POPUST ZA RAFTING NERETVOM, CELA SEZONA 2021/22.

RAFTING NERETVOM SA 42% POPUSTA

ZA UPLATU DO 30. APRILA

Skriveni dragulj doline Neretve je smješten nadomak Konjica. Reč je o selu Džajići. Selo iako malo, obiluje sadržajem te neverovatnom istorijom i pričama koje svedoče toj istoriji. Naš objekat je smešten na samoj obali reke Neretve. Ovaj ambijent nudi i smeštaj sa punim pansionom u našem hostelu. Sve sobe su građene od prirodnih materijala kako ne bi odudarali od prirodnog okruženja.
Restoran je uređen u starinskom stilu, poslužuju se lokalni specijaliteti i izbor domaćih vina. Švedski sto za doručak dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se fudbalskoi košarkaško igralište. Na raspolaganju je i besplatan parking u okviru objekta. Pored navedenog naš objekat u svom sklopu sadrži suvenirnicu bogatog sadržaja. Okruženje ovog bisera na reci Neretvi, krase i 12 vrhova planine Prenj, sa visinama većim od 2000 m pogodnim za pešačenje te „Put šverca duvana“ koji ima dugu tradiciju i datira još iz vremena Austro-Ugarske monarhije. Ukoliko ste željni avanture, adrenalina, onda je rafting kanjonom Neretve idealno mesto za Vas. Možete uživati u 18 km dugom spustu sa pratećom opremom i obučenim skiperima sa IRF licencom. Udaljenost našeg objekta je 6 km od grada Konjica.

NERETVA RAFTING – DZAJIĆA BUK” u saradnji ovlaćenim licem Sinišom Račićem – promoterom za tržište Srbije:

U prilici smo da Vam ponudimo vaučere za RAFTING NERETVOM  za sezonu 2021. pod neverovatno povoljnim uslovima, za uplate do 30.aprila.

CENOVNIK: 

6950 din / osobi. Plativo je gotovisnki za fizička ili preko računa, za pravna lica.
Cena podrazumeva 2 prenoćišta, rafting, 1 ručak, dve večere I dva doručka.

CENE VAŽE UKOLIKO SE UPLATA IZVRŠI NAJKASNIJE DO 30.4. 2021.

REGULARNA CENA NAKON PROMOTIVNOG PERIODA IZNOSI 10.200 din / osobi

PO IZVRŠENOJ UPLATI, DOBIJAJU SE VAUČERI KOJI GLASE NA IME I PREZIME ILI FIRMU KOJA UPLAĆUJE.

RAFTING KLUB, KAO I NJEN ZASTUPNIK NE BAVE SE ORGANIZACIJOM PREVOZA, KAO I DRUGIH TURISTIČKIH USLUGA.

Po uplati potrebno je da nam dostavite sledeće podatke:

Ime i prezime nosioca vaučera:
vaučera komada:
e – mail:
kontakt tel:
broj lk ili pasoša:

Smeštaj je grupni( 4 ili 8 kreveta – hostel standard ili ,uz malu doplatu, dvokrevetne sobe ili app)
Uplatu je neophodno izvršiti najkasnije do 30.aprila  radi ostvarivanja pomenutog popusta.
Vaučeri se mogu iskoristiti u toku čitave sezone 2021(maj – oktobar), uz prethodnu najavu od nekoliko dana. Neiskorišteni vaučeri prenose se na sezonu 2022.

KONTAKT I INFORMACIJE: SINIŠA RAČIĆ

BROJ TELEFONA: +381 60 44 97 111


POKLANJANJE VAUČERA, PRED USKRŠNJE PRAZNIKE, ZAPOSLENIMA ILI POSLOVNIM PARTNERIMA JE ORIGINALAN GEST I POKATELJ DA VAŠA KOMPANIJA RAZMIŠLJA NA SAVREMEN NAČIN I DAJE DOPRINOS U POVEZIVANJU ČOVEKA SA PRIRODOM.

Kupovina vaučera možete služiti I u svrhu organizovanja TIM BILDINGA.

Otvoreni smo za Vaša pitanja I sugestije

SRDAČAN POZDRAV,

SINIŠA RAČIĆ

+381 60 44 97 111

NA SVEGA 12 KM OD RAFTING KLUBA, NALAZI SE BORAČKO JEZERO, OBIĐITE GA!

SLEDEĆI DOGAĐAJI AKTIVNOG ODMORA:

USKRS I PRVOMAJSKI PRAZNICI, 30. 4 – 4.5

BISTRE VODE HERCEGOVINE – AVANTURA

KLIKNUTI OVDE

TRASOM STAROG VOZA ĆIRE, BICIKLIZAM U HERCEGOVINI
13 – 16. MAJ

KLIKNUTI OVDE

YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
IMANJE KRUG LJUBAVI – Nožičko, 40 km od Banja Luke – 11 – 13.08.2023. YOGA & HIKING Događaj za ljude koji žele da osete mir, slobodu i tišinu! *SMEŠTAJ – IMANJE KRUG LJUBAVI *PROGRAM:   ★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore… Continue reading YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
ADA BOJANA – O1.08 – 08.08.2023. JOGA RETREAT Događaj koji ima za cilj da te oslobodi, podstakne, ohrabri i inspiriše na Ljubav! DOŽIVI LJUBAV KOJA STRUJI VAZDUHOM ADE BOJANI!     Dan započinje osmehom i jogom i traje najmanje do zalaska sunca. Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont. Popodnevni zvuk zrikavaca,… Continue reading LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA 01.07 – 08.07.2023. LEFKADA – ITAKA – KEFALONIJA – KALAMOS – KASTOS – ATOKOS     SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura i sjajno iskustvo, jer izlazimo iz svoje zone komfora i učimo da prihvatimo nove izazove.… Continue reading JEDRENJE JONSKIM MOREM
Translate »