GLAM YOGA, GASTORONOMY, KITESURFING & WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

GLAM YOGA, GASTRONOMY, KITESURFING &WINDSURFING RETREAT NA ADI BOJANI

ADA BOJANA, CRNA GORA

– TERMIN 1:  20 – 27. JUNA 2020.

– TERMIN 2: 29. AVGUSTA – 5. SEPTEMBRA 2020.

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca. Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont. Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana, a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujemo je specijalna. Ima dosta njih koji dolaze samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !  Budite i vi srećni, pridružite nam se! 🙂

Pogledajte video na kome je oslikan ambijent Ade Bojane:

DOGAĐAJ JE OSMIŠLJEN KAO:

1.  SEMINAR NA KOME ĆEMO PRAKTIVOVATI JOGU I HRANITI SE EGZOTIČNIM I RAZNOLIKIM JELIMA IZ RAZLIČITIH KRAJEVA SVETA I ZEMALJA KOJE PREDSTAVLJAJU SAM VRH GASTRONOMIJE. BIĆE TU MAROKANSKIH, LIBIJSKIH, FRANCUSKIH, JAPANSKIH, INDIJSKIH, TAJLANDSKIH I DRUGIH ČUDESNIH SPECIJALITETA, KOJE NIJEDNOG GURMANA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM.

I / ILI

2. KURS KITESURFING-a ILI WINDSURFING-a TOKOM KOJIH TAKOĐE MOŽETE VEŽBATI JOGU HRANITI SE EGZOTIČNOM HRANOM I BORAVITI U ISTOM SMEŠTAJU.
SVE DETALJE O KURSEVIMA MOŽETE DOBITI UKOLIKO KIKNETE NA LINK: KLIKNUTI OVDE.
NA LINKU SU ISTAKNUTE CENE KURSA. NA TU CENU SE DODAJE CENA ZA SMEŠTAJ I HRANU. 

Ova okolnost pogoduje organizaciji odmora partnera koji imaju različite afinitete, kao i članovima vašeg društva sa različitim interesovanjima. Takođe su idealni kao prateći ili glavni program team building-a manje ili veće kompanije.

PROGRAM ĆE SE ODVIJATI NA PRELEPIM (GLAMUROZNIM) SOJENICAMA.  ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA. ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA.

★ PROGRAM:

Svakog dana 2 časa po 90 minuta HATA I ASHTANGA YOGE.

Jutarnji čas odvija se na sojenici, a popodnevni se održava na plaži, odvija se u ambijentu nestvarno lepog zalaska sunca i podrazumeva meditaciju u pokretu, tehnike relaksacije, pranajame i mnoge druge interesantne tehnike. 

FAKULTATIVNE USLUGE:

KIROPRAKTIKA I REIKI TRETMANI, THAI MASAŽE, KAYAKING, SUP BOARDING, WINDSURFING I KITESURFING

★INSTRUKTOR YOGE u I smeni:

SLOBODAN SLAVICA

Slobodan Slavica rodjeni je Novosadjanin, 2016. godine završava školu za instruktora yoge u klasi Dragana Lončara, redovni je polaznik različitih seminara iz oblasti joge kod nas u zemlji, a svake godine se dodatno školuje, unapređuje i nadogradjuje svoje znanje i veštine u Indiji. Na taj način svojim učenicima autentično približava ovu drevnu veštinu.
Pre nego što je prepoznao yogu kao svoje zanimanje, tragao je za sobom i mislio da je ključ u korporaciji i sistemu. Srećom, shvatio je pre par godina da to nije njegov životni put, i od tada živi ono u čemu može najviše da pruži, kako sebi, tako i drugima. Radi sa ljudima kroz promišljene, posvećene, grupne i individualne časove joge.
U 2019. godini ozvaničio je  još jednu svoju ljubav – thai yoga masažu, kojom istražujem i utvrđujem načine za postizanje smirenosti, harmonije i regeneracije umornih delova organizma. Pored časova joge, zainteresovanim gostima, biće dostupne i njegove Thai yoga masaze.


HRANA
Svakog dana po dva obroka, doručak i večera na bazi švedskog stola.


★KIROPRAKTIKA, REIKI I HIDŽAMA TRETMANI:

NIKOLA PEROVIĆ

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas (prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

★ INFORMACIJE I  KONTAKT:

JELENA GALOGAŽA

TEL BROJ/VIBER +381 604497112,
E-mail:  office@aktivniodmot.net

 

★ REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. UPLATOM RANE REZERVACIJE DO 1. MARTA 2020.GODINE, KAO ČLAN UDRUŽENJA AKTIVNOG ODMORA OSTVARUJETE POPUST OD 15%.

★UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO.
SPAJAMO PRIJAVLJENE ČLANOVE GRUPE I SOLIDARNO OKUPLJAMO PUTNIKE U ISTOM AUTOMOBILU, PO MODELU  DA SE TROŠKOVI PREVOZA I PUTA DELE NA TRI DELA, DOK VLASNIK AUTOMOBILA I VOZAČ IMA BESPLATAN PREVOZ. 

★ SMEŠTAJ I HRANA ZA 7 DANA:
ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA, A NEOPHODNO JE UPLATITI REZERVACIJU. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

★BORAVIŠNA TAKSA IZNOSI  1 EURO PO DANU, NIJE URAČUNATA U CENU I PLAĆA SE VLASNICIMA SOJENICA PO DOLASKU NA ADU BOJANU.

★SMEŠTAJ: SA UKUSOM UREĐENE I LUKSUZNE SOJENICE HAKUNA MATATA 1 I 2

PRILIKOM PRJAVA, PRVO SE POPUNJAVA JEDNA SOJENICA, POTOM DRUGA.

HAKUNA MATATA 1: KLIKNUTI OVDE

HAKUNA MATATA 2: KLIKNUTI OVDE

★VAŽNE NAPOMENE:

ULAZ U TURISTIČKI KOMPLEKS ADE BOJANE NIJE URAČUNAT U CENU SEMINARA. NAPLAĆUJE SE PRVOG DANA 14 EURA, A VAŽI 7 DANA ZA NEOGRANIČEN BROJ ULAZAKA I IZLAZAKA ZA PEŠAKE.

ARANŽMAN NIJE TURISTIČKI, REČ JE O SEMINARU, TE STOGA NE TREBA OČEKIVATI TURISTIČKE STANDARDE. PROGRAM JE RAD NA SEBI TOKOM KOGA SE MOGU DEŠAVATI PROMENE RASPOLOŽENJA. IMAJTE TO U VIDU I NE KRIVITE DRUGE. PROGRAM JE NAMENJEN DA VAM POMOGNE ALI PODRAZUMEVA IZVESNA ODRICANJA.

ADA BOJANA JE DIVLJINA. PRELEPA JE ALI NIJE ZA SVAKOGA! DA BISTE BILI NAŠ GOST I UKLOPILI SE U ATMOSFERU, POTREBNO JE DA IMATE FINU DOZU AVANTURISTIČKOG DUHA.

PRONADJITE PREKO GUGLA TEKSTOVE O ADI, KAKO BISTE BILI INFORMISANI.

U CRNOJ GORI DEŠAVAJU SE POVREMENO CREVNE VIROZE. MOLIMO DA NEKOLIKO DANA PRED PUT POČNETE DA PIJETE PROBIOTIKE I NASTAVITE TOKOM BORAVKA. ISKUSTVO JE POKAZALO DA TIME SPREČAVATE POJAVU INFEKCIJE.

★ORGANIZATOR AKTIVNOG ODMORA: SINIŠA RAČIĆ

Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net

Comments are closed.