AKTIVNI ODMOR NA TARI I ZAOVINSKOM JEZERU

PLANINA TARA I ZAOVINSKO JEZERO, 14 – 19. februara 2016.

PET NOĆENJA/6 DANA/, PREVOZ, DOMAĆA HRANA, ŠETNJE PO MAGIČNOJ PRIRODI, AVANTURA I OPUŠTANJE

U Srbiji 15. i 16. februar (sreda i četvrtak) su neradni dani – državni praznik. Mnoge firme će dozvoliti da se petak 17.feb, uzme kao dan od godišnjeg odmora.

 

★ DATUM I VREME POLASKA:

BEOGRAD, 14. februar
Okupljanje u 15h 30 min. Ulice Ilije Garašanina 24, ispred ulaza na otvoreni bazen Tašmajdan.
Pogledajte na mapi: kliknuti ovde
Polazak u 16 časova!

 

CENA ARANŽMANA: 145 eura

Cena uključuje :
5  prenoćišta, 5 doručaka i 4 večere,
Prevoz komfornim mini autobusom od Beograda do Tare i nazad, kao i vožnje po okolini,
vođene pešačke ture,
kuvano vino i rakija/sok uz večeru.

 

 

 


★ Prijavite se na fb događaj, pozovite prijatelje i pratite objave: KLIKNUTI OVDE

 

 

 

★ REZERVACIJE:

 Uplatiti 50 eura/6250 RSD/  unapred, a ostatak na dan događaja, u autobusu.
Rezervacije se uplaćuju do popune kapaciteta, a najkasnije do 3. februara

Broj mesta je ograničen! Minimalan broj 12, a maksimalan 20 osoba.

Rezervacije se  uplaćuju na tekući  račun u dinarima

Nataša Kuzele

Raiffesisen banka a.d. Beograd

Račun: 265-0000000001670-41

Po izvršenoj uplati, molimo poslati SMS (na broj : +381 63 282 230) sa sledećim detaljima:
Ime i prezime, broj telefona  i e-mail adresu, uz propratni tekst:“Uplata za AKTIVNI ODMOR NA TARI I ZAOVINSKOM JEZERU”.

Krajnji rok za uplatu rezervacija je 3. februar 2017.

★ INFORMACIJE:

Nataša Kuzele +381 63 282 230 – telefon, viber

★ SMEŠTAJ

Vikendice “Slonorog” se nalaze u zaseoku Milekići u Zaovinama, na oko 7km od Mitrovca, udaljene 5 minuta hoda od Zaovinskog jezera. Pozicionirane su na uzvišenju i  gledaju direktno na jezero ka brani Lazići.

Postoje 3 objekta.
Sobe su dvokrevetne sobe, sa odvojenim ili bračnim krevetom. Svaka vikendica ima kuhinju sa trpezarijom i dnevnom sobom. Svaka viendica ima jedno kupatilo kupatilo.
Fotografije smeštaja i okoline možete pogledati na web sajtu: Kliknite ovde

★ PROGRAM I RASPORED AKTIVNOSTI:

PRVI DAN –  14. februar (utorak):
Polazak iz Beograda u 16:00 časova . Putovanje ka Bajinoj Bašti , Tari i kratke pauze po potrebi. Dolazak na odredište na Tari oko 23:00 časa . Smeštaj u etno kuće. Noćenje.

DRUGI DAN – 15. februar  (sreda) :
Buđenje u 8:30 i doručak.  Polazak u šetnju sa našim mladim domaćinom i vodičem Ivanom. Kombijem ćemo otići do Mitrovca, a zatim ćemo proći stazu do Banjske stene odakle se pružaju predivni vidici na nacionalni park. Povratak do Mitrovca . Obilazak tepih livade – tresetišta. Po povratku večera u smeštaju.  Nakon  toga slobodne aktivnosti i druženje.


TREĆI DAN – 16. februar (četvrtak ):
Buđenje u 8:30 i doručak. Polazak na turu, šetnja ka Sokolarici – prelepom delu planine Tare sa pogledom na kanjon rečice Rače. Dolazak na Kaluđerske bare oko 12 -13h.
U ostatku dana dana možete uživati u fakultativnim aktivnostima.
Predlažemo:
Jahanje
Skijanju ili sankanje
Plivanje u zatvorenom bazenu hotela “Omorika”
Fakultativne aktivnosti nisu uračunate u cenu.

17h 30 min: Večera u restoranu

ČETVRTI DAN – 17. februar (petak):
Budjenje u 8:30 i doručak. Izletnička tura iznenadjenja po izboru našeg domaćina. Povratak u smeštaj, zajednički obrok. Druženje…

PETI DAN – 18. februar (subota):
Budjenje u 8:30 i doručak. Polazak prema Čemerištu, prelazak preko šumskog grebena i spuštanje niz prelepu livadu. Domaćin u jednoj seoskoj kući će nas počastiti kafom, rakijom i slatkim domaćim djakonijama. Posle toga šetnja do našeg smeštaja i priprema zajedničke večere. Slobodno vreme.

ŠESTI DAN – 19. februar (nedelja):
Budjenje u 8:30 i doručak. Pakovanje i pokret. Odlazak do manastira Rača. Obilazak manastira i šetnja do izvora lekovite vode Ladjevac u blizini manastira. Po završetku obilaska produzavamo za Beograd. Po želji možemo se zaustaviti i ručati u nekom od restorana. (nije uračunato u cenu)

 

★ VAŽNE INFORMACIJE I NAPOMENE:

Ponesete obuću i odeću koja je odgovarajuća za vremenske prilike ali u svakom slučaju duboke cipele za hodanje, sportske pantalone ako je moguće nepropusne, tople čarape, jaknu i mali ranac za šetnje. Ne zaboravite kupaći kostim i peškire.

Moguc obilazak vrhova Janjac I Veliki Stolac sa kojih se pruzaju velicanstveni pogledi, kao I vidikovca Sjenic I Milosevac, I srednjevekovnog utvrdjenja Grad. Ali je sve uslovljeno vremenskom prognozom, ukoliko bude snega vecina mesta je nedostizna. Zbog vremensikih uslova moguca je I zamena programa po danima.

 

★  VODIČ I ORGANIZATOR: NATAŠA KUZELE

Pravnik, predavač Engleskog jezika, veliki entuzijasta i ljubitelj prirode, ronilac, nedavno se vratila iz Kine, gde je živela i radila 2 godine.

VLUU L100, M100 / Samsung L100, M100

 

 

VIDEO:

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »