HEALING LOVE – ISCELJUJUĆA LJUBAV – INTERNACIONALNI KUNDALINI YOGA SEMINAR

BEOGRAD, vikend 28.i 29.januara 2017.

Mesto održavanja: Osnovna škola “Skadarlija”, Francuska ulica broj 26
Pogledajte na mapi: kliknuti ovde
Vreme održavanja: 10 – 17 h sa jednosatnom pauzom za ručak

 


★ CENA SEMINARA:
Za uplate do 17.januara: 5000 dinara (45 eura)
Za uplate od 18 – 27. januara: 6000 dinara (50 eura)
Za uplate na licu mesta: 6500 dinara (55 eura)

 

 

 

 

★O UČITELJU:


Prakash Chegu (Tej Dharam Singh)
je sertifikovani učitelj Kundalini joge i sertifikovani Sat Nam Rasayan iscelitelj.
Prakash je Amerikanac indijskog porekla, rođen je u Bangaloru u Indiji, ali već decenijama živi u Kaliforniji gde je vodio časove u čuvenom joga studiju The Soul of Yoga. Odrastao je u tradicionalnoj indijskoj porodici, tako da je od malih nogu okruzen jogom, meditacijom i mantrama. Celog života je vegetarijanac.
Kao mladić izuzetno radoznalog uma okrenuo se proučavanju nauke, s posebnim interesovanjem za kvantnu mehaniku, tako da je postao i inženjer, vlasnik digitalne kompanije za kreiranje softvera, mobilnih aplikacija itd. i preselio se u Kaliforniju. Ali nauka ga nije udaljila od joge, naprotiv, nakon mnogo godina posvećene prakse uz čuvene učitelje kao sto su Meherbani Kaur, Bri Dwight, Marcia Frescura, Krishna Kaur, Hari Das Kaur, Guru Dev itd. i sam je postao učitelj Kundalini joge i praktičar Sat Nam Rasayan isceljujućih tretmana.
Za Prakasha je Kundalini joga tehnologija svesnosti dok je Sat Nam Rasayan umetnost isceljenja. Za njega nauka i umetnost nisu suprotnosti jer ih posmatra holistički i na jedinstveni način prenosi svoje znanje drugima na privatnim ili grupnim časovima, kao i na internacionalim radionicama, seminarima i festivalima.
Osim joge i meditacije veliki je ljubitelj ajurvedskog kuvanja, argentinskog tanga, biodinamičke poljoprivrede, planinarenja, volontiranja, putovanja i upoznavanja različitih kultura i tradicija. Zahvaljujući raznolikosti interesovanja njegovi seminari su zaista jedinstveni – pružaju duboko i upečatljivo iskustvo lične transformacije.

 

 

★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Siniša Račić +381 60 44 97 111 (telefon, viber i whatsapp)
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

 

 

★ ORGANIZATORI:


Maja Pakić i Siniša Račić(aktivniodmor.net)

Translate »