SKI CLOSING U NAJBOLJEM SKI CENTRU U SLOVENIJI – CERKNU

SKI CLOSING U NAJBOLJEM SKI CENTRU U SLOVENIJI 

CERKNO, SLOVENIJA, 11 – 15. ili 12 – 15. marta 2020.
(4 dana/3 noćenja ili 5 dana/4noćenja)

PROMO CENE!

KAPACITET OGRANIČEN!


Ovo nije turistički aranžman, već događaj aktivnog odmora, nastao u partnerstvu sa SKI RESORTOM CERKNO.
Namenjen je članovima udruženja sa idejom da pospeše ili nauče veštinu skijanja. Za one koji nisi članovi, a žele da nam se pridruže, član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara pred sam događaj.

★ARANŽMAN PODRAZUMEVA:  3 ili 4 noćenja u dvokrevetnim sobama, pp (švedski sto) , ski pass za 3 ili 4 dana, ski bus, bazen sa termalnom vodom, fitnes, besplatan wi-fi, mesto za parkiranje automobila

SKIJAŠKI CENTAR CERKNO JE VIŠE PUTA UZASTOPNO PROGLAŠENO ZA NAJBOLJE SKIJALIŠTE U SLOVENIJI U SEZONAMA 2010/11, 2011/12, 2012/13,2016/17, 2017/18 i 2018/19!
Nalazi se na padinama Črnog vrha u centralnom delu zapadne Slovenije, a prostire se na 70 ha uređenih ski terenana visinama od 935 m do 1.291 m.
Cerkno je gradić sa oko 2000 stanovnika sa idealnim uslovima za odmor kako leti, tako i tokom zime. U samom srcu Slovenije, tamo gdje završava Gorenjska i počinje Primorska, nalazi se Skijaški centar Cerkno na 1291m/nv. Skijalište Cerkno najsavremenije porodično skijalište, sa odlično pripremljenim stazama koje su pogodne i za početnike i za vrhunske skijaše. Uređen i savremeno opremljen snežni park namenjen je borderima i skijašima slobodnog stila koji su željni adrenalina. Za one manje vične na raspologanju je škola skijanja, a za najmađe magično skijaško zabavište. Skijalište je 100% pokriveno sistemom zasnežavanja kompaktnim snegom! U ponudi je: organizacija skijaških takmičenja, najam skijaške opreme, ski servis…


Na vrhu skijaškog centra, na 1300 m nadmorske visine nalazi se Alpska perla. Idiličan alpski objekat, u sklopu kojeg se nalazi moderan samouslužni restoran, apartmani, saune, bajkoviti dečiji kutak i terasa.


Hotel Cerkno nalazi se u centru grada Cerkno i sa svojim ugodnim domaćim okruženjem više podseća na porodični hotel nego na hotel sa kapacitetom za 180 gostiju. Sobe u Hotelu Cerkno su moderno opremljene, imaju balkon ili klima uređaj. Hotel je udaljen 10 km od Skijaškog centra Cerkno, povezan sa ski busom.


Terme Cerkno su manje termalno kupalište u Sloveniji sa blagotvornom termalnom vodom, koje se nalaze u sklopu Hotela Cerkno.
Godine 1994. u Cerknom je otkrivena termalna voda na dubini od 2000 m ispod zemlje ima izvanredno lekovito i blagotvorno dejstvo na organizam. U decembru 2016 otvaraju se nove Terme Cerkno.
Nakon skijanja možete se opustiti u termalnom bazenu, whirlpoolih, saunama, salonu za masažu ili prikupiti novu snagu u modernom fitness centru.
Blagotvorni učinci termalnih izvora koji se koriste u rekreacione i turističke svrhe dobri su i za rehabilitaciju.

★ CENA: KAO UDRUŽENJE GRAĐANA, PREMA PROPOZICIJAMA TURISTIČKE INSPEKCIJE, NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE.
INFORMACIJU ĆETE DOBITI NA UPIT, UKOLIKO KONTAKTIRATE VESNU ANDRIĆ + 381 60 44 97 112  (VIBER, WHATS APP, TEL)

NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE KOJA SE PRENOSI SKI RESORTU I GLASI NA IME. UPLAĆENA REZERVACIJA SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGU OSOBU, DO 3 DANA PRED POČETAK ARANŽMANA.

PORED CENE ARANŽMANA, DODATNO SE PLAĆA BORAVIŠNA TAKSA SA OSIGURANJEM: 2,35 € PO OSOBI ZA SVAKU NOĆ.

★ INFORMACIJE I  KONTAKT:

SINIŠA RAČIĆ


TEL BROJ/VIBER +381 60 44 97 111

 

★ORGANIZACIJA: SINIŠA RAČIĆ

Translate »