AJURVEDSKI TRETMAN PINDA SWEDA – OBUKA ZA TERAPEUTE

AJURVEDSKI TRETMAN PINDA SWEDA – OBUKA ZA TERAPEUTE

Beograd, 7 – 8. decembar 2019.

Nactive Bellezza, 
Šajkaška 21, 1. sprat, stan 5
Satnica obuke: Subota, 10 – 16h i nedelja 10 – 16h
Vidite na mapi: KLIKNITE OVDE

PINDA SWEDA je specijalna ajurvedska masaža koja se vrši lanenim ili pamučnim vrećicama napunjenim naročitim sadržajem kombinacije mlevenih začinskih biljaka, specijalno pripremljenom za odredjenog klijenta. Ova masaža daje sjajne rezultate protiv različitih bolova u telu, hrani telo i otklanja krutost zglobova.

Ova terapijska masaža je pravi hit tokom zimskih dana. Tehnika podrazumeva upotrebu biljnih jastučića (pindi) napunjenih specifičnom kombinacijom mlevenog lekovitog bilja i poznavanja osnova rada sa energetskim meridijanima i centrima.
Koža kao najveći organ našeg tela, upija lekovite materije iz biljaka, koje istovremeno opuštaju, umiruju i regenerišu naš organizam.

Benefiti ove lekovite masaže su brojni: zagrevanje tela, detokcikacija, mišićna relaksacija, vraćanje pokretljivosti delovima tela koji su ukočeni/blokirani, podizanje opšteg tonusa organizma, razbijanje masnih naslaga, opuštanje, otklanjanje nesanice, uznemirenosti i anksioznosti.

EDUKACIJA JE NAMENJENA:
terapeutima, maserima,kozmetičarima,joga, tai chi, chi gong učiteljima, fitnes instruktorima, fizioterapeutima, kao i svim medicinskim profilima. Nije potrebno nikakvo prethodno znanje iz oblasti ajurvede.

Dvodnevna teorijsko – praktična obuka obuhvata upoznavanje sa specifičnostima ove metode, učenje prane, energetske anatomije, pripremu ambijenta, terapeuta i materijala za rad, kontraindikacije za izvođenje masaže.

Na obuci se priprema smeša biljaka prema morfološkom tipu osobe, po drevnoj recepturi i polaznik prolazi kroz čitav postupak pripremanja pindi tako da je nakon ove edukacije osposobljen da samostalno u budućnosti priprema pinde.

Po završetku obuke polaznik dobija sertifikat.

Trajanje obuke je 2 dana po 6 sati. Subota od 10 do 16h i nedelja od 10do 16h.

Svaki polaznik dobija komplet od 12 pindi za dalje samostalno izvođenje masaže.

Obuka se održava u Holističko-edukativnom centru Nactive Bellezza, Šajkaška 21, Beograd

★ OBUKU SPROVODI:
NATAŠA MARKOVIĆ – HOLISTIČAR

Živi i radi u Beogradu u holističko – edukativnom centru “Nactive Belezza”. JEDAN JE OD NAJCENJENIJIH TERAPEUTA I UČITELJA U REGIONU, RAZNIH TEHNIKA MASAŽA. Nakon obrazovanja u zemlji, znanja iz oblasti alternativne medicine, stekla je u Italiji, Sloveniji, Nemačkoj i drugim evropskim zemljama gde su gostovali predavači sa istoka. Znanja je sticala u najprestižnijim školama i pohađaja brojne tečajeve koji su visoko kotirani u stručnim krugovima:
Principal Louise Keet , londonska škola refleksomasaze, Atlantic school, odesk u Riminiju, obe od 92 do 2000.god. Nešvilska skola preko učitelja iz Italije , Dien Chan zonska refleksoterapija, Thai refleksology, Baltimore school preko nemaca. Trenerski master preko firme G.M.T.2000 Milano i WBC Castrocaro , Forli. I dalje se kontinuirano edukuje.
Već dugi niz godina radi sa brojnim klijentima iz zemlje i inostranstva, kako tretmane, tako i edukacije. Edukovala je brojne terapeute iz naših najpoznatijih banja i wellness centara.
NEDAVNO JE BILA SUDIJA EKSPERT U MEĐUNARODNOM ŽIRIJU, NA MANIFESTACIJI “PUT I POJAS” U KINI, KOJA JE TAKMIČENJE U HOLISTIČKIM VEŠTINAMA.

★ CENA OBUKE:  30000 dinara (250 eura)
Podrazumeva, pored dvodnevne obuke i kompletan materijal za rad, šeme za dalji samostalni rad i dve supervizije sa predavačem.

★INFORMACIJE ZA STRUČNA PITANJA I POSTUPAK REZERVACIJE:
Aleksandra Malić: Tel/viber/whatsApp +381 601440904

★REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 12000 dinara (100 eura)

Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun udruženja(dinarski).

Udruženje za aktivan i zdrav život “FITNESS & YOGA”
Broj računa: 160-397084-81, Banca Intesa
Svrha plaćanja: kotizacija za seminar PINDE SWEDE tretmana.
Model i poziv na broj nistu potrebni

Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 601440904) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za kurs PINDE SWEDE. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

KONTAKT:
ALEKSANDRA MALIĆ:

TEL/viber/whatsApp  +381 601440904

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU ILI DRUGI TERMIN EDUKACIJE. (ISKLJUČIVO AKO SE NAJAVI 5 DANA UNAPRED)

POGLEDAJTE I DRUGE EDUKACIJE, KOJE ORGANIZUJEMO:

EDUKACIJA ZA INTEGRISANU TERAPIJU BOLA (CUBO, MOKSIBUSTIJA I AKUPRESURNI FLASTERI)

POĐITE S NAMA U CERKNO, SLOVENIJA, NA SKI OPENING. IMAMO NAJBOLJU PONUDU! KLIKNITE OVDE

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »