BISTRE VODE HERCEGOVINE – AVANTURA

BISTRE VODE HERCEGOVINE – AVANTURA

RAFTING, KANU SAFARI, ZIP – LINE I OTKRIVANJE NESTVARNO LEPIH PREDELA HERCEGOVINE

18 – 22. JUN 2021. 

KONJIC, REKA NERETVA, BORAČKO JEZERO, POČITELJ, VELEŽ, ČAPLJINA, REKA TREBIŽAT, VODOPAD KRAVICA, REKA BUNA I BLAGAJ.

★CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE, ALI DAĆEMO VAM SVE INFORMACIJE NA UPIT.
★ INFORMACIJE I KONTAKT: +381 60 44 97 111  SINIŠA RAČIĆ  (TEL, VIBER, WHATS APP, WE CHAT I TELEGRAM)

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE, KOJA SLUŽI ZA BUKIRANJE SMEŠTAJA. U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE, ALI SE NOVAC NE VRAĆA.

★ PLAN I PROGRAM: 

18. JUN: POLAZAK U JUTARNJIM SATIMA.

PREVOZ JE INDIVIDUALAN. POVEZUJEMO LJUDE KOJI IMAJU AUTOMOBIL I VOLJNI SU DA POVEZU LICA KOJA NEMAJU PREVOZ. SVAKI VOZAČ KOJI POVEZE TRI PUTNIKA, POTPUNO JE OSLOBOĐEN TROŠKOVA GORIVA I PUTARINA. SVE TROŠKOVE SNOSE 3 VOŽENA LICA.
PAUZA U SARAJEVU ZA RUČAK( FAKULTATIVNO I NE ULAZI U CENU)

DOLAZAK U RAFTING KLUB DZAJIĆA BUK U KASNOPOPODNEVNIM ILI VEČERNJIM SATIMA, VEČERA, PRENOĆIŠTE.
SMEŠTAJ JE HOSTELSKOG TIPA (SPAVAONICE 6 ILI 8 KREVETA SA ZAJEDNIČKIM TOALETOM), A UZ DOPLATU, MOGUĆE JE BITI U 2K SOBAMA(ZAJEDNIČKI TOALET ILI APARTMANIMA(MIN 4 OSOBE SA SOPSTVENIM TOALETOM)

Skriveni dragulj doline Neretve je smešten nadomak Konjica. Reč je o selu Džajići. Selo iako malo, obiluje sadržajem, te neverovatnom istorijom i pričama koje svedoče toj istoriji. Naš objekat je smešten na samoj obali reke Neretve. Ovaj ambijent nudi i smeštaj sa punim pansionom u našem hostelu. Sve sobe su građene od prirodnih materijala kako ne bi odudarale od prirodnog okruženja.
Restoran je uređen u tradicionalnom stilu,a  poslužuju se lokalni specijaliteti i domaća vina. Švedski sto za doručak dostupan je svakog dana. U sklopu objekta nalaze se fudbalsko i košarkaško igralište. Na raspolaganju je i besplatan parking u okviru objekta. Okuženje ovog bisera na reci Neretvi, krase i 12 vrhova planine Prenj, sa visinama većim od 2000 m pogodnim za pešačenje te „Put šverca duvana“ koji ima dugu tradiciju i datira još iz vremena Austro-Ugarske monarhije. Ukoliko ste željni avanture, adrenalina, onda je rafting kanjonom Neretve idealno mesto za Vas. Možete uživati u 18 km dugom spustu sa pratećom opremom i obučenim skiperima sa IRF licencom. Udaljenost našeg objekta je 6 km od grada Konjica.

19. JUN: 

DORUČAK, RAFTING, RUČAK, ODLAZAK DO BORAČKOG JEZERA, NAKON TOGA POVRATAK U RAFTING KLUB, VEČERA I PRENOĆIŠTE

Boračko jezero jedan je od prirodnih bisera Hercegovine, koji lepotom nikoga ne ostavlja ravnodušnim. Put iz Konjica vodi krivudavom cestom, a prije nego se spustite do jezera, preporuka je da zastanete na vidikovcu i uživate u prekrasnom pogledu na jezero i okolna brda. Okruženo strmim i šumovitim visovima Crne gore i Tranjine, ovo jezero je omiljeno izletište građana Sarajeva, Konjica i Mostara, ali i turista sa svih kontinenata.

Nalazi se na severoistočnoj strani planine Prenj, na nadmorskoj visini od 405 m.  Oblika je elipse, dugačko 786, široko 502 i dubine do 14 metara. Spada u jedno od najljepših prirodnih jezera u BiH.

U njega utiče  Borački  potok,  a  otiče  rečica  Šištica koja pravi vodopad visok preko 30 metara.  Okolicu krase  gusti  kompleksi četinarske  i  listopadne  šume.

20. JUN : DORUČAK U RAFTING KLUBU I POLAZAK KA ČAPLJINI NA KANU SAFARI I RUČAK NA IMANJU.

STIŽEMO U MOSTAR U VEČERNJIM SATIMA I SMEŠTAMO SE U HOTEL EMEN, KOJI JE U SAMOM STAROM GRADU, 70 m OD STAROG MOSTA.

HOTEL EMEN, MOSTAR

LEPO UREĐEN HOTEL U STAROM JEZGRU GRADA. SOBE SU DVOKREVETNE, SA FRANCUSKIM LEŽAJEM(VEĆI BROJ JEDINICA) ILI ODVOJENIM KREVETIMA. ONI KOJI PRVI UPLATE REZERVACIJU IMAJU PRIORITET U IZBORU SOBA. LICA KOJA BUDU ŽELELA DA BUDU SAMOSTALNO U SOBI, MOGU TO UZ DOPLATU.

21. MAJ:
RANI DORUČAK, POLAZAK KA POČITELJU I VODOPADU KRAVICA.
RUČAK JE FAKULTATIVAN I NE ULAZI U CENU.

ULAZAK U NACIONALNI PARK GDE JE VODOPAD SE NAPLAĆUJE 10€, A POSTOJI I ŠANSA DA PLATIMO PO TARIFI ZA LOKALCE: 5€.

POVRATAK U MOSTAR, ZABAVA, NOĆENJE

22.MAJ: DORUČAK U HOTELU EMEN I POLAZAK KA OBRONCIMA PLANINE VELEŽ, GDE SE NALAZI BRDO FORTICA I ZIP LINE.
SPUST ZIP LINEOM JE UKUPNE DUŽINE 1 km, A PODRAZUMEVA SPUST 2 ŽICE, OPREMU I TRANSFER KOMBIJEM NA POČETNU TAČKU.
SPUST ZIP LINE-OM JE FAKULTATIVAN I PLAĆA SE 25
ONI KOJI SE NE SPUŠTAJU, UŽIVAJU U PRELEPOM POGLEDU.
ODLAZAK U BLAGAJ I FAKULTATIVNO RUČAK(NE ULAZI U OSNOVNU CENU)
POVRATAK KUĆI.

ARANŽMAN OBUHVATA 4 PRENOĆIŠTA (2 U RAFTING KLUBU I 2 U HOTELU EMEN U MOSTARU), 4 DORUČKA, 2 RUČKA I 2 VEČERE, RAFTING NERETVOM, KANU SAFARI REKOM TREBIŽAT, KAO I TROŠKOVE ORGANIZACIJE. OSTALI OBROCI I FAKULTATIVNE AKTIVNOSTI NISU URAČUNATE U OSNOVNU CENU.

★ORGANIZACIJA: RAFTING KLUB DŽAJIĆA BUK, KONJIC

KOORDINACIJA ČLANOVA UDRUŽENJA: SINIŠA RAČIĆ


ČLAN SE POSTAJE POPUNJAVANJEM ONLINE PRIJAVNOG FORMULARA.

ZA ČLANOVE UDRUŽENJA OBEZBEĐENI SU OBROCI I SMEŠTAJ

★CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE, ALI DAĆEMO VAM SVE INFORMACIJE NA UPIT.
★ INFORMACIJE I KONTAKT: +381 60 44 97 111  SINIŠA RAČIĆ (TEL, VIBER, WHATS APP, WE CHAT I TELEGRAM)

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE, KOJA SLUŽI ZA BUKIRANJE SMEŠTAJA. U SLUČAJU OTKAZIVANJA ARANŽMANA, PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE, ALI SE NOVAC NE VRAĆA.

PREDLAŽEMO VAM JOŠ NEKE DOGAĐAJE AKTIVNOG ODMORA

KRSTARENJE, BICIKLIZAM, JOGA I ŠKOLA FOTOGRAFIJE, JADRANSKA OSTRVA

HIKING & CYCLING NA TARI

Обсуждение закрыто.