JEDRENJE KIKLADAMA

JEDRENJE KIKLADAMA 

Lavrion – Kitnos – Paros – Folegandros – Milos – Sifnos – Serifos i mnoga druga ostrva arhipelaga

Lavrion kod Atine, 03 – 17. juna 2023.

SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE!

DA BISTE JEDRILI SA NAMA,NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!

ISPLOVALJAVANJE IZ MARINE ALIMOS – ATINA, U SUBOTU U RANIM POPODNEVNIM SATIMA. 

Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano povezivanje sa prirodom, potraga za balansom i potreba da u život vratimo radost. Jedrenje – nova dimenzija života! 

★CENA:

1000 EUR za rane uplate rezervacije, najkasnije do do 15 februara 2023.
1100 Eur za uplate nakon 15. februara, sve do popune sl mesta.

 

Osnovna cena podrazumeva zakup 1 mesta u bračnom krevetu ili jednog kreveta, gde su kreveti na sprat, u dvokrevetnim kabinama. Pored smeštaja, cena pokriva i usluge skipera.

DODATNI TROŠKOVI:

Svaki član posade, osim skipera i organizatora (ukupno 10 osoba) plaćaju dodatno za čišćenje broda, utrošak goriva, vezove u marinama, struju i vodu. Orijentacioni dodatni troškovi po osobi su oko 100 – 120 eur

Udruženje građana za svoje članove organizuje jedrenje Kikladama i Saronskim zalivom. Član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara.

Zajednički ulazimo u zakup jedrilice u Grčkoj, a udruženje organizuje aktivnosti tokom jedrenja.

Rok za prijavu i uplatu rezervacije, u iznosu 50% zakupa, je do popune kapaciteta. Ostatak iznosa porebno je uplatiti pred  30 dana pred putovanje.

Jedrenje je vrsta aktivnog odmora.

Možete ga zamisliti kao kampovanje na vodi, s tim da se vi nalazite na spisku posade, a ne na spisku gostiju.

Ploviti jedrenjakom izmedju grčkih ostrva je pre svega velika AVANTURA, LETOVANJE NA MORU, A NE PORED NJEGA! Lepo vreme i more bez talasa nisu zagarantovani. Utisci i uspomene koje će se prepričaǀati godinama, jesu zagarantovani.

Kratak opis regije:

★ SKIPER: VLADIMIR ŠTRUMBERGER jedan od najboljih beogradskih skipera

 

★BROD:Beneteau Oceanis 50, 2010.

Kratak opis broda: 4 kabine sa bračnim ležajevima, 1 kabina sa krevetima na sprat i 1 skiperska kabina, salon i 3 toaleta.
Organizator spava u salonu.

 

 

UKUPAN KAPACITET BRODA: SKIPER PLUS 11 PUTNIKA

 

 

 

★PREVOZ DO MESTA ISPLOVLJAVANJA – ATINE: UNUTAR GRUPE KOJA SE OKUPI, ORGANIZOVAĆEMO ZAJEDNIČKI PREVOZ. ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, ZAMOLIĆEMO DA POVEZU ONE KOJI SU BEZ PREVOZA, UZ PODELU TROŠKOVA.UKOLIKO IZ POSTOJEĆIH RESURSA, NE USPEMO, ANGAŽOVAĆEMO KOMBI PREVOZNIKA.

★ VAŽNE NAPOMENE: Novac uplaćen za rezervaciju prenosi se vlasniku broda – čarter kompaniji. U SLUČAJU SPREČENOSTI DA PRISUSTVUJETE JEDRENJU, NOVAC NIJE MOGUĆE REFUNDIRATI, ALI JE UPLATA REZERVACIJE PRENOSIVA NA DRUGU OSOBU. 

PO DOLASKU NA BROD OBAVEZNO JE OSTAVLJANJE DEPOZITA U IZNOSU 200 EURA PO SVAKOJ OSOBI. DEPOZIT SE PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA VRAĆA, U SLUČAJU DA NA BRODU NIJE NAČINJENA NIKAKVA ŠTETA OD STRANE GOSTIJU. U SLUČAJU NAČINJENE ŠTETE, ORGANIZATOR JEDRENJA I SKIPER NE UČESTVUJE U NADOKNADI, OSIM U SLUČAJU DA SU ONI, SAMI, POČINIOCI.

Nemojte očekivati da vas na jedrenju bilo ko služi. niste u hotelu i aranžman nije turistički. kompletna posada učestvuje u svim aktivnostima. Jedrenje nije za svilene i razmažene, jedrenje je ozbiljna avantura! Budite vedrog duha, krotki, razumni, tolerantni i kooperativni. Brod je mali prostor na kome delimo intimu sa nepoznatim ljudima. Biti u negativnoj životnoj fazi, a naći se izolovan na moru, može biti pakleno! Iskustva sa mnogih jedrenja su pokazala, da zdravo jezgro grupe surovo postupa prema negativcima. Ostaju izolovani i odbačeni.

★ORGANIZATOR AKTIVNOSTI: SINIŠA RAČIĆ

★INFORMACIJE I KONTAKT: SINIŠA RAĆIĆ +381 60 44 97 111 (POZVATI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

REZERVNI BR TELEFONA: +381 60 44 97 112, JELENA GALOGAŽA

OBAVEZAN JE TELEFONSKI (viber, whats app) POZIV I SASTANAK (ILI RAZGOVOR PREKO SKYPE) KAKO BISMO IZBEGLI OKUPLJANJE KONFLIKTNIH LJUDI NA JEDRENJU.

PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
  28.04 – 02.05.2023. – PRVOMAJSKI PRAZNICI BICIKLISTIČKA TURA – BEČ – BRATISLAVA PLANINARSKA TURA – NACIONALNI PARK HOHE WAND OBILAZAK ZNAMENITOSTI BEČA NOVA I DRUGAČIJA AVANTURA KOJA ĆE TE ODUVATI SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE ZA TURISTE! Čarobni Beč, glavni grad Austrije. Ma koliko puta posetili ovaj grad, uvek postoji nešto neotkriveno, nešto… Continue reading PRVOMAJSKE AVANTURE U BEČU – HIKING & CYCLING
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
MARŠUTA 1 ZADAR, PAG, RAB, SV. GRGUR, KRK, CRES, LOŠINJ, OLIB SMENE: I SMENA: 17- 24.06. III SMENA: 29.07-05.08. V SMENA:19.08-26.08. MARŠUTA 2 ZADAR, PAG, RAB, LOŠINJ, OLIB, MOLAT, DUGI OTOK. SMENE: II SMENA: 24.06 – 01.07 IV SMENA: 05.08 -12.08. ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA KLASIČNE TURISTE. INTERVJU SA POTENCIJALNIM KORISNICIMA JE… Continue reading KRSTARENJE SA BICIKLIZMOM SREDNJIM I SEVERNIM JADRANOM
Translate »