KITESURFING & WINDSURFING – OBUKA NA ADI BOJANI, 15 – 22. JUN

 

KITESURFING & WINDSURFING OBUKA NA ADI BOJANI

Ada Bojana, Crna Gora, 15 – 22. juna 2019.

 

 

 

Ada Bojana/Crna Gora/ je nenastanjeno rečno ostrvo lepe i vrlo posebne reke Bojane i to na samom njenom ušću u Jadransko more. Zahvaljujući lepoti ovog ostrva cela Ulcinjska rivijera stekla je popularnost još 70tih i 80tih godina, koje se smatraju zlatnim dobom ulcinjskog turizma. Mnogi čak imenom Ade Bojane nazivaju i širi pojas – Veliku Plaži i mesto Štoj koji su ublizini, a takođe imaju slične čari i šarm. Ako pogledamo kako sve to izgleda na mapi, odmah ćemo uočiti da je moćna reka Bojana zaslužna za živopisnost cele regije, pa sa njome i počinjemo ovaj mali geografski pojmovnik.

 

ZA OSNOVNE INFORMACIJE O ADI BOJANI I NJENOJ OKLOLINIKLIKNITE OVDE

 

 

U saradnji sa klubom Dragonproject organizujemo kurseve kitesurfing-a I windsurfing-a.

Ovog leta po ekskluzivnim cenama, najnižim na Adi Bojani! Cene se 10% jeftinije i od zvanične ponude kluba. Specijalno za goste Aktivni Odmor – Active Holiday

U ISTO VREME, NA ISTOM MESTU, ODRŽAĆE SE YOGA & DETOX YOGA RETREAT. Ova okolnost pogoduje organizaciji odmora partnera koji imaju različite afinitete, kao i članovima vašeg društva sa različitim interesovanjima. Takođe su idealni kao prateći ili glavni program team building-a manje ili veće kompanije.

 

 

Pogledajte video na kome je oslikan ambijent Ade Bojane:

 

KURSEVE MOŽETE ZAVRŠITI TOKOM 7 DANA, ILI ČAK I ZA KRAĆE VREME POD PRETPOSTAVKOM DA JE ODGOVARAJUĆI VETAR. VREMENSKI USLOVI DIKTIRAJU SATNICU OBUKE. U SLUČAJU NEPOVOLJNOG VETRA (ZA KITESURFING) I NEMOGUĆNOSTI DA SE U ZADATOM ROKU OBAVI OBUKA (DEŠAVA SE VRLO RETKO), UPLATA VAŽI ZA NEKI NAREDNI TERMIN.

 

★ PONUDE ZA KITESURFING:

SEMIPRIVATE KURS:
Za ovaj vid obuke neophodno je da se prijavi dvoje kandidata zajedno. Cena je po osobi.

 6  SATI = 162 EURA
12 SATI = 315 EURA

Podrazumeva 1 instruktora na 2 polaznika. Svaki od polaznika ima sopstveni kajt.
Vreme trajanja časa je sat vremena, u okviru kog, oba polaznika imaju istovremenu obuku.
Uključuje instruktora, rentu kompletne opreme i osiguranje iste.

 

INDIVIDUALNI KURS:

5 SATI =  180 EURA
10 SATI =  360 EURA

Uključuje instruktora, rentu kompletne opreme i osiguranje iste.

 

 

 

★ PONUDE ZA WINDSURFING:

 

INDIVIDUALNI KURS:

10 SATI =  200 EURA

5 SATI = 100 EURA

Uključuje instruktora, rentu kompletne opreme i osiguranje iste.

 

ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA. Član udruženja se postaje popunjavanjem pristupnog formulara, može i na licu mesta.

 

 

★ INFORMACIJE, REZERVACIJE I KONTAKT:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER /WHATS APP : +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ REZERVACIJE SU NEOPHODNE.  UPLAĆUJU SE DO POPUNE KAPACITETA. KORISTE SE ZA BUKIRANJE  I UPLAĆUJU VLASNICIMA SMEŠTAJA.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGO LICE.

 

 

PRATEĆI PROGRAMI:

 

★ BARS TRETMANI: 

Tretmane sprovodi MARINA BABIĆ

 

★KIROPRAKTIKA, HIDŽAMA I REIKI TRETMANI – FAKULTATIVNO (NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

 

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

 

 ★ POSREDUJEMO U ORGANIZACIJI PREVOZA, ALI GA NE ORGANIZUJEMO (SOLIDARNO OKUPLJANJE PUTNIKA U ISTOM AUTOMOBILU). ODABRAĆEMO FIRMU KOJA ORGANIZUJE KOMBI PREVOZ. 

 

PRAVI ŽIVOT NASTAJE KADA NAPUSTITE ZONU KOMFORA!
Da li je izlazak iz zone komfora uvek rizičan i opasan? Uglavnom nije, jer je zona komfora samo navika. Ljudski ego je biće navike i čim se stvari dešavaju van utvđenih šablona, na koje je ego navikao, nastaje strah, strepnja ili čak panika. Poznati putevi su sigurniji, ali ne daju mogućnost za lični rast i razvoj, raznovrsnost, napredovanje, za postizanje sreće i zadovoljstva.

Zato, ne plašite se peska, rečnog rastinja, insekata i žaba. Sve je to deo prirode i ekosistema. Tu smo, ne da povlađujemo strahovima, već da ih prevazilazimo.

 

 

★O KLUBU VODENIH SPORTOVA DRAGONPROJECT:

DRAGONPROJECT – klub vodenih sportova ima najdužu tradiciju. Na Adi Bojani postoji od 1993.
Klub poštuje standarde međunarodnih asocijacija iz oblasti bezbednosti na plaži i vodi, kvaliteta opreme i strčnosti instruktora.
Klub poseduje gliser za skijanje i wakeboard za dane bez vetra i sopstevni kombi za kite lift.

 

★ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA: SINIŠA RAČIĆ

 

 

Pogledajte video o konceptu i kreatoru koncepta aktivniodmor.net

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »