KITESURFING & WINDSURFING – OBUKA NA ADI BOJANI, 15 – 22. JUN

 

KITESURFING & WINDSURFING OBUKA NA ADI BOJANI

Ada Bojana, Crna Gora, 15 – 22. juna 2019.

 

 

 

Ada Bojana/Crna Gora/ je nenastanjeno rečno ostrvo lepe i vrlo posebne reke Bojane i to na samom njenom ušću u Jadransko more. Zahvaljujući lepoti ovog ostrva cela Ulcinjska rivijera stekla je popularnost još 70tih i 80tih godina, koje se smatraju zlatnim dobom ulcinjskog turizma. Mnogi čak imenom Ade Bojane nazivaju i širi pojas – Veliku Plaži i mesto Štoj koji su ublizini, a takođe imaju slične čari i šarm. Ako pogledamo kako sve to izgleda na mapi, odmah ćemo uočiti da je moćna reka Bojana zaslužna za živopisnost cele regije, pa sa njome i počinjemo ovaj mali geografski pojmovnik.

 

ZA OSNOVNE INFORMACIJE O ADI BOJANI I NJENOJ OKLOLINIKLIKNITE OVDE

 

 

U saradnji sa klubom Dragonproject organizujemo kurseve kitesurfing-a I windsurfing-a.

Ovog leta po ekskluzivnim cenama, najnižim na Adi Bojani! Cene se 10% jeftinije i od zvanične ponude kluba. Specijalno za goste Aktivni Odmor – Active Holiday

U ISTO VREME, NA ISTOM MESTU, ODRŽAĆE SE YOGA & DETOX YOGA RETREAT. Ova okolnost pogoduje organizaciji odmora partnera koji imaju različite afinitete, kao i članovima vašeg društva sa različitim interesovanjima. Takođe su idealni kao prateći ili glavni program team building-a manje ili veće kompanije.

 

 

Pogledajte video na kome je oslikan ambijent Ade Bojane:

 

KURSEVE MOŽETE ZAVRŠITI TOKOM 7 DANA, ILI ČAK I ZA KRAĆE VREME POD PRETPOSTAVKOM DA JE ODGOVARAJUĆI VETAR. VREMENSKI USLOVI DIKTIRAJU SATNICU OBUKE. U SLUČAJU NEPOVOLJNOG VETRA (ZA KITESURFING) I NEMOGUĆNOSTI DA SE U ZADATOM ROKU OBAVI OBUKA (DEŠAVA SE VRLO RETKO), UPLATA VAŽI ZA NEKI NAREDNI TERMIN.

 

★ PONUDE ZA KITESURFING:

SEMIPRIVATE KURS:
Za ovaj vid obuke neophodno je da se prijavi dvoje kandidata zajedno. Cena je po osobi.

 6  SATI = 162 EURA
12 SATI = 315 EURA

Podrazumeva 1 instruktora na 2 polaznika. Svaki od polaznika ima sopstveni kajt.
Vreme trajanja časa je sat vremena, u okviru kog, oba polaznika imaju istovremenu obuku.
Uključuje instruktora, rentu kompletne opreme i osiguranje iste.

 

INDIVIDUALNI KURS:

5 SATI =  180 EURA
10 SATI =  360 EURA

Uključuje instruktora, rentu kompletne opreme i osiguranje iste.

 

 

 

★ PONUDE ZA WINDSURFING:

 

INDIVIDUALNI KURS:

10 SATI =  200 EURA

5 SATI = 100 EURA

Uključuje instruktora, rentu kompletne opreme i osiguranje iste.

 

ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

 

 

★ INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER /WHATS APP : +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ REZERVACIJE SU NEOPHODNE.  UPLAĆUJU SE DO POPUNE KAPACITETA. KORISTE SE ZA BUKIRANJE  I UPLAĆUJU VLASNICIMA SMEŠTAJA.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGO LICE.

 

 

PRATEĆI PROGRAMI:

 

★ BARS TRETMANI: 

Tretmane sprovodi MARINA BABIĆ

 

★KIROPRAKTIKA, HIDŽAMA I REIKI TRETMANI – FAKULTATIVNO (NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

 

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

 

 ★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU). ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ. 

 

PRAVI ŽIVOT NASTAJE KADA NAPUSTITE ZONU KOMFORA!
Da li je izlazak iz zone komfora uvek rizičan i opasan? Uglavnom nije, jer je zona komfora samo navika. Ljudski ego je biće navike i čim se stvari dešavaju van utvđenih šablona, na koje je ego navikao, nastaje strah, strepnja ili čak panika. Poznati putevi su sigurniji, ali ne daju mogućnost za lični rast i razvoj, raznovrsnost, napredovanje, za postizanje sreće i zadovoljstva.

Zato, ne plašite se peska, rečnog rastinja, insekata i žaba. Sve je to deo prirode i ekosistema. Tu smo, ne da povlađujemo strahovima, već da ih prevazilazimo.

 

 

★O KLUBU VODENIH SPORTOVA DRAGONPROJECT:

DRAGONPROJECT – klub vodenih sportova ima najdužu tradiciju. Na Adi Bojani postoji od 1993.
Klub poštuje standarde međunarodnih asocijacija iz oblasti bezbednosti na plaži i vodi, kvaliteta opreme i strčnosti instruktora.
Klub poseduje gliser za skijanje i wakeboard za dane bez vetra i sopstevni kombi za kite lift.

 

★ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA: SINIŠA RAČIĆ

 

 

Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.04 – 04.05. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! ★ CENA: 500 EUR (dinarska protivvrednost) za uplate do 14.04. 2024. Za uplate nakon 14.04. 2024, cena je… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA
DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA, 26.08 – 02.09.2023. 02.09.- 09.09.2023. Lefkada, Antipaxos, Paxos, Krf, Sivota, Meganisi, Itaka, Kalamos, Kastos, Atokos. SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE! DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano… Continue reading DVONEDELJNO JEDRENJE JONSKIM MOREM
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
Translate »