CROSSFIT & WELLNESS VIKEND NA JAHORINI – HOTEL LAVINA ★★★★

CROSSFIT & WELLNESS VIKEND NA JAHORINI

PROGRAM KREIRAN DA POKRENE SVA ČULA, OSNAŽI, OSVEŽI I OPUSTI

JAHORINA, HOTEL LAVINA,

24 – 27. oktobra 2019.(čet – nedelja) ili  25 – 27. oktobra 2019. (petak-nedelja)

Ovo nije turistički aranžman, već događaj aktivnog odmora. Namenjen je članovima udruženja. Za one koji nisi članovi, a žele da nam se pridruže, član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara na licu mesta.

Jahorina je planina u Bosni i Hercegovini koja, u orografskom pogledu pripada dinarskom planinskom sistemu. Nalazi se u centralnom delu BiH tj. u jugoistočnom delu Republike Srpske i udaljena je 30 km od Sarajeva i 15 km od Pala. Prostire se od 43°39′ do 43°47′ severne geografske širine i od 18°31′ do 18°43 istočne geografske dužine. Pravac pružanja planine je jugoistok-severozapad. Dužina masiva koji dominira i koji nema jasnih morfoloških, bioloških i hidroloških međa, kao ni jasne granice između susednih planina je 25-30 kilometara, a širina je od 5-15 kilometara. Najviši vrh je Ogorjelica sa 1.916 m nadmorske visine.
Povoljan položaj Jahorine, udaljenost od mora, veličina i pravac pružanja masiva, geološka građa i različiti oblici reljefa uslovili su specifične prirodno-geografske karakteristike ove planine, što je odrazilo na razvoj turizma. Reljef Jahorine ima pretežno blage oblike, blage padine i zaobljene planinske vrhove (Ogorjelica, Paloševina, Šator, Debelo brdo, Kunca i dr.). Nešto istaknutije oblike u reljefu Jahorine čine tek pojedini vrhovi kao što su Trijeska (1806 m), Klek (1744) i Borovac (1750) koji predstavljaju i deo razvođa između reka Prače i Kolune.
To što se nalazi na mestu uticaja dvije klime (mediteranske i kontinentalne) njen reljef, geološki sastav, vegetecioni pokrivač i rečni slivovi kao značajni modifikatori klime daju joj određene specifičnosti, naročito kada je reč o zimskim sportovima. Sneg se na ovoj planini zadržava oko 175 dana u godini (od novembra do aprila, a ponekad ga ima i u maju), sa prosečnom visinom od skoro 100 cm. Najniže temperature su u januaru sa prosečnom dnevnom od -9,9°C. Magle su retke i javljaju se s proljeća i jeseni. Nema jakog vetra sa severa, a na vrhovima Jahorine duvaju vetrovi južnih smerova.

Pogledajte video:

★ SMEŠTAJ I POLUPANSION NA BAZI ŠVEDSKOG STOLA

 HOTEL LAVINA ★★★★
Web site hotela: kliknite ovde

★ CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE.
INFORMACIJU ĆETE DOBITI NA UPIT, UKOLIKO KONTAKTIRATE VESNU ANDRIĆ + 381 60 44 97 112  (VIBER, WHATS APP, TEL)

PORED OSNOVNE CENE, SVAKI GOST HOTELA JE U OBAVEZI DA PLATI BORAVIŠNU TAKSU I OSIGURANJE. IZNOS TIH TROŠKOVA JE 1,3 EURA DNEVNO.

★ REZERVACIJE: 

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVACIJU HOTELA I ANGAŽOVANJE INSTRUKTORA.

REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. SMEŠTAJNI KAPACITET JE OGRANIČEN. OSTATAK, DO PUNOG IZNOSA ARANŽMANA SE UPLAĆUJE NA LICU MESTA – U HOTELU.
UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

ZA REZERVACIJU KONTAKTIRATI:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER + 381 60 44 97 112 ili +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

★ PREVOZ JE INDIVIDUALAN. UKOLIKO NEMATE SOPSTVENI AUTOMOBIL, POVEZAĆEMO VAS SA ONIMA KOJI PUTUJU SOPSTVENIM AUTOMOBILOM, A IMAJU SLOBODNIH MESTA.
BROJNE AGENCIJE PREVOZE PUTNIKE KOMBIJEM OD VRATA DO VRATA (PO POVOLJNIM CENAMA). UPUTIĆEMO VAS NA NJIH.

★ PROGRAM: 

PLAN AKTIVNOSTI:JUTARNJI I POPODNEVNI CROSSFIT TRENINZI U PRIRODI, HIKING I WELLNESS.

★CROSSFIT TRENINGE VODI: MILOŠ LUKOVIĆ

Mlad i perspekivan trener, sa velikim iskustvom u svom poslu. Njegov koncept posebno je baziran na rad sa ljudima koji žele nešto više. Bilo da vodi grupne ili individualne treninge, rezultati su neizbežni. Duži niz godina specijalizovao se za kardio fit, treninge snage, kružne treninge. Popularan naziv ovakvog trenažnog procesa je CROSSFIT. Miloš je internacionalni takmičar i trener mladih koji se takmiče na nacionalnoj i internacionalnoj sceni. Vlasnik je kluba “Matador fitgroup”

★ INFORMACIJE I  KONTAKT:

VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381604497112 ILI +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »