Obuku vodi Ivana Blagojević – dipl. SKE

Biografija:

Ivana Blagojević od 2014. razvija CFC LD protokol zajedno sa saradnicima. Dosad je obučila gotovo 1000 terapeuta ovom revolucionarnom anticelulit masažnom tehnikom.

Ivana  predaje na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu, Beograd, kao saradnik u nastavi na predmetima Velnes i Tradicionalne kozmetičke procedure, takođe predaje kao nastavnik u Srednjoj medicinskoj školi „Nadežda Petrović“ u Zemunu- Beograd, na predmetu Estetske nege i Masaže. Ranije jestekla dosta iskustva radeći nekoliko godina u wellness centrima u Beogradu poput City Spa Retreata, City Wellnessa i Relax centra hotela Zira.

Član je Medikal Spa Asocijacije Srbije (MSPAAS) od njenog osnivanja i ima funkciju predsednice Komisije za istraživanje i razvoj u programima medicinskog wellnessa. U ovoj asocijaciji angažovana je stalno na akreditovanim kursevima kontinuirane edukacije za zdravstvene radnike iz oblasti medikal-spa (turizma).


Ivana je koautor projekta 
”Jedinstveni srpski wellness koncept(2011) i koautor projekta “Šumadijski šumski hamam kao medical SPA koncept”, koji je predstavljen na Kongresu banja u Kjotu 2014. godine od strane Prim dr Gorane Isailović, predsednice MSPAAS, i koautorke ovog projekta. Sem što je kreator i trener „cervico femoralno cruralne limfne drenaže“ (CFC LD) ona je takođe i kreator i trener masaže „Hod po malinama“, kreator i trener masaže „Forest masaža“ kao i kreator tretmana „Fotobalans“.

Završila je srednju i višu medicinsku školu u Beogradu. Nakon završetka Više diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu. Prošle godine (2015.) diplomirala je na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment u Beogradu a trenutno završava master u oblasti wellnessa na istom fakultetu.
Stalno je usavršavala svoje znanje u vezi sa tehnikama oblasti wellnessa tako da je 2010. godine završila limfnu drenažu po Vodderovoj metodi. Godine 2013. završila je obuku za masažu sa tibetanskim zvučnim činijama sa muzikoterapijom. Godine 2015. stekla je sertifikat tajlandske TTC spa škole za kurs tradicionalne tajlandske masaže koji je pohađala u Bangkoku.

 

POGLEDAJTE DETALJE ZA OBUKU TERAPEUTA REVOLUCIONARNE TEHNIKE KOJA POBEĐUJE CELULIT, ISTOG AUTORA – IVANE BLAGOJEVIĆ

https://aktivniodmor.net/radionice-2/obuka-za-terapeute-cfc-ld-masaze-revolucionarne-tehnike-koja-pobeduje-celulit/