LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI

ADA BOJANA – O1.08 – 08.08.2023.
JOGA RETREAT

Događaj koji ima za cilj da te oslobodi, podstakne, ohrabri i inspiriše na Ljubav!

DOŽIVI LJUBAV KOJA STRUJI VAZDUHOM ADE BOJANI!

 

 

Dan započinje osmehom i jogom i traje najmanje do zalaska sunca.
Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont.
Popodnevni zvuk zrikavaca, vetrić koji vam ne da da se oznojite. Ušće Bojane u more, posebna priča…. Ada Bojana ima posebnu energiju. Tamo su lica razdragana a koraci lelujavi. Vreme je irelevantna kategorija. Ekipa koja se okuplja na događajima, koje organizujemo je specijalna. Većina dolazi samostalno. To su otvoreni i topli ljudi. Mi se družimo i sklapamo prijateljstva. Mi delimo iste osećaje – SREĆU !

 

*PROGRAM:
ČASOVI JOGE 

Jutarnja joga u smeštajnom kompleksu, večernja na plaži, uz zalazak Sunca.
Večeri ćemo začiniti zvukovima harfe.

YOGA NIDRA
Ova jedinstvena meditativna praksa duboko je isceljujuća za telo, um i dušu. Smiruje autonomni nervni sistem i vodi nas u dublje stanje mirovanja, a duboko koristi i telu i mozgu.
Ovog puta biće upotpunjena zvukovima harfe.

HARFA
Harfa je redak i plemenit instrument, pleni svojom pojavom i izmamljuje zanimanje i uzdahe. Slušanje harfe deluje sjajno na čovekovu psihu, a opuštajuće vibracije koje ona poklanja pozitivno utiču na čoveka i svojevrsna su anti stres terapija. Od davnina se koristi kao instrument isceljenja i utehe.

★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ
Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore „Vidya Yoga“ u Beogradu kod učitelja Dragana Lončara. Joga časove drži od 2010. godine. Specijalizovala se i za terapeutsku jogu i individualni pristup vežbanju. Završila life coaching i clearing tehnike, psihoterapijski pravac, učitelja dr Walida Dawa. Osmislila autentičan način rada zasnovan na individualnom pristupu svakom pojedincu u skladu s njegovom ličnošću, fiziologijom, godinama, stanjem i potrebama kroz celovito i svestrano formiranje svakodnevnih navika. Kao instruktorka joge potpisuje autorske projekte osmišljene zajedno sa aktivniodmor.net, kao što su TermalAqua Joga i Joga Nidra uz harfu.

Ovako izgledaju joga časovi naše instruktorke…

 

★INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:

Pozovite putem tel, Viber, Whats app i Telegram.

+38162577492 –  SANJA ČOLIĆ

+381604497112, JELENA GALOGAŽA

*SMEŠTAJ – SOJENICA ROBINSON
Nalazi se na levoj stranireke Bojane, 600m od mosta.
Ima prelepu veliku terasu, koja je opremljena za uživanje i ima prelep pogled na Bojanu. Kako se nalazi na izolovanom velikom imanju obezbeđuje apsolutnu intimu i mir koji pruža Ada Bojana.
Sobe su dvokrevetne i višekrevetne.

 

*HRANA – VEGETARIJANSKA , pripremljena sa velikom ljubavlju i znanjem, organaska, jer važno nam je i kakvu hranu unosimo.

*CENA: 660 EUR
U cenu su uključeni – 7 noćenja, 7 polu pansiona i ceo joga program

*REZERVACIJA
Uplata rezervacije u iznosu od 300 eur je neophodna.
Koristi se za rezervaciju smeštaja i hrane, a ostatak se plaća na licu mesta.
Rezervacija se uplaćuje do popune kapaciteta. Uplaćena rezervacija, u slučaju sprečenosti dolaska, se ne vraća, a prenosiva je na druga lica.

 

*PREVOZ
Povezujemo vozače, vlasnike automobila, koji imaju mesta, sa onima koji nemaju prevoz. Vozači su oslobođeni troškova plaćanja goriva i putarina, ukoliko povezu 3 lica, a vožene osobe ravnomerno dele troškove.

 

Putovanje je samo za članove našeg Udruženja. Član se postaje popunjavanjem on line formulara.

★INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:

Pozovite putem tel, Viber, Whats app i Telegram.

+38162577492 –  SANJA ČOLIĆ

+381604497112, JELENA GALOGAŽA

 

 

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

i SANJA ČOLIĆ

 

Pogledajte video o nastanku AKTIVNOG ODMORA I njegovom kreatoru Siniši Račiću.

 

 

YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
IMANJE KRUG LJUBAVI – Nožičko, 40 km od Banja Luke – 11 – 13.08.2023. YOGA & HIKING Događaj za ljude koji žele da osete mir, slobodu i tišinu! *SMEŠTAJ – IMANJE KRUG LJUBAVI *PROGRAM:   ★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore… Continue reading YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
ADA BOJANA – O1.08 – 08.08.2023. JOGA RETREAT Događaj koji ima za cilj da te oslobodi, podstakne, ohrabri i inspiriše na Ljubav! DOŽIVI LJUBAV KOJA STRUJI VAZDUHOM ADE BOJANI!     Dan započinje osmehom i jogom i traje najmanje do zalaska sunca. Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont. Popodnevni zvuk zrikavaca,… Continue reading LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA 01.07 – 08.07.2023. LEFKADA – ITAKA – KEFALONIJA – KALAMOS – KASTOS – ATOKOS     SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura i sjajno iskustvo, jer izlazimo iz svoje zone komfora i učimo da prihvatimo nove izazove.… Continue reading JEDRENJE JONSKIM MOREM
Translate »