PUTOVANJE KROZ ČAKRE – KUNDALINI & HATHA YOGA NA ADI BOJANI

PUTOVANJE KROZ ČAKRE – KUNDALINI & HATHA YOGA

 

ADA BOJANA 2 – 12. AVGUSTA 2018.

 

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujem je specijalna. Većina  dolazi samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !
Budite i vi srećni, pridružite nam se!:)
Siniša Račić – organizator aktivnog odmora

 

Aktivni Odmor” je ušao u šestu godinu postojanja, iz sebe ima uspešnu organizaciju brojnih događaja.
Kratak istorijat i osvrt na početke možete pročitati na linku: kliknite ovde

 


OVAJ ARANŽMAN JE NAPRAVLJEN U SARADNJI SA TURISTIČKOM AGENCIJOM TRANŠPED TOURS.
TROŠKOVI SMEŠTAJA I HRANE UPLAĆUJU SE AGENCIJI PO NJIHOVOM ZVANIČNOM CENOVNIKU, U KOORDINACIJI SA OVLAŠĆENIM LICEM AKTIVNOG ODMORA.


★ SMEŠTAJ I HRANA SU U  HOTELSKO – TURISTIČKOM KOMPLESU “ADA BOJANA”

 

★O YOGA RETREAT-U 

Program:

Svakodnevne krije i meditacije, pranajame, ples i pevanje mantri.
Svakog dana retreat-a radiće se program usmeren na po jednu čakru. Za sedam dana pokrenućemo svih 7 čakri. Ostalih dana posvetićemo specijalnu pažnju na  obnavljanje najvažnijih segmenata kroz koje smo prošli prethodnih 7 dana.

Stilovi joge koje praktikujemo: KUNDALINI, VINYASA I HATHA.

FAKULTATIVNO: INDIVIDUALNI FITNES TRENINZI

★ ČASOVE JOGE VODI:

 Sanda Lukić (Sarandeep Kaur)

IMG_8941s

Sanda Lukić (Sarandeep Kaur) sa jogom se prvi put upoznala u Americi 2001. godine tokom studija novinarstva. Pohađala je brojne seminare u oblasti joge, meditacije i istočnjačkih učenja. Aktivno se bavila hatha i aštanga jogom. Upoznala je gotovo sve vrste i oblike joge, a posebno je zanima naad joga (joga zvuka). Uživa u kirtanima i pojanju, kao i u učenja Swami Shivamurti, Biharska joga skola. 2014.godine prvi put je otputovala u Indiju, gde je nastavila da intenzivno radi na sebi i svojoj praksi aštanga joge. 2015.godine ponovo odlazi u Indiju, na obuku za učitelja kundalini joge (Kundalini Research Institute Teacher Training) sa jednom od najvećih učiteljica kundalini joge, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge, USA)U februaru 2016. ponovo odlazi u Rišikeš, na tečaj “ Conscious Communications “ i “Lifestyles and Lifecycles” kod svojih učitelja Gurmukh i Gurushabd. Planira da nastavi edukaciju u oblasti kundalini joge, kao i da pomogne u organizaciji do a posebno je interesuju dalje edukacije u primeni kundalini joge u terapeutske svrhe kao i Sat Nam Rasajan, umetnost lečenja putem kundalini joge. Pored joge, strast su joj ples, putovanja, strani jezici i pripremanje zdrave hrane. Zanimaju je ajurveda, kao i lečenje zvukom, upotrebom tibetanskih činija i drugih instrumenata, poput gonga.

2


 CENA ARANŽMANA:

SASTOJI SE IZ DVA DELA: CENE SMEŠTAJA SA POLUPANSIONOM I CENE TROŠKOVA ANGAŽOVANJA YOGA INSTRUKTORA I MENADŽERA DOGAĐAJA. TURISTIČKI DEO ARANŽMANA SE UPLAĆUJE TURISTIČKOJ AGENCIJI(PO NJIHOVIM ZVANIČNIM CENAMA), A OSTATAK GOTOVINSKI UZ PRIZNANICU ILI NA DINARSKI RAČUN UDRUŽENJA GRAĐANA.

KONTAKTIRAJTE MENADŽERA DOGAĐAJA RADI KOMPLETNIH INSTRUKCIJA VEZANIH ZA PLAĆANJE, KAO I U SLUČAJU DA ŽELITE DA VAM PRONAĐEMO CIMERE ZA SMEŠTAJ, KAKO BI IZBEGLI VEĆE TROŠKOVE:

Kontakt osoba: NEBOJŠA ĐUKIĆ
Telefon, viber, whats app : + 381 63 103 09 82
E – mail: ndjukic82@gmail.com

CENA ZA YOGA ČASOVE I ORGANIZACIJU(PODRAZUMEVA ČASOVE JOGE 2 PUTA DNEVNO, SVAKI ČAS TRAJE 90 MINUTA, PROMO FITNES ČAS, ORGANIZACIJU SOCIJALNOG ŽIVOTA I BRIGU O GRUPI) IZNOSI:

ZA 7 DANA: 105 EURA

ZA 10 DANA: 125 EURA

CENA ZA SMEŠTAJ I POLUPANSION: PREMA ZVANIČNOM CENOVNIKU AGENCIJE: klikuti ovde

POGLEDATI DOLE U TEKSTU UKUPNU CENU…

★ RADI LAKŠEG PREGLEDA TROŠKOVA, CENU YOGA RETREATA ĆEMO IZRAZITI U UKUPNOM IZNOSU U EURIMA(SARDŽI OBA DELA, DEO KOJI SE PLAĆA AGENCIJI I DEO KOJI SE PLAĆA UDRUŽENJU)

★UKUPNA CENA ZA CEO YOGA RETREAT (YOGA, ANIMIRANJE I BRIGA O GRUPI, PLUS  DEO KOJI SE PLAĆA AGENCIJI ) GDE SU UZETE U OBZIR KURS PO KOM SE UPLAĆUJE AGENCIJI, IZNOSI:

 

YOGA RETREAT SA SMEŠTAJEM U SOBAMA TIP “A”

 7 dana: 350
10 dana: 450 eura
U svakoj sobi smešteno je 2 osobe.

U slučaju da osoba želi da boravi samostalno, neophodna je doplata( +30% NA TURSITIČKI DEO ARANŽMANA, UKUPNA CENA DA OSOBA BUDE SAMOSTALNO U SOBI IZNOSI: 7 DANA: 425 EURA, A 10 DANA: 549 EURA

 PLAĆANJE JE U DINARIMA

YOGA RETREAT SA SMEŠTAJEM U SOBAMA TIP “L”(LUX)

7 dana: 400  eura

10 dana: 520 eura 

U svakoj sobi smešteno je 2 osobe. Ne postoji mogućnost doplate da budete samostalno u sobi, tj morali biste platiti dupli iznos turističkog dela aranžmana.

PLAĆANJE JE U DINARIMA


Boravišna taksa se naplaćuje prema tarifama hotela.

★ PREVOZ JE INDIVIDUALAN, PREPORUČUJEMO KOMBI PREVOZ AGENCIJE “VITOSPRINT”, GDE POZOVAJUĆI SE NA TO DA STE GOSTI AKTIVNOG ODMORA, OSTVARUJETE POPUST, UMESTO 80 EUR ZA POVRATNU KARTU OD VRATA DO VRATA (BG – ADA B – ADA B – BG ), PLAĆATE 75 EUR.
telefon: 011/36 26 061, 064/58 68 929 

 

★ REZERVACIJE: ARANŽMAN SE U CELOSTI UPLAĆUJE PRED POČETAK ARANŽMANA.
RASPOLOŽIVOST SMEŠTAJA JE ZBOG VREMENA ODRŽAVANJA DOGAĐAJA(PUNA SEZONA) OGRANIČEN. POTREBNO JE BLAGOVREMENO IZVRŠITI REZERVACIJU I UPLATU.

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU.


Kontakt osoba: NEBOJŠA ĐUKIĆ

Telefon, viber, whats app : + 381 63 103 09 82
E – mail: ndjukic82@gmail.com

11025780_739104629537144_5195612904505756298_n


★ PRENOĆIŠTE:

SOBE TIP “A”

 

SOBE TIPA “L” –  RED U NEPOSREDNOJ BLIZINI  MORA

★ MENADŽER DOGAĐAJA:

Profesor sporta, majstor borilačkih veština i joga instruktor NEBOJŠA ĐUKIĆ

Telefon, viber, whats app : + 381 63 103 09 82
E – mail: ndjukic82@gmail.com

 

★ ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ – AKTIVNIODMOR.NET

Siniša Račić – kreator koncepta

Detaljnije: kliknuti ovde

★ SA NEKIH OD NAŠIH DOGAĐAJA:

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »