EDUKACIJA ZA DUMO TERAPEUTE

EDUKACIJA ZA DUMO TERAPEUTE

EDUKACIJA TRAJE DVA DANA (subota i nedelja od 10 – 16h) I ODRŽAĆE SE U SLEDEĆEM TERMINU:

Beograd, 22 – 23. februar 2020.

NAPOMENA:  EDUKACIJA TRAJE 2 DANA I SVAKI OD NAVEDENIH TERMINA JE POSEBNA EDUKACIJA

Mesto održavanja: NACTIVE BELLEZZA
Šajkaška 21, I sprat, ispod botaničke bašte – Beograd

Šta je Dumo terapija?

Terapija potiče iz Libije i tamo se koristi kao tradicionalna narodna medicina. Radi se kao metoda oporavka i preventive od povreda. Dumo terapija je vrsta terapije za oporavak mišića. Pretežno ga koriste i popularan je među sportistima zbog brzog dejstva na oporavak misićnog vlakna. Mišić je tkivo koje služi da transformiše hemijsku energiju u mehanički rad. Tako nastaje sila koja je potrebna za pokretanje ljudskog tela. Osnovno svojstvo mišića je kontrakcija a takodje i fleksibinost. Ukoliko je narušeno nešto od ovih svojstva dolazi do upale mišićnog tkiva a u nekim slučajevima i do povrede mišićnog vlakna. Dumo terapija vrši oporavak mišićnog tkiva na jako brz a delotvoran način a što je najbitnije ova terapija ne spada u agresivne metode oporavka.

Kako se radi tretman?

Tretman se radi na taj način sto se na telo nanese specijalna formula prirodnih ulja, koja utiču direktno na nagomilane laktate. Preparati koji se koriste su pravljeni isključivo za reakciju na tkivo mišića I ne deluju ni na jedno drugo tkivo. Zbog toga samom terapijom mora da upravlja stručno obučeno osoblje za rad sa preparatima kao I sa bitnim znanjem o strukturi, delovanju kao funkciji samom mišića.

Kako deluje tretman?

Sam tretman je jako interesantan I prilično atraktivan zbog same reakcije preparata sa upaljenim mišićima. Hemijska reakcija koja se javlja na mestima gde se javlja problem u mišiću sa preparatima je prilično burna , te kada dodje do direktnog kontakta javlja se isparavanje iz tela (dim). Kao sto smo napomenuli sam tretman izgleda prilično atraktivno a oporavak je neizostavan.

★OBUKA:

Obuka traje 2 dana, a ukupno 12 sati, u slučaju maksimalnog broja kandidata(10). U slučaju manjeg broja kandidata, traje propoprcionalno kraće.
Subota  od 10 – 16 h
Nedelja  od 10 – 16 h

Pod obuku spada učenje pravilnog izvodjenja masaže koja spada u prvu fazu odnosno u pripremu pred terapiju. Pravilna masaža je jako bitna jer od nje zavisi kako će telo reagovati na celokupnu terapiju. Takođe na obuci se uči pravilo rukovanje preparatima, njihova upotreba i delovanje u toku same terapije.

Obuka je namenjena maserima, fizioterapeutima, kozmetičarima, fizijatrima, sportskim trenerima,  kao i svima onima koji bazično poznaju anatomiju i fiziologiju.


Na kraju obuke svaki polaznik će dobiti diplomu i biti osposobljen da samostalno izvede tretman dumo terapije.

Za sve terapeute koji završe naš tečaj, obezbeđen je kanal nabavke preparata, koji se uvoze iz Libije. Vladimir Kristofić – terapeut i edukator je istovremeno i uvoznik preparata.

 CENA OBUKE: 24.000,00 dinara (200 eura)
CENA SERTIFIKATA SA HOLOGRAMOM I TROSTRUKOM ZAŠTITOM: 2.400,00 dinara (20 eura)
Sertifikat je neophodan, jer će se nabavka preparata obavljati isključivo preko serijskog broja na dokumentu.

 

Obuku vodi 

 

★ REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 8.400,oo dinara (70 eura)
Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski) organizatora.

Udruženje za aktivan i zdrav život “FITNESS & YOGA”
Broj računa: 160-397084-81, Banca Intesa
Svrha plaćanja: kotizacija za seminar Dumo terapije
Model i poziv na broj nistu potrebni

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 601440904) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za kurs DUMO TERAPIJE. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva:
Za uplate iz inostranstva, kontaktirati organizatora za instrukcije.

★ ZA SVE INFORMACIJE I REZERVACIJE MESTA KONTAKTIRATI:
Aleksandra Malić: 
TEL/viber/whatsApp +381 601440904
E-mail: sanaholistica@gmail.com

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU ILI DRUGI TERMIN, POD USLOVOM DA SE PROMENA TERMINA/OTKAZIVANJE OBAVI NAJMANJE 5 DANA PRE ZAKAZANOG TERMINA OBUKE.


★ORGANIZATOR:

SINIŠA RAČIĆ
E-mail: office@aktivniodmor.net

https://aktivniodmor.net/ski-opening-u-najboljem-ski-centru-u-sloveniji-cerknu/

Pogledate video o Dumo terapiji:

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »