ALHEMIJA I METAFIZIKA
Rođen sa u porodici, u kojoj se imalo, ali nikad rasipalo. Otac kolonista, teškom mukom sticao je novac za školovanje. Završio fakultet i čitav radni vek bio na rukovodećim pozicijama. Rastao sam u njegovoj senci, učen da ništa ne dolazi lako, da, ako želim da uspem, moram da se dam i angažujem. Završio sam i ja taj fakultet, zaposlio se, ali nisam mogao toliko da se dam, da bih uspeo da dođem do izobilja. Uvek me je više interesovao kvalitet života, putovanja, trenuci sreće i ispunjenosti, nego zelene novčanice, automobili i posedovanje materijalnih dobara. Bio sam nekad i sam sebi čudan, a ustvari nisam imao definisane potrebe.
Korporativna noćna mora se završila periodom nemaštine. Počeo sam novi život u oskudici, ali sa bogatom maštom. Mašta je uspevala da preplavi moje misli, koje su kreirale ideje. Kako su ideje bivale prihvaćene od drugih, tako je jačalo i moje samopouzdanje. Tada sam dolazio u kontakt sa ljudima koji su pričali o duhovnim i mentalnim aspektima bogatstva. Slušao sam ih u neverici dok su mi pričali kako moram biti mentalno otvoren za blagostanje. Prisustvovao sam i nekim sumanutim new age radionicama, gde su se ispisivali čekovi na milionske iznose, univerzumu. Smejao sam se toj lakrdiji, ali sam i iz ličnog iskustva dobio neke nove uvide.

Moj  AKTIVNI ODMOR

je nastao bez ikakvog kapitala, iz bogate mašte i jasne vizije da radim nešto plemenito. Investirao sam veliku energiju, utkao mnogo strasti i ljubavi. Mogu slobodno reći, nastao je iz čiste ALHEMIJE. Posao mi je doneo mnogo radosti, putovanja i ostvarenja snova. Pružio mi je i u materijalnom smislu. Poslednjih desetak godina, upoznao sam više ljudi sličnih sebi, koji su iz ničeg stvorili nešto. Razmenjivali smo iskustva i zapazili niz podudarnosti: Da bi bio bogat i ispunjen moraš i u najskrivenijem kutku svoje mašte, da vidiš sebe baš takvog, kakav želiš da budeš. Da bi uspeo, moraš da fokusiraš energiju u jednu tačku i uspećeš! Baš kao što sunčev zrak, usmeren kroz lupu, stvori plamen, tako će i tvoj trud, poslovnu ideju rasplamsati. Što više voliš to što radiš, manje će ti teško padati, čak će ti delovati kao igra ili hobi. Što manje očekuješ, više ćeš dobiti. Imaj u vidu, uspone i padove, blagostanje nije konstanta. I nikad ne zaboravi: UVEK IMAJ VERU U SEBE!
SINIŠA RAČIČ
POGLEDAJTE MOJU AUTOBIOGRAFIJU:
Translate »