JEDRENJE KATAMARANOM DODEKANEZIMA I KIKLADAMA

JEDRENJE KATAMARANOM DODEKANEZIMA I KIKLADAMA 

Atina, marina Alimos, 19. septembar – 3. oktobar

SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, ZABRANJENO ZA TURISTE!

DA BISTE JEDRILI SA NAMA,NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!

ISPLOVALJAVANJE IZ MARINE ALIMOS – ATINA, U SUBOTU U RANIM POPODNEVNIM SATIMA. 

Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano povezivanje sa prirodom, potraga za balansom i potreba da u život vratimo radost. Jedrenje – nova dimenzija života! 

Učlanite se u fb grupu i pratite obaveštenja o planovima naših avantura:  KLIKNITE OVDE

★CENA:

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO ISTIČEMO CENE. ZA RANE UPLATE REZERVACIJE DAJEMO IZUZETNE POGODNOSTI, A KAKO SE BLIŽI TERMIN POLASKA, UKOLIKO OSTANE SLOBODNIH MESTA, CENA RASTE.

INFORMACIJE O CENAMA MOŽETE DOBITI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-a:  SINIŠA RAČIĆ +381 60 44 97 111

OSNOVNA CENA PODRAZUMEVA ZAKUP JEDNOG MESTA U BRAČNOM LEŽAJU NA BRODU ZA 14 DANA I USLUGE SKIPERA. U OSNOVNU CENU, HRANA NIJE URAČUNATA. PRED POLAZAK FORMIRA SE ZAJEDNIČKI BUDŽET I VRŠI NABAVKA.

DODATNI TROŠKOVI:

SVAKI ČLAN POSADE, OSIM SKIPERA I ORGANIZATORA (UKUPNO 9 OSOBA) SNOSE TROŠKOVE ZA GORIVO I ČIŠĆENJE BRODA I DUŽNI SU DA FINANSIRAJU HRANU ZA SKIPERA. ORGANIZATOR SE HRANI U SOPSTVENOJ REŽIJI I NIJE NA BUDŽETU POSADE. TROŠKOVI ZA GORIVO SU VARIJABILNI I ZAVISE OD VETRA. VIŠE JEDRENJA, MANJI UTROŠAK. PROSEČNA CENA GORIVA PO OSOBI JE OKO 5 DO 10 % U ODNOSU NA OSNOVNU CENU JEDRENJA. TROŠKOVI SIDRENJA U LUKAMA(UGLAVNOM SE SIDRIMO U UVALAMA) SE TAKOĐE RASPOREĐUJU NA KOMPLETNU POSADU.(U GRČKOJ JE TO ZANEMARLJIVO JEFTINO).

Udruženje građana za svoje članove organizuje jedrenje Kikladama. Član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara.

Zajednički ulazimo u zakup jedrilice u Grčkoj, a udruženje organizuje aktivnosti tokom jedrenja.

Rok za prijavu i uplatu rezervacije, u iznosu 50% zakupa, je do popune kapaciteta. Ostatak iznosa porebno je uplatiti pred putovanje.

Jedrenje, kao i ronjenje podrazumeva AKTIVNI ODMOR.

Možete zamisliti kao kampovanje na vodi, s tim da se vi nalazite na spisku posade, a ne na spisku gostiju.

Ploviti jedrenjakom izmedju grčkih ostrva je pre svega velika AVANTURA, LETOVANJE NA MORU, A NE PORED NJEGA! Lepo vreme i more bez talasa nisu zagarantovani. Utisci i uspomene koje će se prepričaǀati godinama, jesu zagarantovani.

Kratak opis regije:

★ OKVIRNI PLAN PLOVIDBE: ATINA, MIKONOS, PATNOS, LEROS, KOS, ASTIPALEA, AMORGOS, NAKSOS, SIFNOS, SERIFOS, KITNOS, EGINA, ATINA

★KATAMARAN: LAGOON 420 Godinja proizvodnje: 2009.

Kratak opis broda: 4 kabine sa bračnim ležajevima, salon sa krevetom na razvlačenje za 2 osobe i 1 skiperska kabina. Na brodu je 4 toaleta sa tuševima.

Brodska kuhinja sadrži frižider, zamrzivač, šporet sa rernom. Kuhinja je kompletno opremljena sa potrebnim posuđem i escajgom. Pre svake plovidbe, kuhinja i posuđe moraju biti raspremljeni. Inicijalna nabavka se obavlja u subotu ujutru, pre ukrcavanja

UKUPAN KAPACITET BRODA: SKIPER PLUS 10 PUTNIKA

★ SKIPER:

JESTE LI RASPOLOŽENI ZA USKRŠNJE JEDRENJE JONSKIM MOREM SA ŠKOLOM FOTOGRAFIJE? KLIKNITE OVDE

★PREVOZ DO MESTA ISPLOVLJAVANJA – ATINE: UNUTAR GRUPE KOJA SE OKUPI, ORGANIZOVAĆEMO ZAJEDNIČKI PREVOZ. ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, ZAMOLIĆEMO DA POVEZU ONE KOJI SU BEZ PREVOZA, UZ PODELU TROŠKOVA.UKOLIKO IZ POSTOJEĆIH RESURSA, NE USPEMO, ANGAŽOVAĆEMO KOMBI PREVOZNIKA.

★ VAŽNE NAPOMENE: Novac uplaćen za rezervaciju prenosi se vlasniku broda – čarter kompaniji. U SLUČAJU SPREČENOSTI DA PRISUSTVUJETE JEDRENJU, NOVAC NIJE MOGUĆE REFUNDIRATI, ALI JE UPLATA REZERVACIJE PRENOSIVA NA DRUGU OSOBU. 

PONUDA ZA SPORADE, SEZONA 2020. KLIKNUTI OVDE

PO DOLASKU NA BROD OBAVEZNO JE OSTAVLJANJE DEPOZITA U IZNOSU 300 EURA PO SVAKOJ OSOBI. DEPOZIT SE PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA VRAĆA, U SLUČAJU DA NA BRODU NIJE NAČINJENA NIKAKVA ŠTETA OD STRANE GOSTIJU. U SLUČAJU NAČINJENE ŠTETE, ORGANIZATOR JEDRENJA I SKIPER NE UČESTVUJE U NADOKNADI, OSIM U SLUČAJU DA SU ONI, SAMI, POČINIOCI.

NEMOJTE OČEKIVATI DA VAS NA JEDRENJU BILO KO SLUŽI. NISTE U HOTELU I ARANŽMAN NIJE TURISTIČKI. KOMPLETNA POSADA UČESTVUJE U SVIM AKTIVNOSTIMA. JEDRENJE NIJE ZA SVILENE I RAZMAŽENE, JEDRENJE JE OZBILJNA AVANTURA! BUDITE VEDROG DUHA, KROTKI, RAZUMNI, TOLERANTNI I KOOPERATIVNI. BROD JE MALI PROSTOR NA KOME DELIMO INTIMU SA NEPOZNATIM LJUDIMA. BITI U NEGATIVNOJ ŽIVOTNOJ FAZI, A NAĆI SE IZOLOVAN NA MORU, MOŽE BITI PAKLENO! ISKUSTVA SA MNOGIH JEDRENJA SU POKAZALA, DA ZDRAVO JEZGRO GRUPE SUROVO POSTUPA PREMA NEGATIVCIMA. OSTAJU IZOLOVANI I ODBAČENI.

★ORGANIZATOR AKTIVNOSTI: SINIŠA RAČIĆ

★INFORMACIJE I KONTAKT: SINIŠA RAĆIĆ +381 60 44 97 111 (POZVATI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A ZBOG ČESTOK BORAVKA U INOSTRANSTVU)

REZERVNI BR TELEFONA: +381 60 44 97 112, VESNA ANDRIĆ

OBAVEZAN JE TELEFONSKI (viber, whats app) POZIV I SASTANAK (ILI RAZGOVOR PREKO SKYPE) KAKO BISMO IZBEGLI OKUPLJANJE KONFLIKTNIH LJUDI NA JEDRENJU.

Pogledajte video o kreatoru koncepta Aktivni Odmor – Active Holiday:

Comments are closed.