AKTIVNI ODMOR U BANSKOM – YOGA, CROSSFIT, SKIJANJE, KONSTELACIJE I WELLNESS

AKTIVNI ODMOR U SKI CENTRU BANSKO – BUGARSKA

SKIJANJE, YOGA, CROSSFIT, KONSTELACIJE,  I WELLNESS

Bansko, Bugarska, 8 – 15. ili  15 – 22. febrauara 2020.

Polazak je 7. ili 14. februara uveče, a povratak 15. ili 22. popodne

★ PRIDRUŽITE NAM SE I NA SKI CLOSING-u U NAJBOLJEM SKI CENTRU U SLOVENIJI – CERKNU: KLIKNI OVDE

Naš aranžman je u saradnji sa turističkom agencijom. Svi delovi koji se odnose na turizam (prevoz, smeštaj i polupansion) plaćaju se agenciji, uz prethodno dogovaranje sa menadžerom događaja – Vesnom Andrić, koja će vam predstaviti dinamiku plaćanja i s kojom ćete se dogovoriti oko izbora apartmana i cimera.

Nosilac programa događaja i organizator aktivnosti je  Aktivniodmor.net

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m i udaljeno je od Sofije 160, a od Blagoevgrada 96 km. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983. pod zaštitom UNESCO-a.Skijalište je udaljeno 12 km od samog mesta i nalazi se na severnim padinama planine Pirin. Ski centar se prostire na visini do 2,600 metara nadmorske visine. Ukupna dužina ski staza iznosi 70 km. Pored staza za alpsko skijanje tu je i 12km staza za skijaško trčanje. Iz mesta do podnožja skijališta na platou Banderiška Poljana vozi osmosedežna gondola. Ovo mesto ima preko pedeset barova, mehana i klubova koji nude zabavnu atmosferu svako veče. Ljubitelji dobre hrane ovde mogu da uživaju u tradicionalnim jelima u nekom od velikog broja restorana.

PROGRAM 1. SMENE (8 – 15. februara): JOGA ČASOVI I SKIJANJE
PROGRAM 2. SMENE (15 – 22. februara): CROSSFIT TRENINZI, JOGA I RADIONICE KONSTELACIJA
U OBE SMENE FAKULTATIVNO, INDIVIDUALNI ILI GRUPNI ČASOVI SKIJANJA 

★ SMEŠTAJ I HRANA:


HOTEL PANORAMA RESORT 4 *, BANSKO

POLUPANSION, švedski sto, 7 nocenja/ cena po osobi.

1/2 ili 1/3 soba – 280 € sa osnovnim programom (promo trening / čas joge i usluge organizatora 7/24.
studio 2 + 1 – 280 €
340 EURA sa JOGA  programom

380 EURA SA CROSSFIT programom(mogu se koristiti oba programa kombinovano, crossfit ujutru, a joga uveče)

460 EURA sa programom radionica KONSTELACIJA.
500  EURA sa programima JOGE, CROSSFIT I KONSTELACIJA.

ZA UPLATE ARANŽMANA DO KRAJA OKTOBRA ODOBRAVA SE 15 POSTO POPUSTA.

OBAVEZNA JE UPLATA BORAVIŠNE TAKSE, U IZNOSU OD 7 EURA.

Uplaćuje se po vežećem srednjem kursu tog dana, po kom obračun radi agencija.

Za prvo dete do 13,99 godina na pomoćnom ležaju je BESPLATNO, a doplata  za drugo dete je 50% od punog iznosa.
Ukoliko dolazite samostalno, Aktivni Odmor će vam bez ikakvih problema naći cimere za apartmane.

Rezervacija se obavlja uplatom 30% iznosa /turistički deo + program/ do kraja novembra. Ostatak se uplaćuje najkasnije 14 dana pre početka aranžmana. 

Kontakt: Vesna Andrić
Tel/viber/whats app: +381 60 44 97 112
e-mail: office@aktivniodmor.net

U cenu je uključeno: korišćenje otvorenog bazena, fitnes, finska i infracrvena sauna, tursko i parno kupatilo, jacuzzi, ski ostava za sopstvenu opremu, besplatan shuttle-bus do ski padina, internet pristup i parking.

Cena prevoza autobusom: /povratna karta/ 50 eura u dinarima po srednjem kursu Banca Intesa.

SVI GOSTI HOTELA PLAĆAJU BORAVIŠNU TAKSU U FIKSNOM IZNOSU 7 EURA ZA BORAVAK. IZNOS SE UPLAĆUJE TURISTIČKOJ AGENCIJI NAJKASNIJE 14 DANA PRED PUT.


Cena ski pass-a. Detalji na linku: kliknite ovde (uskoro link)

 

★ YOGA ČASOVI:

Svakog dana 2 časa joge, jutarnji traje 60 minuta, a večernji 75 min.

PROGRAM OD 8 – 15. FEBRUARA 2020.
Časove vodi sertifikovani instruktor Irena Maksimović

Irena Maksimović rodjena 1975 godine, sertifikovani je instruktor joge od strane Joga saveza Srbije, koji je registrovan u nadležnom Ministarstvu Republike Srbije, Evropskoj, Internacionalnoj i Globalnoj Joga Federaciji. Drži časove Hata joge i Hot joge 2012 godine, a Vinyasa od 2013 godine. Irena će na dogadjaju voditi program Hata yoge. Tajna dugovečnosti u gipkosti tela je Irenin moto.

PROGRAM OD 15 – 22. FEBRUARA 2020.
Časove vodi sertifikovani instruktor Zorica Simić

Zorica Simic rodjena 1968 godine, diplomirani ekonomista poslovnog prava i diplomirani menager. Sertifikovani instruktor hatha yoge RYT 200 i serifikovani instruktor terapeutske joge RYT 200. Ajurvedski konsultant, Feng Shui konsultant. Sa jogom se bavi vise od 25 godina a zadnjih 12 godina, časove vodi u okviru Sathya Yoga Centra u Novom Sadu. Praktikuje i vodi casove vise stilova joge : Hatha, vinyasa, terapeutsku, ashtanga i hot jogu.Svira Gong -sertifikovana od strane Peter Hess akademije.


★ 
PORODIČNE I BIZNIS KONSTELACIJE

PROGRAM OD 15 – 23. FEBRUARA 2020.

Spajamo najbolje nasleđe tradicionalne i savremene medicine u svrhu negovanja duše i tela. To nas dovodi do ispunjenog života sa smislom i svrhom.

Metoda porodičnih biznis konstelacija je terapeutska metoda tradicionalne medicine koja radi sa individualnim i porodičnim nesvesnim. Ona se bavi higijenom svesti. Otpuštanje tereta i nagomilanih stresova, trauma, te tuđih uloga i odgovornosti se zapravo jedino sasvim može otpustiti na nivou gde je i nastalo – često u našem nesvesnom delu. I zato često imamo utisak nemoći kada trebamo da učinimo nešto za sebe, nešto drugačije od drugih članova porodice ili od društva u kome živimo. Svaka važna promena iziskuje tu hrabrost da budemo drugačiji i da se spojimo sa sobom, sa svojom istinskom snagom. Da, to je moguće! I upravo se ova dva dana sastajemo da bi smo na tome radili – pojedinca po pojedinca. Svako ko bude želeo može postaviti svoju temu, svoj rad, i gledati kako se ovom metodom ispred njegovih/njenih očiju razrešava simptom koji muči i pritiska, i to na nivou gde je i nastao.
Ostali mogu samo učestvovati i samim tim doprineti svom blagostanju kroz svaku od zadatih uloga u tuđim radovima.

Porodični raspored ili porodične konstelacije su jedna od metoda tradicionalne medicine koje je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije ozvaničilo prema čl. 6. Pravilnika o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (Službeni glasnik Republike Srbije, br.119 оd 14. decembra 2007).

Svi oni koji se opredele za radionice konstelacija, imaće priliku da pohađaju i joga časove uz privilegovanu cenu.


Radionice konstelacija vodi dr KATARINA RAKITA

Posle 25 godina kliničkog iskustva kao specijalista anestezije, reanimacije i intenzivne terapije, radeci sa najtezim i kritično obolelim bolesnicima i posle uspešno završene edukacije za sistemskog porodičnog terapeuta metode Porodični raspored – poredak ljubavi, na jedan novi, integrativni način pristupamo pojedincu, pronalazeći skrivene dinamike, uronjene u nesvesni deo nase ličnosti, koje nas, ako dovoljno dugo traju ili su dovoljno intenzivne, na kraju razboljevaju i na fizičkom nivou.
Koristeći morfogenetsko polje, kao neinvazivnu i potpuno neškodljivu dijagnostiku,dobijamo mogućnost da proniknemo u uzroke bolesti, koji su ponekad vezani trasngeneracijski.

CROSSFIT TRENINZI – PROGRAM OD 15 – 22. FEBRUARA 2020.
TRENINGE VODI: MILOŠ LUKOVIĆ

Mlad i perspekivan trener, sa velikim iskustvom u svom poslu. Njegov koncept posebno je baziran na rad sa ljudima koji žele nešto više. Bilo da vodi grupne ili individualne treninge, rezultati su neizbežni. Duži niz godina specijalizovao se za kardio fit, treninge snage, kružne treninge. Popularan naziv ovakvog trenažnog procesa je CROSSFIT. Miloš je internacionalni takmičar i trener mladih koji se takmiče na nacionalnoj i internacionalnoj sceni. Vlasnik je kluba “Matador fitgroup”

★ FAKULTATIVNE AKTIVNOSTI:

ČASOVI SKIJANJA

ČASOVE VODI: DRAGAN KRNETA

Zaljubljenik u prirodu,  od detinjstva svakodnevno aktivan u raznim sportovima , a skijanje mu je jedna od najdrazih fizickih aktivnosti, te je razvio neustrašivost i sjajnu tehniku.   Sa lakoćom prenosi znanje na druge ljude, što je prethodnih godina na zimovanja u našoj organizaciji potvrdio. U nekoliko godina podučavanja, brojne  početnike je u svega nekoliko dana pripremio ih za crvene staze, koje bi nakon nekoliko dana zajednickog vežbanja samostalno i uspešno odskijali.

 KIROPRAKTIKA, REIKI, CUPPING, DUMO TERAPIJA, AJURVEDSKA I HOLISTIČKA MASAŽA:
TRETMANE SPROVODE NIKOLA PEROVIĆ I VANJA KOVAČ

NIKOLA PEROVIĆ se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju celokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika. Nikola se bavi i cupping, kao i dumo terapijom.


VANJA KOVAČ

INFORMACIJE I KONTAKT:


VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL/WHATS APP/VIBER +381604497112
E-mail:  office@aktivniodmor.net

★ORGANIZATOR AKTIVNOSTI:

SINIŠA RAČIĆ – AKTIVNIODMOR.NET

 

Prijavite se na fb event/pratite obaveštenja i pozovite prijatelje : KLIKNITE OVDE

Pogledajte video koji govori o nastanku, filozofiji i sadržajima koncepta  “Aktivni Odmor – Active Holiday”.

HOTEL PANORAMA RESORT 4 *, BANSKO:
Pogledajte foto galeriju: KLIKNUTI OVDE

 

★ PODJITE SA NAMA I NA SKI OPENING U NAJBOLJEM SKI CENTRU U SLOVENIJI – CERKNU: KLIKNI OVDE

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO … Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete … Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. … Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »