AKTIVNI ODMOR U BANSKOM – YOGA, SKIJANJE, KONSTELACIJE I WELLNESS

 

YOGA, KONSTELACIJE, SKIJANJE I WELLNESS

Bansko, Bugarska, 15 – 23. febrauara 2019.

 

 

 

Polazak je 15 februara uveče, a povratak 23. popodne

 

 

Naš aranžman je u saradnji sa turističkom agencijom TRAVELLAND. Svi delovi koji se odnose na turizam (prevoz, smeštaj i polupansion) plaćaju se agenciji, uz prethodno dogovaranje sa menadžerom događaja – Sinišom Račićem, koji će vam predstaviti dinamiku plaćanja i s kojim ćete se dogovoriti oko izbora apartmana i cimera.

 

 

Nosilac programa događaja i organizator aktivnosti je  Aktivniodmor.net

 

 

Bansko je najbolji ski centar u Bugarskoj sa najdužim ski stazama i najbogatijom kulturnom istorijom. Grad Bansko se nalazi u jugozapadnoj Bugarskoj u podnožju planine Pirin. Mesto leži na nadmorskoj visini od 925 m i udaljeno je od Sofije 160, a od Blagoevgrada 96 km. Grad Bansko je deo nacionalnog parka Pirin koji je od 1983. pod zaštitom UNESCO-a.Skijalište je udaljeno 12 km od samog mesta i nalazi se na severnim padinama planine Pirin. Ski centar se prostire na visini do 2,600 metara nadmorske visine. Ukupna dužina ski staza iznosi 70 km. Pored staza za alpsko skijanje tu je i 12km staza za skijaško trčanje. Iz mesta do podnožja skijališta na platou Banderiška Poljana vozi osmosedežna gondola. Ovo mesto ima preko pedeset barova, mehana i klubova koji nude zabavnu atmosferu svako veče. Ljubitelji dobre hrane ovde mogu da uživaju u tradicionalnim jelima u nekom od velikog broja restorana.

 

 

 

★CENA za uplate rezervacija do 1. decembra

HOTEL ORPHEY 4*,

POLUPANSION, švedski sto, 7 nocenja/ cena po osobi.

1/2 ili 1/3 soba – 220 € bez programa
250 EURA sa JOGA programom
400 EURA sa programom radionica KONSTELACIJA.
430 EURA sa programima JOGE I KONSTELACIJA

★CENA za uplate rezervacija posle 1. decembra, do popune kapaciteta

1/2 ili 1/3 soba – 240 € bez programa
270 EURA sa JOGA programom
400 EURA sa programom radionica KONSTELACIJA.
450 EURA sa programima JOGE I KONSTELACIJA

 

OBAVEZNA JE UPLATA BORAVIŠNE TAKSE, U IZNOSU OD 5 EURA

 

Uplaćuje se po vežećem kursu tog dana, po kom obračun radi agencija. (oko 4 – 5% viši od tržišnog)

 

 

OVE CENE SU VAŽEĆE ZA UPLATU REZERVACIJA DO KRAJA NOVEMBRA, NAKON TOGA ĆE VAŽITI VIŠA CENA, UKOLIKO OSTANE SLOBODNIH MESTA.

 

 

Doplata za decu od 6 – 12 godina na pomoćnim ležajevima je 99 € za prvo dete, a za drugo gratis.

Ukoliko dolazite samostalno, Aktivni Odmor će vam bez ikakvih problema naći cimere za apartmane.

Rezervacija se obavlja uplatom 30% iznosa /turistički deo + program/ do kraja novembra. Ostatak se uplaćuje najkasnije 14 dana pre početka aranžmana. 

Kontakt: Siniša Račić
Tel/viber/whats app: +381 60 44 97 111
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

U cenu je uključeno: korišćenje otvorenog bazena, fitnes, finska i infracrvena sauna, tursko i parno kupatilo, jacuzzi, ski ostava za sopstvenu opremu, besplatan shuttle-bus do ski padina, internet pristup i parking.

 

Cena prevoza autobusom: /povratna karta/ 50 eura u dinarima po najvišem kursu Banca Intesa (5% viši od tržišnog)

SVI GOSTI HOTELA PLAĆAJU BORAVIŠNU TAKSU U FIKSNOM IZNOSU 5 EURA ZA BORAVAK. IZNOS SE UPLAĆUJE TURISTIČKOJ AGENCIJI NAJKASNIJE 14 DANA PRED PUT.


Cena ski pass-a. Detalji na linku: kliknite ovde (uskoro link)

 

 

★ YOGA ČASOVI:

Svakog dana 2 časa ESSENTIAL YOGE, jutarnji traje 60 minuta, a večernji 75 min.
Essential yoga program – yoga sa eteričnim uljima- je potpuno jedinstveno, terapeutsko iskustvo dizajnirano za sve ikustvene nivoe. Svaki čas je brižljivo kreiran i sastoji se od specifičnih joga asana/sekvenci uz korišćenje posebno odabranih esencijalnih ulja koja poboljšavaju fizičke i emocionalne aspekte vas koji ste na času, kako bi se ubrzalo i poboljšalo balansiranje tela,uma i duha. Zbirka ulja za ovaj događaj izabrana je iz DOTTERA kolekcije. U paru sa jogom , pomažu telu i umu da se kreću ka celovitom stanju bića.

 

Časove vodi sertifikovani instruktor i psihoterapeut MARTA JOVANOVIĆ

 

 

Marta Jovanović je trener životnih veština, psihoterapeut I joga instruktor.
Rođena je u Beogradu 1978. Diplomirala na Fakultetu Političkih Nauka, odsek diplomatija.
Nakon završenih studija, zanima se za područje psihologije, na ”Akademiji uspeha” u okviru Udruženja za psihoterapiju, savetovanje i koučing Srbije, završava obuku i postaje sertifikovani psihološki savetnik I trener životnih veština O.L.I. metoda.
Sertifikovani je joga instruktor i instruktor Art Yoge , od strane Joga saveza Srbije.
Drži radionice u Beogradu i Crnoj Gori, na temu razvoja, individualne koučing i psihološke sesije, kao i časove hatha yoge i art yoge (kombinacija hatha yoge, elemenata savremenog baleta, meditacije u pokretu).
Kreator je programa za lični rast i razvoj, pod nazivom Soul- fitness, akcenat je na razvoju svih nivoa bića fizičkom, duhovnom, mentalnom i emocionalnom.
Soul-fitness je neobična kombinacija joge, art joge , psihološke gimnastike. To su priče i razgovori o emocijama, o duši, o kretanjima tela i kretanjima u telu, o duhovnim strujama koje su nekada zakočene u našim mišićima o tehnikama opuštanja i prepuštanja.
Soul-fitness, jesu vežbe za dušu i telo, koje nam pomažu da živimo život koji duboko u sebi želimo. Soul-Fitness, znači biti otvoren, pronaći svoj glas. To znači biti slobodan da čuješ, vidiš, budeš iskren i neustrašiv. Radi se i o spremnosti da izgledamo “blesavo”, a da pri tom ne brinemo šta će drugi misliti, reći. Puštamo slobodno dete u sebi da se izrazi. Koristimo telo kao sredstvo, joga nam sluzi kao metod koji pomaže ljudima da napuste svoju zonu udobnosti i dopuste sebi novo iskustvo.
Soul-fitness sesije pruzaju najbolja sredstva koja će vas podstaći da krenete u pravcu samorazvoja I ostvarenja svojih zelja I snova.

 

 

 

 

PORODIČNE I BIZNIS KONSTELACIJE

Spajamo najbolje nasleđe tradicionalne i savremene medicine u svrhu negovanja duše i tela. To nas dovodi do ispunjenog života sa smislom i svrhom.

Metoda porodičnih biznis konstelacija je terapeutska metoda tradicionalne medicine koja radi sa individualnim i porodičnim nesvesnim. Ona se bavi higijenom svesti. Otpuštanje tereta i nagomilanih stresova, trauma, te tuđih uloga i odgovornosti se zapravo jedino sasvim može otpustiti na nivou gde je i nastalo – često u našem nesvesnom delu. I zato često imamo utisak nemoći kada trebamo da učinimo nešto za sebe, nešto drugačije od drugih članova porodice ili od društva u kome živimo. Svaka važna promena iziskuje tu hrabrost da budemo drugačiji i da se spojimo sa sobom, sa svojom istinskom snagom. Da, to je moguće! I upravo se ova dva dana sastajemo da bi smo na tome radili – pojedinca po pojedinca. Svako ko bude želeo može postaviti svoju temu, svoj rad, i gledati kako se ovom metodom ispred njegovih/njenih očiju razrešava simptom koji muči i pritiska, i to na nivou gde je i nastao.
Ostali mogu samo učestvovati i samim tim doprineti svom blagostanju kroz svaku od zadatih uloga u tuđim radovima.

Porodični raspored ili porodične konstelacije su jedna od metoda tradicionalne medicine koje je Ministarstvo zdravlja Republike Srbije ozvaničilo prema čl. 6. Pravilnika o bližim uslovima, načinu i postupku obavljanja metoda i postupaka tradicionalne medicine (Službeni glasnik Republike Srbije, br.119 оd 14. decembra 2007).

Svi oni koji se opredele za radionice konstelacija, imaće priliku da pohađaju i joga časove uz privilegovanu cenu.


Radionice konstelacija vodi dr KATARINA RAKITA

 

Posle 25 godina kliničkog iskustva kao specijalista anestezije, reanimacije i intenzivne terapije, radeci sa najtezim i kritično obolelim bolesnicima i posle uspešno završene edukacije za sistemskog porodičnog terapeuta metode Porodični raspored – poredak ljubavi, na jedan novi, integrativni način pristupamo pojedincu, pronalazeći skrivene dinamike, uronjene u nesvesni deo nase ličnosti, koje nas, ako dovoljno dugo traju ili su dovoljno intenzivne, na kraju razboljevaju i na fizičkom nivou.
Koristeći morfogenetsko polje, kao neinvazivnu i potpuno neškodljivu dijagnostiku,dobijamo mogućnost da proniknemo u uzroke bolesti, koji su ponekad vezani trasngeneracijski.

 

 

 


Info:+381 60 44 97 111  Siniša Račić
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

 

 

 

Prijavite se na fb event/pratite obaveštenja i pozovite prijatelje : KLIKNITE OVDE

 

 

 

 

 

Pogledajte video koji govori o nastanku, filozofiji i sadržajima koncepta  “Aktivni Odmor – Active Holiday”.

 

 

 

 

 

 

 

HOTEL ORPHEY BANSKO:

Pogledajte foto galeriju: kliknuti ovde

 

POĐITE S NAMA NA JEDINSTVENI NOVOGODIŠNJI SOULCYCLING PO NAJLEPŠIM ISTARSKIM GRADOVIMA

DETALJI NA LINKU:

 

SOUL CYCLING U ROVINJU, PORTOROŽU I PIRANU ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

 

Обсуждение закрыто.