PEACE OF MIND, HAPPINESS & JOY – YOGA & CYCLING, ROVINJ

ROVINJ, 13 – 17. APRIL, 2023.

PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE, VEDRE ENERGIJE I MUŠKARCE KOJI OBOŽAVAJU TAKVE ŽENE 🙂

Rovinj smatraju jednim od najlepših gradova na istarskoj obali. Smešten je na zapadnoj obali Istre, između mesta Poreč i Pula. Nekada malo ribarsko naselje i ribarska luka, preraslo je u modernu turističku destinaciju. Veoma povoljni klimatski uslovi kao i izgradnja svih dodatnih turističkih sadržaja učinili su Rovinj jednom od omiljenih destinacija. U tom smislu Rovinj nudi sve sadržaje, od bogate gastronomske ponude, preko noćnih zabavnih sadržaja, do izleta brodovima u Limski kanal. U Rovinju se  nalazi i jedan od najlepših parkova prirode – Zlatni Rt, geološki park Monfiorenzo, a u samom gradu je i stogodišnji akvarijum. Rovinjskom arhipelagu pripada 22 ostrva od kojih su najistaknutija ostrva Svetog Andreja i Svete Katarine koji su taksi brodićima povezani sa rovinjskom obalom. Stari deo grada Rovinj nalazi se na poluostrvu kojim dominira toranj crkve Svete Eufemije, koja je i pravi primer barokne arhitekture u Istri. Veliki broj vrhunskih restorana i barova, uz obalu kao i unutar starog grada, uske šarene uličice pune prodavnica, odlični hoteli, prelepa priroda, kristalno čisto more, samo su neki od razloga zbog kojih je Rovinj našim tristima omiljeno letovalište u Istri.

★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Broj telefona, Viber, Whats app ili Telegram:

+381604497112 – Jelena Galogaža

+38162577492 –  Sanja Čolić

PLAN AKTIVNOSTI

13. april – dolazak u popodnevnim časovima, upoznavanje, večera, šetnja do grada.
14. april – jutarnja joga u bazenu, doručak, vožnja bicikla uz prelepu obalu Rovinja, joga nidra, večera, zajednička šetnja…
15. april – jutarnja joga u bazenu, doručak, odlazak na poludnevi izlet u Grožnjan….,povratak, šetnja, čas smeh joge, večera, druženje.
17. april – jutarnja joga u bazenu, doručak, vožnja bicikla i obilazak plaža rovinja, meditacija, večera, druženje
17. april – jutarnja joga, doručak, šetnja po Rovinju, povratak.

★ PROGRAM:
AQUA YOGA, HATHA YOGA, MEDITACIJE, BICIKLIZAM, SMEH JOGA

 

BICIKL SE SUGERIŠE KAO PREVOZNO SREDSTVO DO I OD GRADA.

★ SMEŠTAJ I HRANA

VILA AURUM
Sastavni je deo kompleksa specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju „Martin Horvat“ Rovinj – Rovigno
Nalazi se u srcu prirode, na pola sata hoda od Starog grada

Objekat sa 26 soba u kategoriji 4* koji nudi smeštaj u moderno uređenim sobama sa vlastitim kupatilima . Smeštena je unutar zaštićene park šume  uz more, koja obiluje mediteranskim biljem. Svojim konceptom i unutrašnjim dizajnom mediteranskih senki, gostima nudi priliku za opuštanje, te je idealno mesto za produženi boravak i nakon sezone.

Hrana je na bazi popupansiona: doručak i rana večera.

★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ
Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore „Vidya Yoga“ u Beogradu kod učitelja Dragana Lončara. Joga časove drži od 2010. godine. Specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Završila life coaching i clearing tehnike, psihoterapijski pravac, učitelja dr Walida Dawa. Osmislila autentičan način rada zasnovan na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. Kao instruktorka joge potpisuje autorske projekte osmišljene zajedno sa aktivniodmor.net, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu.

Ovako izgledaju joga časovi naše instruktorke…

★ BICIKLISTIČKE TURE I SMEH JOGU VODI JELENA GALOGAŽA

★ CENA: 390 EURA u dinarskoj protivvrednosti.
Cena podrazumeva 4 noćenja u dvokrevetnim sobama sa bračnim krevetima, 4x doručak i večeru, 8 joga časova i najam sale za jogu)
Za najam bicikla, cena je 25eura.
Doplata za jednokrevetnu sobu je 80 Eur za 4 noćenja.
Boravišna taksa nije uračunata u cenu i plaća se 10kn po danu(1,36 eur)=5,50 Eur za 4 dana.
★REZERVACIJA
Uplata rezervacije u iznosu od 180 eur je neophodna.
Koristi se za rezervaciju smeštaja i hrane. ostatak se plaća na licu mesta. rezervacije se uplaćuju do popune kapaciteta. smeštajni kapacitet je ograničen. ostatak, do punog iznosa aranžmana se uplaćuje na licu mesta uplaćena rezervacija, u slučaju sprečenosti dolaska, se ne vraća, a prenosiva je na drugo lice.


★PREVOZ
Povezujemo vozače, vlasnike automobila, koji imaju mesta u automobilima, sa onima koji ih potražuju. vozači su oslobođeni troškova plaćanja goriva i putarina, ukoliko povezu 3 lica. vožene 3 osobe ravnopravno dele troškove.
★INFORMACIJE I KONTAKT
Pozovite putem tel, viber, whats app i telegram
+381604497112 – Jelena Galogaža
+38162577492 –  Sanja Čolić

★ORGANIZACIJA: Sanja Čolić i Jelena Galogaža

 

Sa sličnog događaja od pre nekoliko godina…

Pogledajte video o nastanku koncepta i njenom kreatoru…

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »