AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD + SURFING COURSE – KERALA

AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD – KERALA
SURFING AT VARKALA BEACH – 7-DNEVNI KURS

KRAJ OKTOBRA – SREDINA NOVEMBRA,

KOCHIN – KOTTAYAM – MANIMALA RIVER – BACKWATERS – ALLEPEY – VARKALA BEACH – MUNNAR – KOCHIN

 

TRAJANJE DOGAĐAJA “YOGA ON THE ROAD”: 15 DANA, OD ČEGA PRVA DVA DANA BORAVIMO U AJURVEDSKOM CENTRU, GDE MOŽETE PROBATI NEKE OD AJURVEDSKIH TRETMANA.
TRAJANJE AJURVEDSKIH TRETMANA: U DOGOVORU SA AJURVEDSKIM LEKAROM.(7, 14, 21, 28 dana….) ZAINTERESOVANI ZA TRETMANE, UKOLIKO ŽELE DA NAM SE PRIDRUŽE NA “YOGA ON THE ROAD” POTREBNO JE DA RANIJE ISPLANIRAJU DOLAZAK ILI DA SE VRATE U AJURVEDSKI CENTAR PO OKONČANJU PUTOVANJA.

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA OKUPLJAMO LJUDE SLIČNIH INTERESOVANJA, NAKLONJENIH ZDRAVOM ŽIVOTI I SAVLADAVANJU NOVIH VEŠTINA. DA BISTE BILI UČESNIK NAŠEG DOGAĐAJA, NEOPHODNO JE POPUNJAVANJE PRIJAVNOG FORMULARA I UČLANJENJE U UDRUŽENJE.

UDRUŽENJE NE ORGANIZUJE TURISTIČKO PUTOVANJE. SVI ĆEMO ZAJEDNIČKI UČESTVOVATI U PRONALAŽENJU NAJJEFTINIJIH AVIO KARATA. KAO UDRUŽENJE OSMISLILI SMO MARŠUTU NAŠEG PUTOVANJA. SMEŠTAJ,HRANA, TRETMANI, KURS SURFINGA PLAĆAJU SE NA LICU MESTA.
NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE KOJA SE KORISTI ZA PODMIRIVANJE TROŠKOVA REZERVACIJE SMEŠTAJA I TROŠKOVA ZA ORGANIZACIJU JOGA ČASOVA.
USKORO VIŠE DETALJA…

PRIJAVE PUTEM e-mail-a: sinisaracic@yahoo.com

Translate »