OSLOBODITE ZAROBLJENE EMOCIJE KOJE SU PREPREKA DOBROM ZDRAVLJU – PSIHOTERAPIJSKA RADIONICA

BEOGRAD, 17. decembar 2016.

Mesto održavanja:
Resavska 30 b/ 4. sprat
Vreme održavanja: 9 – 15 h

 

psicoterapia

 

 

Dnevna radionica  ima za cilj da vam pomogne da:

prepoznate gde u telu zadržavate nerazrešene emocije 

kako takvo zadržavanje utiče na vaše mentalno i telesno zdravlje

kako da dođete u kontakt sa tim osećanjima

kako da naučite da ih se oslobađate i da pažljivije slušate svoje telo.

 

psihodramska-grupa

 

 

★ CENA RADIONICE: 3000 dinara

Plaća se na licu mesta.

 


★ REZERVACIJE:

Mesto na radionici se rezerviše slanjem e-maila sa sledećim tekstom: Prijavljujem se na psihoterapijsku radionicu “OSLOBODITE ZAROBLJENE EMOCIJE, KOJE SU PREPREKA DOBROM ZDRAVLJU”. U prijavi navesti puno ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu.

 Prijava se šalje na: beogradskijogafestival@gmail.com
U slučaju sprečenosti dolaska, molimo vas da nas o tome obavestite slanjem e-maila na istu adresu.


★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Siniša Račić +381 60 44 97 111
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

Radionicu vodi Sanja Petković, kreatorka holističkog terapijskog pristupa Spirit & Move, koji objedinjuje praktična znanja modernih psihoterapijskih tehnika i tradicionalnih istočnih pravaca isceljivanja. Po struci je psiholog, psihoterapeut, joga učitelj i praktikant tradicionalne thai masaže.

Radionica ima aktivan i interaktivan karakter. Pozeljno je da budete u udobnoj odeci i obuci.
Za učešće na radionici nije neophodno prethodno psihoterapijsko, niti joga iskustvo. Mogu je pohađati svi zainteresovani za temu i rad na sebi.

 

13288513_1051034388297529_930312984_o

Diplomirana je psihološkinja Filozofskog fakulteta u Beogradu, i učenica nekoliko psihoterapijskih pravaca (Geštalt, Telesna psihodrama).Sanja Petković, kreatorka je terapijskog koncepta Spirit & Move, koji u sebi objedinjuje savremena psihološka i psihoterapijska znanja, kao i tradicionalna znanja joge, thai terapije.
Licencirana je instruktorka Ha-Tha Yoge (Vidya Yoga – škola joge Dragana Lončara, JAS) i praktikantkinja Ashtanga Vinyasa Yoge (po tradiciji Shri K. Pattabhi Joisa, a kod učitelja Ranka Stoiljkovića).

U obuku za terapeuta Tradicionalne Thai masaže krenula je 2011. god. u Institutu za Thai masažu Beograd (učitelj Danko Lara Radić).Svoj rad bazira na podučavanju povezanosti telesnog, umnog i duševnog kod osoba koje u sebi pokreću proces samoisceljenja. Na taj način, osoba stiče uvid u svoju celovitost, te svest da se ništa u njoj i oko nje ne dešava nevezano jedno od drugog, čime izlazi iz osećanja nemoći, strahova i rastrojenosti, koje najposle mogu narušiti i fizičko zdravlje.

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »