SEPTEMBARSKI RAFTING, KAYAKING I STAND UP PADDLEBOARDING NA ADI BOJANI

7 DANA RAFTINGA, KAYAKINGA I PADDLEBOARDINGA  – OBUKA, REKREACIJA I UŽIVANJE

ADA BOJANA, 2 – 9.  septembra

 

Da dan započinje osmehom, koji traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča… Onima koji nikad nisu bili, mogu da kažem da je to nešto što podseća na Indiju, Vijetnam, Brazil. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujem je specijalna. Ima dosta njih koji dolaze samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !

Siniša Račić – organizator aktivnog odmora

 

 

 

★ PROGRAM:

Svakodnevni dvoiposatni treninzi i obuke veslanja u RAFT čamcu, KAJAKU i na STAND UP PADDLE BOARD-u (SUP) na reci Bojani i na otvorenom moru. U periodu 0d 10 – 12h 30 min, i u slučaju da je grupa veća, u periodu od 16 – 18h 30.

Kompletna oprema uključena

 

FAKULTATIVNO: JOGA I LIFE COACHING RADIONICE (UZ MALU DOPLATU)
U ISTO VREME, NA ISTOM MESTU, U ISTOJ ORGANIZACIJI DEŠAVA SE DRUGI DOGAĐAJ: KLIKNUTI OVDE

SATNICA ĆE BITI PRILAGOĐENA, TAKO DA SE MOGU POSTIĆI SVE AKTIVNOSTI.

 

OVAKO JE BILO U JULU OVE GODINE:

 

★SMEŠTAJ I HRANA
Udruženje za aktivan i zdrav život “Fitness & Yoga za svoje članove obezbedjuje hranu i smeštaj. Član se postaje na jednostavan način  –  
popunjavanjem registracionog formulara.

 

★ PREVOZ
PREVOZ JE INDIVIDUALAN. PRVIH 6 PRIJAVLJENIH MOGU RAČUNATI NA KOMBI PREVOZ RAFTING KLUBA. ZA OSTALE  PREPORUČUJEMO KOMBI PREVOZ AGENCIJE “VITOSPRINT”, GDE POZOVAJUĆI SE NA TO DA STE GOSTI AKTIVNOG ODMORA, OSTVARUJETE POPUST, UMESTO 80 EUR ZA POVRATNU KARTU OD VRATA DO VRATA (BG – ADA B – ADA B – BG ), PLAĆATE 75 EUR.
telefon: 011/36 26 061, 064/58 68 929

 

★ INFORMACIJE I REZERVACIJE:
SVE INFORMACIJE POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/WHATS APP: +381 60 44 97 111 – SINIŠA RAČIĆ
E-MAIL: sinisaracic@yahoo.com

 

★ ROK ZA PRIJAVU DO POPUNE KAPACITETA.

 

★ OBUKU SPROVODI:

 


NENAD MIKOVIĆ

Višestruki prvak države u kanuu i raftingu. Dvostruki pobednik Euro kupa u raftingu i prošlogodišnji pobednik svetskog kupa. Sertifikovani instruktor FITNESA.
Predsednik RAFTING TEAM “VIR” Pančevo

 

★ KONTAKT:
TEL BROJ/VIBER, WHATS APP: +381 60 44 97 111 – SINIŠA RAČIĆ
E-MAIL: sinisaracic@yahoo.com

 

NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
TOMA – OD MRAKA DO SVETLA
Leta gospodnjeg na Adi Bojani Bila je to možda peta ili šesta godina organizacije aktivnih odmora. Na junskom yoga retreatu, pojavio se neobičan čovek. Zvao se Toma. Dobar deo života, bavio se mutnim poslovima. Već prvog dana, došli smo u klinč, jer je kao veliki šmeker i švalerčina, očekivao da ga smestim u sojenicu sa… Continue reading TOMA – OD MRAKA DO SVETLA
DOGAĐAJI AKTIVNOG ODMORA, PROLEĆE – LETO 2022.
PROLEĆE I LETO 2022. Grčka, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Hrvatska Jedrenje, krstarenje, yoga retreati, seminar zdravog života, misterije, prirodne lepote, rafting, kanu safari, biciklizam….  
Translate »