JEDRENJE JONSKIM MOREM – SAILING IONIAN SEA

JEDRENJE JONSKIM MOREM – SAILING IONIAN SEA

MESTO UKRCAVANJA: NIDRI, LEFKADA

SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, ZABRANJENO ZA TURISTE!

DA BISTE JEDRILI SA NAMA,NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!

TERMINI JEDRENJA:

  1. TERMIN: 13 – 20. JUN
  2. TERMIN: 8 – 15. AVGUST
  3. TERMIN:  5 – 12. SEPTEMBAR
  4. TERMIN:  12 – 19. SEPTEMBAR

Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano povezivanje sa prirodom, potraga za balansom i potreba da u život vratimo radost. Jedrenje – nova dimenzija života!  Učlanite se u fb grupu i pratite obaveštenja o planovima naših avantura:  KLIKNITE OVDE

Jedrenje, podrazumeva vrstu AKTIVNOG ODMORA.

Možete ga zamisliti kao kampovanje na vodi. NA BRODU NISTE GOST, VEĆ ČLAN POSADE.

Ploviti jedrenjakom izmedju grčkih ostrva je pre svega velika AVANTURA, LETOVANJE NA MORU, A NE PORED NJEGA! Lepo vreme i more bez talasa nisu zagarantovani. Utisci i uspomene koje će se prepričaǀati godinama, jesu zagarantovani.

Udruženje građana za svoje članove organizuje jedrenje Jonskim morem. Član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara.

Zajednički ulazimo u zakup jedrilice u Grčkoj, a udruženje organizuje aktivnosti tokom jedrenja.

Rok za prijavu i uplatu rezervacije, u iznosu 50% zakupa, je do popune kapaciteta. Ostatak iznosa porebno je uplatiti 30 dana pred putovanje.

★ VAŽNA NAPOMENA: Novac uplaćen za rezervaciju prenosi se vlasniku broda. U SLUČAJU SPREČENOSTI DA PRISUSTVUJETE JEDRENJU, NOVAC NIJE MOGUĆE REFUNDIRATI, ALI JE UPLATA REZERVACIJE PRENOSIVA NA DRUGU OSOBU. U SLUČAJU NAČINJENE ŠTETE, POČINIOCI SU DUŽNI DA JE NADOKNADE.

★CENA:

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO ISTIČEMO CENE. ZA RANE UPLATE REZERVACIJE, DAJEMO IZUZETNE POGODNOSTI, A KAKO SE BLIŽI TERMIN POLASKA, UKOLIKO OSTANE SLOBODNIH MESTA, CENA RASTE.

INFORMACIJE O CENAMA MOŽETE DOBITI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-a:  SINIŠA RAČIĆ +381 60 44 97 111

OSNOVNA CENA PODRAZUMEVA ZAKUP JEDNOG MESTA U BRAČNOM LEŽAJU NA BRODU ZA 7  DANA I USLUGE SKIPERA.

DODATNI TROŠKOVI:

SVAKI ČLAN POSADE, OSIM SKIPERA I ORGANIZATORA (UKUPNO 9 OSOBA) SNOSE TROŠKOVE ZA GORIVO I ČIŠĆENJE BRODA I DUŽNI SU DA FINANSIRAJU HRANU ZA SKIPERA. ORGANIZATOR SE HRANI U SOPSTVENOJ REŽIJI I NIJE NA BUDŽETU POSADE. TROŠKOVI ZA GORIVO SU VARIJABILNI I ZAVISE OD VETRA. VIŠE JEDRENJA, MANJI UTROŠAK. PROSEČNA CENA GORIVA PO OSOBI JE OKO 5 DO 10 % U ODNOSU NA OSNOVNU CENU JEDRENJA. TROŠKOVI SIDRENJA U LUKAMA(UGLAVNOM SE SIDRIMO U UVALAMA) SE TAKOĐE RASPOREĐUJU NA KOMPLETNU POSADU.(U GRČKOJ JE TO ZANEMARLJIVO JEFTINO).
HRANA NIJE URAČUNATA U OSNOVNU CENU. PRED POLAZAK FORMIRA SE ZAJEDNIČKI BUDŽET I VRŠI NABAVKA.

Kratak opis regije:

★ OKVIRNI PLAN PLOVIDBE:

★ BROD: Jeanneau Sun Odyssey 43

 

Kratak opis broda:
Designer: Daniel Andrieu
Flag of Registry: France
Hull Shape: Monohull

Dimensions
LOA: 12.85 m
Beam: 4.19 m
LWL: 11.43 m
Displacement: 9300 kgs
Ballast: 2949 kgs
Dry Weight: 9300 kgs

Engine
Total Power: Yanmar 56 HP

Tanks
Fresh Water Tanks: 1 (401 Liters)
Fuel Tanks: 1 (211 Liters)

Accommodations
Max of persons: 8
Cabins: 4
Double berths: 3
Single berths: 2
Bathrooms: 2

Electronics, Navigation center, GPS, Wi-Fi, Computer, Cockpit speakers, VHFAutopilotRadio, CD player, Compass

Sails, Furling genoa, Furling mainsail, Rigging, Steering wheel, Inside Equipment
Refrigerator,Oven, Marine head, Hot water, Electric bilge pump

Electrical Equipment
Shore power inlet
Inverter
Electrical Circuit: 220V

Outside Equipment/Extras
Cockpit table,Radar reflector,Liferaft, Gangway
Swimming ladder, Cockpit cushions,Front deck cushion,Teak cockpit,Cockpit shower,Tender
Total Liferaft Capacity: 6
Electric windlass, Bimini Top, Sprayhood

UKUPAN KAPACITET BRODA: skiper plus 8 osoba.

★ SKIPER: Andrej Tabor, bavi se jedrenjem više od 20 godina. Učestvovao u radu nekoliko jedriličarskih klubova i blisko sarađuje sa našim istaknutim jedriličarima iz Aligator Sailing Team i JK Ada.Ima zvanje Yacht Mastera i dozvolu za 100brt sa iskustvom u plovidbi preko 20godina i preplovljenih 40.000 nautičkih milja.

★PREVOZ DO MESTA ISPLOVLJAVANJA – LEFKADA, LEFKAS: UNUTAR GRUPE KOJA SE OKUPI, ORGANIZOVAĆEMO ZAJEDNIČKI PREVOZ. ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, ZAMOLIĆEMO DA POVEZU ONE KOJI SU BEZ PREVOZA, UZ PODELU TROŠKOVA.UKOLIKO IZ POSTOJEĆIH RESURSA, NE USPEMO, ANGAŽOVAĆEMO KOMBI PREVOZNIKA.

NEMOJTE OČEKIVATI DA VAS NA JEDRENJU BILO KO SLUŽI. NISTE U HOTELU I ARANŽMAN NIJE TURISTIČKI. KOMPLETNA POSADA UČESTVUJE U SVIM AKTIVNOSTIMA. JEDRENJE NIJE ZA SVILENE I RAZMAŽENE, JEDRENJE JE OZBILJNA AVANTURA! BUDITE VEDROG DUHA, KROTKI, RAZUMNI, TOLERANTNI I KOOPERATIVNI. BROD JE MALI PROSTOR NA KOME DELIMO INTIMU SA NEPOZNATIM LJUDIMA. BITI U NEGATIVNOJ ŽIVOTNOJ FAZI, A NAĆI SE IZOLOVAN NA MORU, MOŽE BITI PAKLENO! ISKUSTVA SA MNOGIH JEDRENJA SU POKAZALA, DA ZDRAVO JEZGRO GRUPE SUROVO POSTUPA PREMA NEGATIVCIMA. OSTAJU IZOLOVANI I ODBAČENI.

★ORGANIZATOR AKTIVNOSTI: SINIŠA RAČIĆ

★INFORMACIJE I KONTAKT: SINIŠA RAĆIĆ +381 60 44 97 111 (POZVATI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A ZBOG ČESTOK BORAVKA U INOSTRANSTVU)

REZERVNI BR TELEFONA: +381 60 44 97 112, VESNA ANDRIĆ

OBAVEZAN JE TELEFONSKI (viber, whats app) POZIV I SASTANAK (ILI RAZGOVOR PREKO SKYPE) KAKO BISMO IZBEGLI OKUPLJANJE KONFLIKTNIH LJUDI NA JEDRENJU.

Pogledajte video o kreatoru koncepta Aktivni Odmor – Active Holiday:

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.04 – 04.05. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! ★ CENA: 500 EUR (dinarska protivvrednost) za uplate do 14.04. 2024. Za uplate nakon 14.04. 2024, cena je… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
Translate »