FACIAL CFC – EFIKASNE NEINVAZIVNE TEHNIKE REMODULIRANJA I PODMLADJIVANJA LICA – OBUKA ZA TERAPEUTE

 

 

FACIAL CFC – EFIKASNE NEINVAZIVNE TEHNIKE REMODULIRANJA I PODMLADJIVANJA LICA – OBUKA ZA TERAPEUTE

 

 

Beograd, 8 – 9. decembar 2018.
Satnica: 10 – 17h 

 

Mesto održavanja:
SKINCARE CENTAR, Tamnavska 1, 

Vračar, Beograd
Lokacija na mapi: kliknite ovde

 

 

 

Na fotografiji: Rezultat nakon 2 tretmana bora na čelu

 

FACIAL CFC  je autorski program efikasnih  manuelnih neinvazivnih tehnika remoduliranja i podmladjivanja lica.
Podrazumeva individualni pristup svakom klijentu.


Obuka se sastoji se iz  4 najefikasnije profesionalne manuelne tehnike podmlađivanja i reoblikovanja lica, vrata i dekoltea. 

Sa ovim tehnikama terapeut će naučiti kako da reši najčešću problematiku u tkivu kože, pokožnom i mišićnom tkivu, koji remete estetiku, a posledice su starenja, nestručnih estetskih tretmana i nekih patoloških procesa.

Na fotografiji: retultat nakon 2 tretmana kod Rozace-e.

 

I Tehnika rešava problem : Rozacee, Adultnih akni, otečenih i tamnih podočnjaka, otečenog lica. Primena ove tehnike je indikovana posle svih estetskih operacija na licu, kako i priprema kože pred operaciju.

II Tehnika rešava problem: atonije kože i mišića lica, vrata i dekoltea, zbog čega lice dobija umoran izgled i javljaju se gravitacione bore. Tehnika ima za cilj da pojača mišićni tonus i da se postigne izuzetan mišićni lifting lica.

Na fotografiji: rezultat nakon jednog tretmana kod atonije mišića vrata.

 

III Tehnika otklanjanja nuspojava nastalih kao posledica injekcionog ubacivanja hijalurona.
Metoda zatezanja viška kože, efikasno smanjivanje subkutanog sloja na vratu i podbratku.

IV Tehnika efikasnog smanjivanja dubokih mimičnih bora, i potpuno otklanjanje plićih bora. Neki mišeći lica se prečesto kontrahuju zbog čega im je potrebno duboko opuštanje, a kožnom tkivu je potrebna bolja arhitektonika.

 

 

OBUKA:

SUBOTA I NEDELJA 10 – 17h

Namenjena je lekarima – dermatolozima, estetičarima, kozmetičarima, maserima, fizioterapeutima, svim zdravstvenim profilima obrazovanja, kao i svima onima koji bazično poznaju anatomiju i fiziologiju.

Obuka je intenzivna i većim delom praktična(80%).
Traje ukupno 14 sati, raspoređena je u dva dana.
Tokom obuke terapeuti vežbaju jedni na drugima.
Po završenoj obuci dobija se skripta i sertifikat autora tehnike.


Pored izučavanja tehnika masaža, polaznici kursa detaljno se upoznavaju sa najčešće zastupljenim kozmetičkim sirovinama u kozmetologiji i njihovom dejstvu na kožu. Upućuju se kako da samostalno izrade sveže kozmetičke preparate koji ne sadrže štetne hemijske materije, veštačke boje, mirise i parabene.

Polaznicima je omogućen rad sa čistim, usitnjenim i mikronizovanim nemačkim sirovinama. (veličina čestica je 16 mikrona. Time je penetracija kroz kožu znatno veća i uspešnija u odnosu na komercijalne i profesionalne brendove kozmetike, koji imaju veličinu čestica – 40 mikrona.)

 


Na fotografiji: rezultati nakon 2 tretmana smanjivanja masnog sloja kože na vratu i podbratku.

 

 

★ CENA KURSA: 320 EURA

 


Minimalan broj polaznika:4

 

SVAKI POLAZNIK PO ZAVRŠENOJ OBUCI DOBIJA SERTIFIKAT.

 

★REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 100 eura ili 12.000 dinara
Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski).
Siniša Račić
BANCA INTESA
Broj računa: 160-5100100106763-43,
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za kurs facial cfc masaže. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva: 
Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Iznos: 100 eura
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
11000- Beograd – Srbija.
Po uplati poslati PORUKU  putem vibera ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111
( NAJBOLJE JE POZVATI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A, ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU ILI DRUGI TERMIN EDUKACIJE.

 

 

★KONTAKT:
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111 – 0pšte informacije i uplate
( NAJBOLJE JE POZVATI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A, ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

Ivana Blagojević, tel: +381 60 01 08 254 – stručne informacije
e-mail: ivanacfc@hotmail.com

Obuku vodi Ivana Blagojević – dipl. SKE

Biografija:

Ivana Blagojević od 2014. razvija CFC LD protokol zajedno sa saradnicima. Dosad je obučila gotovo 1000 terapeuta ovom revolucionarnom anticelulit masažnom tehnikom.

Ivana  predaje na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Zemunu, Beograd, kao saradnik u nastavi na predmetima Velnes i Tradicionalne kozmetičke procedure, takođe predaje kao nastavnik u Srednjoj medicinskoj školi „Nadežda Petrović“ u Zemunu- Beograd, na predmetu Estetske nege i Masaže. Ranije jestekla dosta iskustva radeći nekoliko godina u wellness centrima u Beogradu poput City Spa Retreata, City Wellnessa i Relax centra hotela Zira.

Član je Medikal Spa Asocijacije Srbije (MSPAAS) od njenog osnivanja i ima funkciju predsednice Komisije za istraživanje i razvoj u programima medicinskog wellnessa. U ovoj asocijaciji angažovana je stalno na akreditovanim kursevima kontinuirane edukacije za zdravstvene radnike iz oblasti medikal-spa (turizma).


Ivana je koautor projekta 
”Jedinstveni srpski wellness koncept(2011) i koautor projekta “Šumadijski šumski hamam kao medical SPA koncept”, koji je predstavljen na Kongresu banja u Kjotu 2014. godine od strane Prim dr Gorane Isailović, predsednice MSPAAS, i koautorke ovog projekta. Sem što je kreator i trener „cervico femoralno cruralne limfne drenaže“ (CFC LD) ona je takođe i kreator i trener masaže „Hod po malinama“, kreator i trener masaže „Forest masaža“ kao i kreator tretmana „Fotobalans“.

Završila je srednju i višu medicinsku školu u Beogradu. Nakon završetka Više diplomirala je na Visokoj zdravstvenoj školi strukovnih studija u Beogradu. Prošle godine (2015.) diplomirala je na Fakultetu za turistički i hotelijerski menadžment u Beogradu a trenutno završava master u oblasti wellnessa na istom fakultetu.
Stalno je usavršavala svoje znanje u vezi sa tehnikama oblasti wellnessa tako da je 2010. godine završila limfnu drenažu po Vodderovoj metodi. Godine 2013. završila je obuku za masažu sa tibetanskim zvučnim činijama sa muzikoterapijom. Godine 2015. stekla je sertifikat tajlandske TTC spa škole za kurs tradicionalne tajlandske masaže koji je pohađala u Bangkoku.

 

POGLEDAJTE DETALJE ZA OBUKU TERAPEUTA REVOLUCIONARNE TEHNIKE KOJA POBEĐUJE CELULIT, ISTOG AUTORA – IVANE BLAGOJEVIĆ

OBUKA ZA TERAPEUTE CFC LD MASAŽE – REVOLUCIONARNE TEHNIKE KOJA POBEĐUJE CELULIT

Comments are closed.