JADRANSKA BAJKa – KRSTARENJE I BICIKLIZAM

KRSTARENJE I BICIKLIZAM JADRANSKIM OSTRVIMA

(SPLIT, BRAČ, HVAR, KORČULA, VIS, PELJEŠAC, SPLIT)

 11 – 18. septembar 2021. 

02 – 09. oktobar 2021.

SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE!

DA BISTE KRSTARILI SA NAMA, POTREBNO JE DA OBAVIMO INTERVJU.

SAMO ZA ČLANOVE UDRUŽENJA. ČLAN SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRISTUPNOG FORMULARA.

★CENA:

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, NEMAMO PRAVO DA JAVNO ISTIČEMO CENE, 

ALI ĆEMO VAM DATI SVE ODGOVORE UKOLIKO NAS KONTAKTIRATE PUTEM TEL, VIBERA, WHATS APP ILI TELEGRAMA.

BORAVIŠNA TAKSA ZA 7 DANA NIJE URAČUNATA U OSNOVNU CENU I IZNOSI 70 KN (OKO 10 EUR)

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA, A OSTAJE NA RAČUNU UDRUŽENJA DO PRED SAM PUT. U SLUČAJU NEPREDVIĐENIH PANDEMIJSKIH MERA(ZATVARANJE GRANICA HRVATSKE), BIĆE U POTPUNOSTI REFUNDIRAN. U DRUGIM, LIČNIM SLUČAJEVIMA, NOVAC SE NE REFUNDIRA, A PRENOSIV JE NA DRUGO LICE.

★INFORMACIJE I KONTAKT:
SINIŠA RAČIĆ: +381 60 44 97 111
KONTAKTIRAJTE PUTEM VIBERA, WHATS APP ILI TELEGAMA, ZBOG ČESTIH BORAVAKA U INOSTRANSTVU.

BROD KOJIM PLOVIMO JE TRADICIONALNI HRVATSKI BROD IZ 1959.GODINE, PRE NEKU GODINU DETALJNO RENOVIRAN!

IMA SALON ZA OBROKE I DVE VELIKE PALUBE.

SVAKA KABINA IMA 2 ILI TRI KREVETA, VLASTITI TOALET SA TUŠEM, ORMAR I SEF.

ZA ČLANOVE UDRUŽENJE, NA BRODU SU OBEZBEĐENI DORUČAK I VEČERA

★ BICIKLISTIČKE TURE

Svakodnevno, a u skladu sa vremenskim uslovima, nakon doručka od 9,00h pa orijentaciono do 18,00h organizujemo mtb vožnje po hrvatskim oSTRVIMA, vođene od strane profesionalnih mtb vodiča. Ture su prilagođene kondicionoj spremi i tehničkim veštinama grupe. Naravno, vožnje ćemo kombinovati sa sunčanjem i kupanjem u moru jer cilj ove avanture je – uživanje u dobrom društvu. Preporučujemo korišćenje vlastitog bicikla, ali moguć je i najam. Takođe, nudimo i najam električnih bicikla.
Prilikom rezervacije, obavezan intervju radi upoznavanja i procene mogućnosti pristupanja grupi!

U slučaju nepredviđenih pandemijskih mjera (zatvaranje granica Hrvatske) iznos u potpunosti vraćamo. U drugim, ličnim slučajevima odustajanja novac se ne refundira a prenosiv je na drugo lice (pomoći ćemo u pronalasku zamene)
RUTA BRODA „TOMA“
11.9. – Ukrcaj gostiju u Krilu Jesenicama (15 min od Splita) u subotu u 11:00–12:00h. Nakon toga sljedi polazak za Supetar na otoku Braču. Tokom plovidbe se poslužuje ručak. U Supetar uplovljavamo oko 14:00h, spuštamo bicikle s broda i brod vozi za Milnu. (Ko ne želi da biciklira ide brodom za Milnu). Po dogovoru gosti tu večer imaju mogućnost kupiti roštilj večeru za cijenu od 110 kn. Predjelo se sastoji od brusketa s nadjevom za pizzu, glavno jelo je meso s roštilja, a uz večeru se služi salata i piće (2 dcl. vina ili piva).
12.9. – Ujutro drugog dana (nedjelja) doručak je od 8:00–9:00h. Nakon doručka, gosti idu biciklirati do Bola na otoku Braču ili ostaju voziti se brodom. U Bol uplovljavamo oko 13:00 sa gdje se ukrcavaju gosti i svi zajedno idemo za Stari Grad na otoku Hvaru. Ručak se poslužuje za vrijeme plovidbe ili večera po dogovoru. U Stari Grad uplovljavamo oko 15:00–16:00h gdje i noćimo.
13.9. – Ujutro trećeg dana (ponedjeljak) doručak je od 8:00-9:00h. Nakon toga idemo na mtb turu iz Starog Grada do Hvara na otoku Hvaru. Brod oko 13:00h kupi goste u mjestu Hvar te nastavlja plovidbu prema otoku Visu u mjesto Vis.
14.9. – Ujutro četvrtog dana (utorak) doručak je od 8:00-9:00h. Nakon toga pedalamo iz Visa do mjesta Komiže na otoku Visu i vraćamo se nazad na brod u Vis. Oko 13:00 sa brod ih kupi u Visu te nastavlja plovidbu prema otoku Korčuli u mjesto Vela Luka. U Velu Luku uplovljavamo oko 16:00h. Nakon toga imamo slobodno vrijeme na otoku.
15.9. – Ujutro petog dana (srijeda) doručak je od 8:00-9:00h. Mtb tura počinje u mjestu Vela Luka i završava u mjestu Korčula.
Dominiče je mjesto vezivanja broda, tu se vezuju drveni brodovi. No ukoliko bude mogućnosti da brod pristane u središtu Korčule to ćemo i napraviti. Dominiče je od centra mjesta Korčula udaljeno 2 km te je povezano autobusnim linijama i taxi prijevozom. Po povratku na brod imamo slobodno vrijeme te noćimo na tom mjestu.
16.9. – Ujutro šestog dana (četvrtak) doručak je od 8:00-9:00h. Nakon toga goste iskrcavamo u mjestu Kučišće na otoku Pe-lješcu te ih kupimo u mjestu Lovišće na otoku Pelješcu. Nakon toga nastavljamo plovidbu prema Makarskoj gdje i noćimo.
17.9. – Ujutro sednog dana (petak) doručak je od 8:00-9:00h. Taj dan provodimo u Makarskoj. Moguća je mtb tura u NP Biokovo ili provođenje dana na velikoj poznatoj makarskoj plaži. Nakon ručka plovimo za Omiš ili Pučišća ili Krilo što ovisi o
vremenskoj prognozi.
18.9. – Ujutro osmog dana doručak je od 7:00 do 8:00h. Napuštanje broda do 9:00h.

Napomene:
– Ovaj plan podliježe promjenama zbog utjecaja vremenskih prilika i mjenjanje plana određuje sam kapetan!
– Sve biciklističke ture nisu obavezne, i ukoliko neko ne želi voziti neku od tura, može uvijek ostati na brodu.

Aranžman uključuje:
– Spavanje na brodu (7 noći)
– Sedam polupansiona (doručak i ručak ili večera po dogovoru)
– Vođene mtb ture prema planu i programu, a u skladu sa vremenskim okolnostima
Aranžman ne uključuje:
– Prevoz do Krila Jesenica, ali možemo pomoći u pronalasku i dijeljenju troškova prevoza između gostiju
– Putničko zdravstveno osiguranje (obavezno)
– Bicikl i obavezna sigurnosna oprema (kaciga, rukavice),flaša za vodu, adekvatna garderoba – preporučeno je da gosti imaju vlastiti bicikl, a moguć je i najam kaciga i mtb bicikla (30KM/dan) i električnog mtb bicikla (50KM/dan).

BICIKLISTIČKE TURE VODI TIM ADVENTURE4LIFE


Emir Vučijak je rođen 1962. godine. Brdskim biciklizmom se bavi gotovo dvije decenije a biciklom je prošao najatraktivnije planine i staze od Alpa do Karpata. Osnivač je Udruženja brdskih biciklista (MTBA), potpredsjednik Biciklističkog saveza BiH, autor knjige „Vodič za brdski biciklizam u Bosni i Hercegovini“ i pokretač portala www.mtb. ba. Pored mapiranja mtb staza aktivno vodi mtb ture, i jedan je od tvoraca ideje BIKE4LIFE projekta koji ima za cilj kroz organizovanje vožnji brdski biciklizam približiti početnicima. Vodi se izrekom „Kada ostarim želim da pričam šta sam radio u životu, a ne šta sam želio da radim“

Faris Njemčević je rođen 1974. godine, univerzitetski profesor i bivši menadžer u finansijskoj branši. Nakon 20 godina stresa shvatio je poentu života: “Radi ono što voliš i uživaj u tome”. Trenutno, pored profesorskog posla bavi se outdoor turizmom (posebno biciklizam, skijanje i hajking), uživa u upoznavanju ljudi i novih destinacija. Već drugu godinu vodi projekat BIKE4LIFE – grupne mtb i hajking ture (realizovano preko 50 zahtjevnih tura). Već 10 godina organizator je
skijaškog pohoda u Italiju za preko 500 osoba. Iako ima 46 godina, kaže da nikada nije bio mlađi.

Prevoz do ukrcavanja u brod je u vlastitoj režiji. No, tu rado povezujemo vlasnike automobila sa drugim učesnicima na obostrano zadovoljstvo i uz podjelu troškova.

★PREVOZ:
 POVEZUJEMO ONE KOJI IMAJU MESTA U AUTOMOBILIMA SA ONIMA KOJI IH POTRAŽUJU. MOTIVIŠEMO VLASNIKE-VOZAČE AUTOMOBILA I OSLOBOĐAMO IH TROŠKOVA PLAĆANJA GORIVA I PUTARINA.KOMPLETNE TROŠKOVE SNOSE  3 VOŽENA LICA.

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

★INFORMACIJE I KONTAKT:
SINIŠA RAČIČ: +381 60 44 97 111 

KONTAKTIRAJTE ME PUTEM VIBERA, WHATS APP ILI TELEGAMA, ZBOG ČESTIH BORAVAKA U INOSTRANSTVU.

POGLEDAJTE ZANIMLJIVU PRIČA O KONCEPTU AKTIVNI ODMOR I NJENOM KREATORU:

Обсуждение закрыто.