RAFTING, BICIKLIZAM, SUP BOARDING I PLANINARENJE, NERETVA I BORAČKO JEZERO

RAFTING, BICIKLIZAM, SUP BOARDING I PLANINARENJE, NERETVA I BORAČKO JEZERO

SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

NERETVA RAFTING – DZAJIĆA BUK” u saradnji ovlaćenim licem – Sinišom Račićem – promoterom za tržište Srbije i regiona ex YU.

U prilici smo da Vam ponudimo vaučere za RAFTING NERETVOM, BRDSKO BICIKLISTIČKU TURU “PUTEM ŠVERCA DUVANA” (48 km), PLANINARSKU TURU “PUTEM ŠVERCA DUVANA” (15km) I SUP BOARDING NA BORAČKOM JEZERU  za sezonu 2021. pod neverovatno povoljnim uslovima, sa 50 % popusta u odnosu na standardne cene.


Vaučeri se plaćaju odmah, a koriste kad god poželite tokom sezone 2021. ili 2022.
Nekoliko dana pred dolazak, bukirate smeštaj i odlučite se koji program ćete koristiti.

CENOVNIK:  

CENA VAUČERA ZA SVAKU AKTIVNOST JE ISTA.

37, 50 EUR/ osobi ili 39 EUR za pravna lica, za plaćanje preko računa.
RAFTING: cena podrazumeva 1 prenoćište, rafting, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem do mesta odakle počinje rafting. U cenu je uključena i kompletna oprema.
BICIKLIZAM:
cena podrazumeva 1 prenoćište, najam bicikla, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem sa završne tačke do smeštaja. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđen je i vodič. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na vodiča.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)
PLANINARENJE:
cena podrazumeva 1 prenoćište, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, kao i transfer kombijem sa završne tačke do smeštaja. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđen je i vodič. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na vodiča.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)
SUPBOARDING:
cena podrazumeva 1 prenoćište, 1 ručak, dva doručka, jedna večeru, najam daske u periodu između doručka i ručka. Za grupe 8 + osoba, u okviru cene, obezbeđena je i kratka obuka. Grupe manje od osam ljudi, mogu se priključiti nekim drugim grupama i ostvariti pravo na obuku.(u prepisci sa ovlašćenim licem kluba)

Ukoliko želite da probate više programa uzimate veći broj vaučera.
RAFTING + PLANINARENJE = 37,5 + 37,5 EUR
RAFTING + BICIKLIZAM = 37,5 + 37,5 EUR
RAFTING + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

PLANINARENJE + BICIKLIZAM = 37,5 + 37,5 EUR
PLANINARENJE + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

BICIKLIZAM + SUP BOARDING = 37,5 + 37,5 EUR

DOPLATA ZA PUN PANSION BEZ AKTIVNOSTI, SA PRENOĆIŠTEM U SMEŠTAJU = 20 EUR


CENE VAŽE UKOLIKO SE UPLATA IZVRŠI NAJKASNIJE DO 28.2. 2021.

UPLATA JE DIREKTNO NA RAČUN RAFTING KLUBA. PO IZVRŠENOJ UPLATI, DOBIJAJU SE VAUČERI KOJI GLASE NA IME I PREZIME ILI FIRMU KOJA UPLAĆUJE.

RAFTING KLUB, KAO I NJEN ZASTUPNIK NE BAVE SE ORGANIZACIJOM PREVOZA, KAO I DRUGIH TURISTIČKIH USLUGA.

Po uplati potrebno je da nam dostavite sledeće podatke:

Ime i prezime nosioca vaučera:
Broj vaučera:
e – mail:
kontakt tel:
broj lk ili pasoša:

★SMEŠTAJ:

POSTOJE 2 OPCIJE: NA NERETVI ILI BORAČKOM JEZERU

Smeštaj je grupni( 4 ili 8 kreveta – hostel standard ili ,uz malu doplatu, dvokrevetne sobe ili app)
Uplatu je neophodno izvršiti najkasnije do 28.FEBRUARA radi ostvarivanja pomenutog popusta.
Vaučeri se mogu iskoristiti u toku čitave sezone 2021(maj – oktobar), uz prethodnu najavu od nekoliko dana. Neiskorišteni vaučeri prenose se na sezonu 2022.

★KONTAKT I INFORMACIJE:

SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

Skriveni dragulj doline Neretve je smešten nadomak Konjica. Reč je o selu Džajići. Selo iako malo, obiluje sadržajem te neverovatnom istorijom i pričama koje svedoče toj istoriji. Naš objekat je smešten na samoj obali reke Neretve. Ovaj ambijent nudi i smeštaj sa punim pansionom u našem hostelu. Sve sobe su građene od prirodnih materijala kako ne bi odudarali od prirodnog okruženja.
Restoran je uređen u starinskom stilu, poslužuju se lokalni specijaliteti i izbor domaćih vina. Švedski sto za doručak, dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se fudbalskoi košarkaško igralište. Na raspolaganju je i besplatan parking u okviru objekta. Pored navedenog naš objekat u svom sklopu sadrži suvenirnicu bogatog sadržaja. Okruženje ovog bisera na reci Neretvi, krase i 12 vrhova planine Prenj, sa visinama većim od 2000 m pogodnim za pešačenje i brdski bicikliza. Ture su nazvane “Put šverca duvana“ koji ima dugu tradiciju i datira još iz vremena Austro-Ugarske monarhije. Ukoliko ste željni avanture, adrenalina, onda je rafting kanjonom Neretve idealno mesto za Vas. Možete uživati u 18 km dugom spustu sa pratećom opremom i obučenim skiperima sa IRF licencom. Udaljenost našeg objekta je 6 km od grada Konjica, a 15 km od prelepog Boračkog jezera.

Boračko jezero jedan je od prirodnih bisera Hercegovine, koji lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Put iz Konjica vodi krivudavom cestom, a prije nego se spustite do jezera, preporuka je da zastanete na vidikovcu i uživate u prekrasnom pogledu na jezero i okolna brda. Okruženo strmim i šumovitim visovima Crne gore i Tranjine, ovo jezero je omiljeno izletište građana Sarajeva, Konjica i Mostara, ali i turista sa svih kontinenata.

Nalazi se na severoistočnoj strani planine Prenj, na nadmorskoj visini od 405 m.  Oblika je elipse, dugačko 786, široko 502 i dubine do 14 metara. Spada u jedno od najljepših prirodnih jezera u BiH.

U njega utiče  Borački  potok,  a  otiče  rečica  Šištica koja pravi vodopad visok preko 30 metara.  Okolicu krase  gusti  kompleksi četinarske  i  listopadne  šume.

★RAFTING:

Traje 5 sati, uz nekoliko pauza. Za rafting je obezbeđena kopletna bezbednosna oprema. U cenu je uključen i transfer do polazne tačke, a povratak je direktno čamcem do kampa. Deca od 8 godina mogu samostalno da učestvuju u raftingu, a u mlađem uzrastu samo uz pratnju roditelja.

★BICIKLIZAM
Putem šverca duvana –  brdska ciklo tura dužine 48 km/makadam i asfalt/
Boračko jezero – Mostar
Brdsko biciklistička tura sa Boračkog jezera makadamsko-asfaltnim putem do planine Ruište (pauza za ručak). Tokom vožnje pruža se prelep pogled na Boračko jezero, a takođe se mogu posetiti i nekropole stećaka koje datiraju iz 15 veka. Nastavak vožnje desnom stranom reke Neretve do grada Mostara i dolazak ispod Starog mosta. Ovu brdsko biciklističku turu magazin National Geographic je uvrstio u top 10 destinacija u Evropi koje treba posetiti i doživjeti. Trajanje ove ture je oko 5 sati, što zavisi od tempa vožnje. Završetak je u Mostaru, na Starom mostu. Nakon toga kratak obilazak grada. Po završetku, transfer kombijem do smeštaja.
Pogledajte na videu ispod kako izgledaju predeli…

PLANINARENJE:
Putem šverca duvana, Boračko jezero, Hercegovina – planinarska tura duga 15 km. Polazna tačka Džajići 300 mnv, a završna tačka Borci 850 mnv. U povratku obezbeđen transfer kombijem do smeštaja.
Natovareni teškim ruksacima, šverceri duvana kretali su na put preko planina s velikom zebnjom, ne znajući da li će teret koji nose preneti do željenog cilja. Bila je to svojevrsna avantura u kojoj se lako gubio život. Šverceri duvana bili su glavna vest u crnim hronikama novina.
Aa

Pogledajte na videu ispod kako izgledaju predeli…

SUP BOARDING:
Najam daske u periodu od posle doručka do ručka. Za grupe od 8 plus ljudi obezbeđena je obuka. Za individualne polaznike, naplaćuje se po simboličnoj ceni.

★KONTAKT I INFORMACIJE:

SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »