JEDRENJE JONSKIM MOREM

LEFKADA 01.07 – 08 07.2023.

LEFKADA – ITAKA – KEFALONIJA – KALAMOS – KASTOS – ATOKOS

 

SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE
DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!

 

Jedrenje je najlepša avantura. Beg iz stereotipnog života, putovanje u geografskom smislu, ali, i duboko u sebe. Istinsko i tanano povezivanje sa prirodom, potraga za balansom i potreba da u život vratimo radost. Jedrenje – nova dimenzija života! 

 

★CENA: 570 EUR

Osnovna cena podrazumeva zakup 1 mesta u bračnom krevetu ili jednog kreveta, gde su kreveti na sprat, u dvokrevetnim kabinama. Pored smeštaja, cena pokriva i usluge skipera.

DODATNI TROŠKOVI:

Svaki član posade, osim skipera i organizatora (ukupno 8 osoba) plaća dodatno za čišćenje broda, utrošak goriva, vezove u marinama, struju i vodu. Orijentacioni dodatni troškovi po osobi su oko 10 – 12 % od cene.

Udruženje građana za svoje članove organizuje dvonedeljno jedrenje Jonskim ostrvima. Član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara.

Zajednički ulazimo u zakup jedrilice u Grčkoj, a udruženje organizuje aktivnosti tokom jedrenja.

Rok za prijavu i uplatu rezervacije, u iznosu 50% zakupa, je do popune kapaciteta. Ostatak iznosa porebno je uplatiti pred  30 dana pred putovanje.

Jedrenje je vrsta aktivnog odmora.

Možete ga zamisliti kao kampovanje na vodi, s tim da se vi nalazite na spisku posade, a ne na spisku gostiju.

Ploviti jedrenjakom izmedju grčkih ostrva je pre svega velika AVANTURA, LETOVANJE NA MORU, A NE PORED NJEGA! Lepo vreme i more bez talasa nisu zagarantovani. Utisci i uspomene koje će se prepričaǀati godinama, jesu zagarantovani.

★ SKIPER: ARIS MILONAS – dugogodišnji skiper i vlasnik dva prelepa broda u odličnom stanju. Pobednik je više regata, od kojih je jedna prošlogodišnja velika regata iz Patre.

 

 

★BROD: JEANNEAU SUN ODYSSEY 49 ( 15 METARA) – 4 dvokrevetne kabine,svaka ima svoj električni toalet. Svakako najbolja na tržištu ako gledamo odnos cena/komfor.
Veoma komforan za 8 gostiju, posebno dobar za parove.
Opremljen sjajnom kuhinjom, odličan frižider, i rešena struja.

 

★PREVOZ DO MESTA ISPLOVLJAVANJA : UNUTAR GRUPE KOJA SE OKUPI, ORGANIZOVAĆEMO ZAJEDNIČKI PREVOZ. ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, ZAMOLIĆEMO DA POVEZU ONE KOJI SU BEZ PREVOZA, UZ PODELU TROŠKOVA.UKOLIKO IZ POSTOJEĆIH RESURSA, NE USPEMO, ANGAŽOVAĆEMO KOMBI PREVOZNIKA.

★ VAŽNE NAPOMENE: Novac uplaćen za rezervaciju prenosi se vlasniku broda – čarter kompaniji. U SLUČAJU SPREČENOSTI DA PRISUSTVUJETE JEDRENJU, NOVAC NIJE MOGUĆE REFUNDIRATI, ALI JE UPLATA REZERVACIJE PRENOSIVA NA DRUGU OSOBU.

PO DOLASKU NA BROD OBAVEZNO JE OSTAVLJANJE DEPOZITA U IZNOSU 200 EURA PO SVAKOJ OSOBI. DEPOZIT SE PO ZAVRŠETKU PUTOVANJA VRAĆA, U SLUČAJU DA NA BRODU NIJE NAČINJENA NIKAKVA ŠTETA OD STRANE GOSTIJU. U SLUČAJU NAČINJENE ŠTETE, ORGANIZATOR JEDRENJA I SKIPER NE UČESTVUJE U NADOKNADI, OSIM U SLUČAJU DA SU ONI, SAMI, POČINIOCI.

Nemojte očekivati da vas na jedrenju bilo ko služi, niste u hotelu i aranžman nije turistički. Kompletna posada učestvuje u svim aktivnostima. Jedrenje nije za svilene i razmažene, jedrenje je ozbiljna avantura! Budite vedrog duha, krotki, razumni, tolerantni i kooperativni. Brod je mali prostor na kome delimo intimu sa nepoznatim ljudima. Biti u negativnoj životnoj fazi, a naći se izolovan na moru, može biti pakleno! Iskustva sa mnogih jedrenja su pokazala, da zdravo jezgro grupe surovo postupa prema negativcima. Ostaju izolovani i odbačeni.

★ORGANIZATOR AKTIVNOSTI: SINIŠA RAČIĆ

 

★INFORMACIJE I KONTAKT: SINIŠA RAĆIĆ +381 60 44 97 111 (POZVATI PUTEM VIBERA ILI WHATS APP-A ZBOG ČESTOG BORAVKA U INOSTRANSTVU)

REZERVNI BR TELEFONA: +381 60 44 97 112, JELENA GALOGAŽA

OBAVEZAN JE TELEFONSKI (viber, whats app) POZIV I SASTANAK (ILI RAZGOVOR PREKO SKYPE) KAKO BISMO IZBEGLI OKUPLJANJE KONFLIKTNIH LJUDI NA JEDRENJU

Pogledajte video o konceptu nastanka AKTIVNOG ODMORA:

Translate »