NOVOGODIŠNJI SOUL CYCLING, YOGA & HIKING NA LOŠINJU

OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023.
Treće ostrvo u nizu, južno od Rijeke, banja na moru, istorijski važan, sredozemno obojen, sa meštanima i ugostiteljima izuzetne ljubaznosti, ostrvo Lošinj je neotkriveno blago.
Za zdravlje pogodna klima, bogata bioraznolikost lekovitih biljaka i esencijalnih ulja, jedinstveni spoj prirodnih morskih aerosola u kombinaciji sa čistim vazduhom  i morem, temelj su tradicije zdravstvenog turizma na Lošinju, duže od 125 godina.
Više od 200 sunčanih dana godišnje
280 km pešačkih i biciklističkih staza
Vazduh 1. kvaliteta
Visoka čistoća mora
1200 biljnih vrsta – bogata bioraznolikost, 230 vrsta lekovitog bilja
Park šuma Podjavori – Veli Lošinj; Park šuma Čikat – Mali Lošinj
Miomirisni doživljaj na 5 ostrva – aromaterapeutski centar
Gastronomija – lokalni začini i bilje, gastro užitak: Apoksiomenova antička kuhinja, Jela lošinjskih kapetana
Lošinjsko otočje dom je oko 200 rezidentnih jedinki dobrih delfina
Centar za istraživanje o moru – Institut Plavi svijet
Aktivni odmor tokom cele godine (pešačenje / bicikliranje /
planinarenje / tenis / sportovi na vodi / ronjenje / jedrenje /
sportski ribolov i ribolov / izleti)

★INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:

Pozovite putem tel, Viber, Whats app i Telegram.

+381604497112, JELENA GALOGAŽA

★ CENA: 256, 280 ili 335 EUR
Označene cene važe za uplate do 15.12.2022, a nakon toga su 20% više-

Ukoliko se neko prijavi posle 27.12, cene su za 50% posto više.
Podrazumeva smeštaj u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama (4 noćenja) sa polupansionom (doručak i večera), 3 dana laganih vođenih biciklističkih tura, 1 dan nezahtevna planinarska tura, kao i trodnevni najam bicikla.
Cena aranžmana ukoliko se unajmljuje mtb ili treking bicikl je 280 EUR
Ukoliko se unajmljuje E bike, cena je 335 EUR
Za one koji ne žele da voze i rentaju bicikl, predviđeni su joga časovi, svakog dana pre doručka. Cena ostaje 280 EUR.
Gosti koji žele da voze bicikl, a zainteresovani su i za joga časove, doplaćuju 24 EUR.
Onima koji nose svoj bicik, cena aranžmana se umanjuje za 24 EUR i iznosi 256 EUR.

★REZERVACIJA:
Neophodna je uplata rezervacije u iznosu 50 %, koja se prenosi vlasnicima smeštaja i restoranu u kojem ćemo se hraniti. Glasi na ime. Uplaćena rezervacija se ne vraća, a prenosiva je na drugu osobu.


SMEŠTAJ I HRANA:
BIOKLIMATSKO LEČILIŠTE, VELI LOŠINJ (kliknite ovde radi fotografija)
VILA ELISABETH I PARK II
Smeštaj je kategorisan kao 3 + ★

Gosti samostalno plaćaju boravišnu taksu.

★ PROGRAMI:


BICIKLISTIČKE TURE:
Biciklistička ruta po ostrvu vitalnosti jedna je od najatraktivnijih i najmanje zahtjevnih ruta na Kvarneru. Zbog izrazito položenog terena uz samu obalu ruta je namijenjena svima – početnicima, porodicama sa decom, biciklistima u starije dobi.
Valja takođe upozoriti kako treba biti i jako oprezan s obzirom da se veći deo pedalira po betonskoj stazi koja je mestimično široka oko jedan metar i kako nema zaštitne ograde.
Na ostrvu je 280 km pešačkih i biciklističkih staza!


PLANINARENJE:
Osorščica poznata i kao Osorčica je planina u Hrvatskoj. Nalazi se na ostrvu Lošinj. Planina je visoka 588 metara. Osorčica se proteže duž severnog dela ostrva Lošinja, od naselja Osor na severu do naselja Ćunski na jugu u dužini od oko 15 kilometara. Planina je krečnjačkog sastava i na njoj su razvijeni kraški oblici. Asimetričnog je izgleda: strmija prema zapadu, dok se blago spušta prema istoku ge ima i dolomita čijim je raspadanjem nastalo malo zemlje u okolini Nerezina, Svetog Jakova i Osora.

JOGA:
Svakog jutra, pre doručka, joga čas u trajanju 75 minuta.
Časove vodi učitelj joge IRENA MAKSIMOVIĆ

DOČEK NOVE GODINE:
Svako će poneti piće i nešto hrane, pa ćemo proslavu započeti u sali smeštaja, a posle ćemo se prebaciti na glavni trg u Malom Lošinju, gde nastupaju Neno Belan & Fiumes.

★INDIVIDUALNI PREVOZ:
Vlasnici automobila/vozači, koji su spremni da prevezu 3 putnika, oslobođeni su troškova goriva i putarina. Kompletne troškove snose 3 vožena lica. Sve one koji se prijave na događaj, učlanjujemo u viber grupu, gde direktno dogovarate prevoz.

★INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:

Pozovite putem tel, Viber, Whats app i Telegram.

+381604497112, JELENA GALOGAŽA

★ORGANIZACIJA: Siniša Račić

O nastanku koncepta AKTIVNI ODMOR i njegovom kreatoru:

 

OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
JEDRENJE, WAKEBOARDING, PLANINARENJA, VOŽNJA BRODIĆEM, SUP BOARDING, ISTRAŽIVANJE LEPOTA I POVEZIVANJE SA PRIRODOM 15 – 22.07.2023. Ohridsko jezero jedno je od najstarijih, najvećih i najdubljih jezera na svetu! Sa pravom nosi epitet makedonskog sltakovodnog mora ne samo iz razloga što čini okosnicu letnjeg turizma, već i zato što zauzima površinu od oko 358 km2. Upravo… Continue reading OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 20 – 22.01.2023. VIKEND 27 – 29.01.2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. Na ovom skijalištu ima… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
Translate »