SOUL CYCLING U ROVINJU, PORTOROŽU I PIRANU ZA NOVOGODIŠNJE PRAZNIKE

SOUL CYCLING: ROVINJ, PORTOROŽ I PIRAN 

NOVOGODIŠNJI PRAZNICI
5 dana/4 noćenja: 29. dec – 2. jan

Pogledajte video o Rovinju:


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA.


ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA PRED DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA.
NEOPHODNO JE IZVRIŠTI REZERVACIJU.

 


★ PROGRAM:

★★★SOUL CYCLING– REKREATIVNE NENAPORNE TURE KROZ GRAD, ZELENIM POJASOM I UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA UZ MORE UZ UČENJE TEHNIKA DISANJA, MEDITACIJE U POKRETU, VIZUALIZACIJE, AFIRMACIJE, MANTRE. TOKOM VOŽNJI PREDVIDJENE SU I PAUZE ZA MEDITACIJE I IZVOĐENJE JOGISTIČKIH TEHNIKA.
PROGRAM IMA SNAŽNI ANTISRES EFEKAT. NAMENJEN JE OPUŠTANJU I UŽIVANJU.

POGLEDAJTE VIDEO O PIRANU

Rovinj i njegova okolina nalaze se na četiri pripremljene biciklističke staze koje su ucrtane na biciklističkim kartama Istre. Rovinj i okolinu okružuju i presecaju biciklističke staze koje se pružaju na približno 40 km a prolaze najjepšim plažama, park šumom Zlatni rt, zaštićenim ornitološkim rezervatom Palud, turističkim kampovima i hotelima. Vožnja biciklom prirodnim stazama kroz šume, uz morsku obalu ili vinskim stazama pružiće neopisivo zadovoljstvo kako profesionalnim biciklistima ili muont bikerima, tako i rekreativcima.

Ideja je da se tokom boravka u Rovinju, kao prevozno sredstvo, isključivo koristi bicikl.  Ovaj program nema nikakav takmičarski karakter i namenjen je, kako onima koji svakodnevno voze bicikl, tako i onima koji godinama nisu vozili dvotočkaše.:)
Drugog,trećeg i četvrtog dana boravka, biće organizovane vođene biciklističke ture sa “SOUL” programom.
SVAKI KORISNIK OVOG PROGRAMA ,U OKVIRU ARANŽMANA, IMA OBEZBEĐEN NAJAM BICIKLA NA 4 DANA.

POGLEDAJTE VIDEO O PORTOROŽU.

PROGRAM VODE:
SANDA LUKIĆ I SINIŠA RAČIĆ

SANDA LUKIĆ – UČITELJICA JOGE I MEDITACIJA

Sanda Lukić (Sarandeep Kaur) sa jogom se prvi put upoznala u Americi 2001. godine tokom studija novinarstva. Pohađala je brojne seminare u oblasti joge, meditacije i istočnjačkih učenja. Aktivno se bavila hatha i aštanga jogom. Upoznala je gotovo sve vrste i oblike joge, a posebno je zanima naad joga (joga zvuka). Uživa u kirtanima i pojanju, kao i u učenja Swami Shivamurti, Biharska joga skola. 2014.godine prvi put je otputovala u Indiju, gde je nastavila da intenzivno radi na sebi i svojoj praksi aštanga joge. 2015.godine ponovo odlazi u Indiju, na obuku za učitelja kundalini joge (Kundalini Research Institute Teacher Training) sa jednom od najvećih učiteljica kundalini joge, Gurmukh Kaur Khalsa (Golden Bridge, USA)U februaru 2016. ponovo odlazi u Rišikeš, na tečaj “ Conscious Communications “ i “Lifestyles and Lifecycles” kod svojih učitelja Gurmukh i Gurushabd. Planira da nastavi edukaciju u oblasti kundalini joge, kao i da pomogne u organizaciji do a posebno je interesuju dalje edukacije u primeni kundalini joge u terapeutske svrhe kao i Sat Nam Rasajan, umetnost lečenja putem kundalini joge. Pored joge, strast su joj ples, putovanja, strani jezici i pripremanje zdrave hrane. Zanimaju je ajurveda, kao i lečenje zvukom, upotrebom tibetanskih činija i drugih instrumenata, poput gonga.

PROGRAM VODE:

 

 

 


★★★FAKULTATIVNI PROGRAM:

★ MASAŽE: 


PRIJAVITE SE NA FB DOGAĐAJ, POZOVITE I PRIJATELJE, PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE


★INDIVIDUALNI I KOMBI PREVOZ:
 Jedan član udruženja ima svoj kombi. Prvih 8 prijavljenih idu s njim i participiraju u troškovima. Ostali: SVI ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, A SPREMNI SU DA PREVEZU NAJMANJE 3 PUTNIKA, PREDLAŽEMO MODEL DA PREVEZENI PUTNICI SNOSE TROŠKOVE GORIVA I PUTARINA, A VOZAČ (VLASNIK AUTOMOBILA) DA BUDE OSLOBOĐEN TROŠKOVA. DOSADAŠNJE ISKUSTVO POKAZUJE DA SE NA OVAJ NAČIN MOGU ZBRINUTI SVI KOJI ŽELE DA SE PREVEZU. U SLUČAJU DA NE BUDE TAKO, ANGAŽOVAĆEMO NEKU AGENCIJU ZA PREVOZ PUTNIKA

★ SMEŠTAJ:

Lepo uredjeni dvosobni app + trpezarija za smeštaj ukupno 5 osoba, kategorisani sa ★ a realno ispunjavaju uslov da budu kategorisani sa  4★,udaljini su 14 min hoda od plaže. Apartmani Bella se nalaze u Rovinju i nude balkon sa pogledom na more, staro gradsko jezgro i vrt. Do lokalne plaže ima od 5 do 10 minuta hoda. Gostima je takođe na raspolaganju besplatan bežični internet.

Sve smeštajne jedinice imaju odvojenu dnevnu i spavaću sobu. Takođe sadrže trpezariju i kuhinju.

U okviru objekta nalaze se vrt i terasa sa priborom za roštilj. Gosti mogu besplatno da koriste parking.

Do restorana i prodavnica ima 2 minuta hoda. Glavna železnička stanica nalazi se u centru Rovinja, udaljenom 15 minuta hoda. Gosti hvale objekat Apartments Bella zbog izuzetne usluge.
Prema nezavisnim recenzijama, naši gosti obožavaju ovaj deo destinacije Rovinj.

Pogledajte fotografije: kliknite ovde

 

★ HRANA:

 

Doručak: švedski sto, veganska bezglutenska hrana
Večera: švedski sto, veganska bezglutenska hrana


★ REZERVACIJE:


NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

★ INFORMACIJE , REZERVACIJE I KONTAKT:

 SVE INFORMACIJE I REZERVACIJA KOD MENADŽERA DOGAĐAJA – VESNE ANDRIĆ

POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/ +381 638606448   ILI   e-mail:  vsn_andric@yahoo.com

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA I VOĐA BICIKLISTIČKE GRUPE : Siniša Račić

Comments are closed.