrebno je da nam dostavite sledeće podatke:

Ime i prezime nosioca vaučera:
Broj vaučera:
e – mail:
kontakt tel:
broj lk ili pasoša:

★SMEŠTAJ:

POSTOJE 2 OPCIJE: NA NERETVI ILI BORAČKOM JEZERU

Smeštaj je grupni( 4 ili 8 kreveta – hostel standard ili ,uz malu doplatu, dvokrevetne sobe ili app)
Uplatu je neophodno izvršiti najkasnije do 28.FEBRUARA radi ostvarivanja pomenutog popusta.
Vaučeri se mogu iskoristiti u toku čitave sezone 2021(maj – oktobar), uz prethodnu najavu od nekoliko dana. Neiskorišteni vaučeri prenose se na sezonu 2022.

★KONTAKT I INFORMACIJE:

SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

Skriveni dragulj doline Neretve je smešten nadomak Konjica. Reč je o selu Džajići. Selo iako malo, obiluje sadržajem te neverovatnom istorijom i pričama koje svedoče toj istoriji. Naš objekat je smešten na samoj obali reke Neretve. Ovaj ambijent nudi i smeštaj sa punim pansionom u našem hostelu. Sve sobe su građene od prirodnih materijala kako ne bi odudarali od prirodnog okruženja.
Restoran je uređen u starinskom stilu, poslužuju se lokalni specijaliteti i izbor domaćih vina. Švedski sto za doručak, dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se fudbalskoi košarkaško igralište. Na raspolaganju je i besplatan parking u okviru objekta. Pored navedenog naš objekat u svom sklopu sadrži suvenirnicu bogatog sadržaja. Okruženje ovog bisera na reci Neretvi, krase i 12 vrhova planine Prenj, sa visinama većim od 2000 m pogodnim za pešačenje i brdski bicikliza. Ture su nazvane “Put šverca duvana“ koji ima dugu tradiciju i datira još iz vremena Austro-Ugarske monarhije. Ukoliko ste željni avanture, adrenalina, onda je rafting kanjonom Neretve idealno mesto za Vas. Možete uživati u 18 km dugom spustu sa pratećom opremom i obučenim skiperima sa IRF licencom. Udaljenost našeg objekta je 6 km od grada Konjica, a 15 km od prelepog Boračkog jezera.

Boračko jezero jedan je od prirodnih bisera Hercegovine, koji lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Put iz Konjica vodi krivudavom cestom, a prije nego se spustite do jezera, preporuka je da zastanete na vidikovcu i uživate u prekrasnom pogledu na jezero i okolna brda. Okruženo strmim i šumovitim visovima Crne gore i Tranjine, ovo jezero je omiljeno izletište građana Sarajeva, Konjica i Mostara, ali i turista sa svih kontinenata.

Nalazi se na severoistočnoj strani planine Prenj, na nadmorskoj visini od 405 m.  Oblika je elipse, dugačko 786, široko 502 i dubine do 14 metara. Spada u jedno od najljepših prirodnih jezera u BiH.

U njega utiče  Borački  potok,  a  otiče  rečica  Šištica koja pravi vodopad visok preko 30 metara.  Okolicu krase  gusti  kompleksi četinarske  i  listopadne  šume.

★RAFTING:

Traje 5 sati, uz nekoliko pauza. Za rafting je obezbeđena kopletna bezbednosna oprema. U cenu je uključen i transfer do polazne tačke, a povratak je direktno čamcem do kampa. Deca od 8 godina mogu samostalno da učestvuju u raftingu, a u mlađem uzrastu samo uz pratnju roditelja.

★BICIKLIZAM
Putem šverca duvana –  brdska ciklo tura dužine 48 km/makadam i asfalt/
Boračko jezero – Mostar
Brdsko biciklistička tura sa Boračkog jezera makadamsko-asfaltnim putem do planine Ruište (pauza za ručak). Tokom vožnje pruža se prelep pogled na Boračko jezero, a takođe se mogu posetiti i nekropole stećaka koje datiraju iz 15 veka. Nastavak vožnje desnom stranom reke Neretve do grada Mostara i dolazak ispod Starog mosta. Ovu brdsko biciklističku turu magazin National Geographic je uvrstio u top 10 destinacija u Evropi koje treba posetiti i doživjeti. Trajanje ove ture je oko 5 sati, što zavisi od tempa vožnje. Završetak je u Mostaru, na Starom mostu. Nakon toga kratak obilazak grada. Po završetku, transfer kombijem do smeštaja.
Pogledajte na videu ispod kako izgledaju predeli…

PLANINARENJE:
Putem šverca duvana, Boračko jezero, Hercegovina – planinarska tura duga 15 km. Polazna tačka Džajići 300 mnv, a završna tačka Borci 850 mnv. U povratku obezbeđen transfer kombijem do smeštaja.
Natovareni teškim ruksacima, šverceri duvana kretali su na put preko planina s velikom zebnjom, ne znajući da li će teret koji nose preneti do željenog cilja. Bila je to svojevrsna avantura u kojoj se lako gubio život. Šverceri duvana bili su glavna vest u crnim hronikama novina.
Aa

Pogledajte na videu ispod kako izgledaju predeli…

SUP BOARDING:
Najam daske u periodu od posle doručka do ručka. Za grupe od 8 plus ljudi obezbeđena je obuka. Za individualne polaznike, naplaćuje se po simboličnoj ceni.

★KONTAKT I INFORMACIJE:

SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »