OSLOBODITE ZAROBLJENE EMOCIJE KOJE SU PREPREKA DOBROM ZDRAVLJU – PSIHOTERAPIJSKA RADIONICA

BEOGRAD, 17. decembar 2016.

Mesto održavanja:
Resavska 30 b/ 4. sprat
Vreme održavanja: 9 – 15 h

 

psicoterapia

 

 

Dnevna radionica  ima za cilj da vam pomogne da:

prepoznate gde u telu zadržavate nerazrešene emocije 

kako takvo zadržavanje utiče na vaše mentalno i telesno zdravlje

kako da dođete u kontakt sa tim osećanjima

kako da naučite da ih se oslobađate i da pažljivije slušate svoje telo.

 

psihodramska-grupa

 

 

★ CENA RADIONICE: 3000 dinara

Plaća se na licu mesta.

 


★ REZERVACIJE:

Mesto na radionici se rezerviše slanjem e-maila sa sledećim tekstom: Prijavljujem se na psihoterapijsku radionicu “OSLOBODITE ZAROBLJENE EMOCIJE, KOJE SU PREPREKA DOBROM ZDRAVLJU”. U prijavi navesti puno ime i prezime, kontakt telefon i e-mail adresu.

 Prijava se šalje na: beogradskijogafestival@gmail.com
U slučaju sprečenosti dolaska, molimo vas da nas o tome obavestite slanjem e-maila na istu adresu.


★ INFORMACIJE I KONTAKT:
Siniša Račić +381 60 44 97 111
e-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

Radionicu vodi Sanja Petković, kreatorka holističkog terapijskog pristupa Spirit & Move, koji objedinjuje praktična znanja modernih psihoterapijskih tehnika i tradicionalnih istočnih pravaca isceljivanja. Po struci je psiholog, psihoterapeut, joga učitelj i praktikant tradicionalne thai masaže.

Radionica ima aktivan i interaktivan karakter. Pozeljno je da budete u udobnoj odeci i obuci.
Za učešće na radionici nije neophodno prethodno psihoterapijsko, niti joga iskustvo. Mogu je pohađati svi zainteresovani za temu i rad na sebi.

 

13288513_1051034388297529_930312984_o

Diplomirana je psihološkinja Filozofskog fakulteta u Beogradu, i učenica nekoliko psihoterapijskih pravaca (Geštalt, Telesna psihodrama).Sanja Petković, kreatorka je terapijskog koncepta Spirit & Move, koji u sebi objedinjuje savremena psihološka i psihoterapijska znanja, kao i tradicionalna znanja joge, thai terapije.
Licencirana je instruktorka Ha-Tha Yoge (Vidya Yoga – škola joge Dragana Lončara, JAS) i praktikantkinja Ashtanga Vinyasa Yoge (po tradiciji Shri K. Pattabhi Joisa, a kod učitelja Ranka Stoiljkovića).

U obuku za terapeuta Tradicionalne Thai masaže krenula je 2011. god. u Institutu za Thai masažu Beograd (učitelj Danko Lara Radić).Svoj rad bazira na podučavanju povezanosti telesnog, umnog i duševnog kod osoba koje u sebi pokreću proces samoisceljenja. Na taj način, osoba stiče uvid u svoju celovitost, te svest da se ništa u njoj i oko nje ne dešava nevezano jedno od drugog, čime izlazi iz osećanja nemoći, strahova i rastrojenosti, koje najposle mogu narušiti i fizičko zdravlje.

Translate »