AKTIVNI ODMOR NA TARI I ZAOVINSKOM JEZERU

PLANINA TARA I ZAOVINSKO JEZERO, 14 – 19. februara 2016.

PET NOĆENJA/6 DANA/, PREVOZ, DOMAĆA HRANA, ŠETNJE PO MAGIČNOJ PRIRODI, AVANTURA I OPUŠTANJE

U Srbiji 15. i 16. februar (sreda i četvrtak) su neradni dani – državni praznik. Mnoge firme će dozvoliti da se petak 17.feb, uzme kao dan od godišnjeg odmora.

 

★ DATUM I VREME POLASKA:

BEOGRAD, 14. februar
Okupljanje u 15h 30 min. Ulice Ilije Garašanina 24, ispred ulaza na otvoreni bazen Tašmajdan.
Pogledajte na mapi: kliknuti ovde
Polazak u 16 časova!

 

CENA ARANŽMANA: 145 eura

Cena uključuje :
5  prenoćišta, 5 doručaka i 4 večere,
Prevoz komfornim mini autobusom od Beograda do Tare i nazad, kao i vožnje po okolini,
vođene pešačke ture,
kuvano vino i rakija/sok uz večeru.

 

 

 


★ Prijavite se na fb događaj, pozovite prijatelje i pratite objave: KLIKNUTI OVDE

 

 

 

★ REZERVACIJE:

 Uplatiti 50 eura/6250 RSD/  unapred, a ostatak na dan događaja, u autobusu.
Rezervacije se uplaćuju do popune kapaciteta, a najkasnije do 3. februara

Broj mesta je ograničen! Minimalan broj 12, a maksimalan 20 osoba.

Rezervacije se  uplaćuju na tekući  račun u dinarima

Nataša Kuzele

Raiffesisen banka a.d. Beograd

Račun: 265-0000000001670-41

Po izvršenoj uplati, molimo poslati SMS (na broj : +381 63 282 230) sa sledećim detaljima:
Ime i prezime, broj telefona  i e-mail adresu, uz propratni tekst:“Uplata za AKTIVNI ODMOR NA TARI I ZAOVINSKOM JEZERU”.

Krajnji rok za uplatu rezervacija je 3. februar 2017.

★ INFORMACIJE:

Nataša Kuzele +381 63 282 230 – telefon, viber

★ SMEŠTAJ

Vikendice “Slonorog” se nalaze u zaseoku Milekići u Zaovinama, na oko 7km od Mitrovca, udaljene 5 minuta hoda od Zaovinskog jezera. Pozicionirane su na uzvišenju i  gledaju direktno na jezero ka brani Lazići.

Postoje 3 objekta.
Sobe su dvokrevetne sobe, sa odvojenim ili bračnim krevetom. Svaka vikendica ima kuhinju sa trpezarijom i dnevnom sobom. Svaka viendica ima jedno kupatilo kupatilo.
Fotografije smeštaja i okoline možete pogledati na web sajtu: Kliknite ovde

★ PROGRAM I RASPORED AKTIVNOSTI:

PRVI DAN –  14. februar (utorak):
Polazak iz Beograda u 16:00 časova . Putovanje ka Bajinoj Bašti , Tari i kratke pauze po potrebi. Dolazak na odredište na Tari oko 23:00 časa . Smeštaj u etno kuće. Noćenje.

DRUGI DAN – 15. februar  (sreda) :
Buđenje u 8:30 i doručak.  Polazak u šetnju sa našim mladim domaćinom i vodičem Ivanom. Kombijem ćemo otići do Mitrovca, a zatim ćemo proći stazu do Banjske stene odakle se pružaju predivni vidici na nacionalni park. Povratak do Mitrovca . Obilazak tepih livade – tresetišta. Po povratku večera u smeštaju.  Nakon  toga slobodne aktivnosti i druženje.


TREĆI DAN – 16. februar (četvrtak ):
Buđenje u 8:30 i doručak. Polazak na turu, šetnja ka Sokolarici – prelepom delu planine Tare sa pogledom na kanjon rečice Rače. Dolazak na Kaluđerske bare oko 12 -13h.
U ostatku dana dana možete uživati u fakultativnim aktivnostima.
Predlažemo:
Jahanje
Skijanju ili sankanje
Plivanje u zatvorenom bazenu hotela “Omorika”
Fakultativne aktivnosti nisu uračunate u cenu.

17h 30 min: Večera u restoranu

ČETVRTI DAN – 17. februar (petak):
Budjenje u 8:30 i doručak. Izletnička tura iznenadjenja po izboru našeg domaćina. Povratak u smeštaj, zajednički obrok. Druženje…

PETI DAN – 18. februar (subota):
Budjenje u 8:30 i doručak. Polazak prema Čemerištu, prelazak preko šumskog grebena i spuštanje niz prelepu livadu. Domaćin u jednoj seoskoj kući će nas počastiti kafom, rakijom i slatkim domaćim djakonijama. Posle toga šetnja do našeg smeštaja i priprema zajedničke večere. Slobodno vreme.

ŠESTI DAN – 19. februar (nedelja):
Budjenje u 8:30 i doručak. Pakovanje i pokret. Odlazak do manastira Rača. Obilazak manastira i šetnja do izvora lekovite vode Ladjevac u blizini manastira. Po završetku obilaska produzavamo za Beograd. Po želji možemo se zaustaviti i ručati u nekom od restorana. (nije uračunato u cenu)

 

★ VAŽNE INFORMACIJE I NAPOMENE:

Ponesete obuću i odeću koja je odgovarajuća za vremenske prilike ali u svakom slučaju duboke cipele za hodanje, sportske pantalone ako je moguće nepropusne, tople čarape, jaknu i mali ranac za šetnje. Ne zaboravite kupaći kostim i peškire.

Moguc obilazak vrhova Janjac I Veliki Stolac sa kojih se pruzaju velicanstveni pogledi, kao I vidikovca Sjenic I Milosevac, I srednjevekovnog utvrdjenja Grad. Ali je sve uslovljeno vremenskom prognozom, ukoliko bude snega vecina mesta je nedostizna. Zbog vremensikih uslova moguca je I zamena programa po danima.

 

★  VODIČ I ORGANIZATOR: NATAŠA KUZELE

Pravnik, predavač Engleskog jezika, veliki entuzijasta i ljubitelj prirode, ronilac, nedavno se vratila iz Kine, gde je živela i radila 2 godine.

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100

 

 

VIDEO:

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »