THERMAL AQUA YOGA I WELLNESS U BANJI ŽDRELO

THERMAL AQUA YOGA I WELLNESS U BANJI ŽDRELO
Mlavske terme, 11 – 13. mart 2022.

★ INFORMACIJE I KONTAKT:

POZOVITE PUTEM TEL,VIBER, WHATS APP, WE CHAT I TELEGRAM

+38162577492 –  SANJA ČOLIĆ

 

Termalni izvori se koriste za lečenje od davnih antičkih vremena.

U medicinskom kontekstu, hidroterapija termalnim vodama postala je izuzetno zanimljiva zbog blagotvornih učinaka, kao što su: poboljšanje cirkulacije u organizmu, pozitivan uticaj na elastičnost i čvrstoću vezivnog tkiva, poboljšanje dermatoloških i ginekoloških bolesti, ublažavanje bolova koštano-mišićnog sistema, protivupalno i antiiritabilno delovanje, ublažavanje mišićnih spazama, stimulacija eliminacije toksina iz organizma, osnaživanje imunog sistema.
Kupanje u termalnim vodama dovodi do pozitivnih učinaka kod osoba koje su pod stresom, kod hroničnog umora, smanjene koncentracije, bevzoljnosti i nesanice.

YOGA I TERMALNE VODE
Vežbate li jogu?
Ako i ne vežbate, teško ćete odoleti izazovu da radite asane u termalnoj vodi!
Ako probate, shvatićete da sva pravila iz joga studija padaju u vodu ( ali bukvalno ? )
Daleko veći viskozitet vode otežava i značajno usporava pokret. Voda stvara iluziju da smo gravitaciju savladali, i najednom postajemo laki i lebdeći. Oslonac je značajno oslabljen, a možda smo ga i potpuno izgubili.
Mišićno-skeletni sistem je u vodi drugačije angažovan. Kičma će biti pokrenuta na drugačiji, opušteniji način, jer je rasterećenijija, kao i sve kosti.
U stajaćim pozama voda preuzima težinu gornjeg dela tela, te su noge i karlica rasterećeni. Ukazuje se prilika za dubljim otvaranjem kukova, karlice, opuštanjem mišića, tetiva i ligamenata, čemu dodatno pogoduje temperatura vode.

 

ŠTA JE THERMAL AQUA YOGA?

Thermal Aqua Yoga je nastala adaptacijom klasične joga prakse, prenesena u bazen sa termalnom vodom.
Sastoji se od pranajama(tehnika disanja), asana, meditacija i relaksacije.

Blagodeti po zdravlje:
Uključuje fizičke, mentalne, emocionalne i duhovne koristi.
Bolje zdravlje i kondiciju
Bolja fleksibilnost,balans i snaga.
Topla voda zagreva telo i omogućava dublje i bezbednije istezanje, tonira mišiće, povećava fleksibilnost i snagu.
Poboljšava se disanje, povećava kapacitet pluća i koriguje nepravilno disanje.
Thermal Aqua Yoga je fantastičan metod za oslobađanje od napetosti, smanjivanje stresa i tenzije u telu.

★ SMEŠTAJ I HRANA

RUC ŽDRELO, MLAVSKE TERME

ISHRANA JE NA BAZI POLUPANSIONA, DORUČAK I VEČERA. IZBOR IZMEĐU KLASIČNE I BILJNE ISHRANE.

 

★ CENA:

14.000 dinara

U cenu su uključena 2 prenoćišta, obroci na bazi popupansiona, časovi thermal aqua yoge, upotreba bazena, sauna, slane sobe i ostalih sadrzaja, osim masaža.

U cenu nije uračunat prevoz do mesta dešavanja, kao ni boravišna taksa, koja se uplaćuje u hotelu.

★ REZERVACIJA

UPLATA REZERVACIJE U IZNOSU OD 7000 din JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVACIJU SMEŠTAJA I HRANE, KAO I ANGAŽOVANJE VODIČA. OSTATAK SE PLAĆA NA LICU MESTA.

REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. SMEŠTAJNI KAPACITET JE OGRANIČEN. OSTATAK, DO PUNOG IZNOSA ARANŽMANA SE UPLAĆUJE NA LICU MESTA
UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

★ THERMAL AQUA YOGA ČASOVI:

Svakog dana 2 časa Svaki čas traje 60 do 80 minuta.
Jutarnji, počinje u 7h 30 min, a večernji počinje u 18h.

★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ

Rođena sam 1978. godine . Jogu sam se otkrila još u ranom detinjstvu kroz knjige, a izučavanjem različitih stilova  bavim se poslednjih 17 godina.

Licencirani sam instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila sam školu za joga instruktore „Vidya Yoga“  u Beogradu kod dugogodišnjeg učitelja joge Dragana Lončara.

Diplomirala sam na Fakultetu za sport i turizam TIMS u Novom Sadu, kao i na Višoj poslovnoj školi.

Rekreativnu jogu predajem od 2010. godine. Specijalizovala sam se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju.

Završila sam life coaching i clearing tehnike koje mi pomažu u personalnom pristupu svakom polazniku.

Završavam Core Development telesno orijentisani psihoterapijski pravac učitelja dr Walida Dawa.

U poslednje vreme bavim se i transcendentalnom meditacijom.

Osmislila sam svoju metodu rada koja je zasnovana na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika.

Kao instruktorka joge potpisujem autorske projekte osmišljene zajedno sa aktivniodmor.net, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu.
Sarađivala sam sa nekoliko časopisa i gostovala u TV emisijama koje se bave temama joge i zdravog života (pogledajte priloge). Učestvujem kao predavač na različitim seminarima i obukama

 

★ FAKULTATIVNI PROGRAM (UKOLIKO JE PREKO 15 PRIJAVLJENIH)

Kako bi upotpunili Vaš wellness predah i odmor, čekaju Vas vešte ruke sjajne fizioterapeutkinje, nakon čije masaže ćete se osećati potuno preporodjeno! Masaže ne ulaze u osnovni paket usluga i dodatno se plaćaju,

 

Jelena Vasić je visi fizioterapeut, yumeiho terapeut i reiki majstor sa iskustvom preko 23 godine.
Žena sa savršenim osećajem i hiruškom preciznošću, kombinuje svoje viŠestruko znanje i umeće koje je godinama usavršavala i tragala u želji za znanjima, istinom i suštinom.

 

★ INFORMACIJE I KONTAKT:

POZOVITE PUTEM TEL,VIBER, WHATS APP, WE CHAT I TELEGRAM

+38162577492 –  SANJA ČOLIĆ

★ ORGANIZACIJA: MLAVSKE TERME – RUC ŽDRELO

ORGANIZATOR REKREATIVNIH AKTIVNOSTI: SINIŠA RAČIĆ

POGLEDAJTE VIDEO O NASTANKU KONCEPTA AKTIVNI ODMOR I NJEGOVOM KREATORU:

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.04 – 04.05. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! ★ CENA: 500 EUR (dinarska protivvrednost) za uplate do 14.04. 2024. Za uplate nakon 14.04. 2024, cena je… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
Translate »