KANU SAFARI NA RECI TREBIŽAT, MOSTAR I PRIRODNE LEPOTE HERCEGOVINE

SARAJEVO, MOSTAR, ČAPLJINA, REKE TREBIŽAT, NERETVA I BUNA, BLAGAJ, VODOPAD KRAVICA I POČITELJ

27 – 29. MAJ 2022.

 

Aktivni odmor – Active Holiday, postoji od 2012.

 

★INFORMACIJE , REZERVACIJE, OBAVEŠTENJA:

JELENA GALOGAŽA: TEL, VIBER ILI WHATS APP +381 60 44 97 112

 

★ PLAN I PROGRAM: 

27/5 Polazak iz mesta stanovanja u prepodnevnim satima. Putujemo privatnim automobilima u konvoju. (roadtrip fazon)

Povezujemo ljude koji imaju automobil i voljni su da povezu lica koja nemaju prevoz. svaki vozač koji poveze tri putnika, potpuno je oslobođen troškova goriva i putarina. Sve troškove snose 3 vožena lica.

 

 

Oni koji se ne uklapaju u satnicu, poći će u željenom terminu.
Pravimo pauzu u Sarajevu, gde je planiran ručak, koji nije uračunat u cenu aranžmana. Nastavljamo put ka Mostaru i tamo stižemo u kasnopopodnevnim satima. Smeštaj u hotelu, večera, setnja kroz grad i noćenje.

 

 

28/5 Nakon doručka u hotelu, polazimo ka gradu Čapljina. Stižemo na prelepo imanje gde se održava kanu safari. Spust traje 3,5 do 4 sata. Po završetku bogat ručak, druženje, uživanje i ležanje na travi. U kasnijim popodnevnim satima, obilazak obližnjeg veličanstvenog vodopada KRAVICA. U povratku obilazak srednjovekovnog grada POČITELJ. Povratak u Mostar, noćenje.

 

 

 

 

29/5 Nakon doručka u hotelu, polazimo ka brdu FORTICA, gde se održava ZIP LINE, udaljenom 20 min vožnje automobilom. Spust zip lineom se plaća 25 EUR i nije u ceni aranžmana. Potom idemo ka BLAGAJU, na vrelo reke BUNE. Tamo je predviđen ručak, koji ne ulazi u cenu aranžmana. Po završetku aktivnosti, povratak kući.

 

★ INFORMACIJE I KONTAKT: +381 60 44 97 112  JELENA GALOGAŽA (tel, viber, whats app ili telegram)

 

 

 

★ SMEŠTAJ:

HOTEL EMEN 4★, MOSTAR (kliknite ovde)

Lepo uređen hotel u samom jezgru Starog grada. Sobe su dvokrevetne, sa francuskim ležajem(veći broj jedinica) ili odvojenim krevetima. Oni koji prvi uplate rezervaciju, imaju prioritet u izboru soba. Lica koja budu želela da budu samostalno u sobi, mogu to ostvariti, uz doplatu.

 

★ CENA: 160 eur
U cenu su uračunata 2 noćenja u hotelu sa 4★, 2 doručka, 1 večera i 1 gala ručak sa neograničenom konzumacijom pića na reci Trebižat , te i sama KANU SAFARI avantura, kao i troškovi organizacije i vodiča.

U cenu nije uračunat: prevoz, fakultativni obroci, spust zip lineom (iznosi 25 eur), kao ni ulaz na vodopad Kravica(10 eura, ali postoji šansa da spustimo cenu u pola)

 

 

★ORGANIZACIJA: Siniša Račić

 

 

★ DOGAĐAJ VODI: Jelena Galogaža

 

★INFORMACIJE , REZERVACIJE, OBAVEŠTENJA:

JELENA GALOGAŽA: TEL, VIBER ILI WHATS APP +381 60 44 97 112

 

Pogledajte video o nastanku koncepta AKTIVNI ODMOR i njegovom kreatoru:

 

 

Translate »