DOSTIGNITE ŽELJENU TELESNU TEŽINU TEHNIKAMA NLP I FLORITERAPIJE
DOSTIGNITE ŽELJENU TELESNU TEŽINU TEHNIKAMA NLP I FLORITERAPIJE

 

Beograd,  24. februara 2018. i 6 narednih subota
Vreme trajanja svake sesije: 2 sata

 

Mesto održavanja:

Centar za lični razvoj “Plava zvezda
 Stojana Aralice 8, Bežanijska Kosa, Beograd
Lokacija na mapi: kliknite ovde

 

EFIKASAN program od 7 radionica sa primenom NLP tehnika, Floriterapije i Meditacija namenjenih osobama  koje su odlučile da upoznaju  i menjaju svoje podsvesne programe i regulišu  telesnu težinu na konstruktivan i interaktivan način.

 

 


Da li imate višak kilograma koji se uporno “drži na vama”?

Da li imate spisak neuspešnih i nedovršenih dijeta?
Da li želite da naučite tehnike kojima možete svoju telesnu težinu da držite pod kontrolom?
Da li ste spremni da promenite podsvesne mehanizme koji vas drže u začaranom krugu samooptuživanja, nezadovoljstva svojim izgledom, nedostatka samopouzdanja zbog kojih odlažete lepe dogadjaje u svom životu?
Ako jeste, onda je ovaj program pravi za vas!
Kroz 7 nedelja proćicemo svaki segment tela i uma, energetski, kroz nesvesno i nauciti šta telo hoće da nam kaže i pokaze debljinom u odredjenom delu.
Primenićemo NLP tehnike kojima ćemo promeniti mentalne modele koji dovode do nesklada i gojaznosti.
Podrzaćemo ceo proces primenom cvetnih esencija čiju ćete kombinaciju sami odrediti.
Naučicete da meditirate na jednostavan način.Dobićete podršku grupe, znanje i odličan rezultat.

Na poklon ćete dobiti mešavinu čajeva koji podstiču detoksikaciju
Preporuke za vežbe i promenu načina ishrane
Štampani materijal sa upitnicima i tehnikama koje ćemo primenjivati.

 

 

★ CENA 7 radionica : 100 eura

★KONTAKT:
Ružica Bogićević, +38163 63 60 52
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111
E-mail: sinisaracic@yahoo.com

 

★REZERVACIJA:
Uplaćuje se u iznosu od 30 eura ili 3600 dinara
Ostatak se uplaćuje na licu mesta
Uplate se vrše lično ili na račun (dinarski).
Siniša Račić
BANCA INTESA
Broj računa: 160-5100100106763-43,
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 60 44 97 111) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za program za reprogramiranje telesne težine. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.
Uplate iz inostranstva: Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Siniša Račić
Adresa: Milana Tankosića 14
11000- Beograd – Srbija.
Po uplati poslati PORUKU  putem vibera ili sms-a podatke o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)

KONTAKT:

Ružica Bogićević, +381 63 60 52
Siniša Račić, tel i viber: +381 60 44 97 111

e-mail: sinisaracic@yahoo.com

NOVAC UPLAĆEN NA IME REZERVACIJE SE NE VRAĆA, A  U SLUČAJU OTKAZIVANJA , PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU.

 

Radionicu vodi Ruzica Bogicevic Floriterapeut, Reiki Master i NLP Prakticar.

BIOGRAFIJA:
Ružica je holistički terapeut. Po obrazovanju hemičar. Bavila se privatnim preduzetništvom. Splet životnih okolnosti doveo je do tehnika ze programiranje uma, vizualizaciojom – SILVA METOD, još davne 1994. godine. Impresioniraju je potencijali za transformaciju svesti. Počinje da izučava razne metode. Završava obuku za FLORITERAPEUTA. U potpunosti je posvećena ovoj tehnici. Izučava je emirijski i praktično u svakodnevnom individualnom radu sa brojnim klijentima. Na tom polju ima odlične rezultate. Proučava energije i otkriva REIKI.
U svemu što radi, posvećuje se do maksimuma. Danas je MASTER REIKIJA – najviši stepen edukacije u toj oblasti.
Kruna dosadašnjeg iskustva i međusobno povezivanje svih tehnika koje koristi u radu sa klijentima je NLP.
Kroj NLP je postignuta simbioza svih tehnika koje je izučavala.
Nekada je i sama imala problem sa viškom kilograma, prema njenom iskazu  bila je DEBELJUCA, a već dvadesetak godina održava fit izgled, primenjujući sve pomenute tehnike.
Kroz individualni rad sa klijentima postiže odlične rezultate u REDUKCIJI TELESNE TEŽINE.
Njena deviza je da su  iznurujuće dijete nepotrebne. Čovek promenom navika i reprogramiranjem uma, pronalazi PRAVU MERU u količini  i izboru hrane koju unosi u orgasnizam.

Zanimljivosti iz mog života:

“Rođena sam kao tatina i mamina prva radost, od tri, u večeri kada je pao veliki sneg u Smederevu 1967. godine.

Po pismima koja su ostala iz tih njihovih dana, pronađenih posle mamine smrti, voleli su jedno drugo, i želeli su dete. Ovo dete nije baš bilo po protokolima. Ovo dete nije moglo da se predvidi, ograniči, ni “opameti”. Tako je počelo moje spoznavanje sveta, i njihova briga za mene. Videli su me kao naivnu, tvrdoglavu, “radoznalu kao svraku”, preosetljivu na sve tuđe tuge, suviše emotivnu… i neumirljivu.

Zahvalna sam im za sav trud da me promene i naprave od mene ono što su oni zamislili da treba da budem. Zahvalna sam svojim roditeljima za to što uživam u svom roditeljstvu na potpuno drugačiji način.

Više od pola mog života ih nema, bili bi iznenađeni da vide šta sam danas… posle života ispunjenog događajima, učenjem o padanju i učenjem o ustajanju. Život ne mora da bude lak da bi bio lep. Moj život je lep.

Imala sam dane u kojima sam volela i bila voljena jako, strasno i letela. Vreme ljubavi.

Imala sam dane u kojima sam donosila teške odluke i sa mukom razumevala, opraštala i puštala. Vreme iskušenja.

Imala sam noći u kojima sam plakala, da bih ujutru izašla u svet uspravna i dostojanstvena. Vreme spoznaje da Bog uvek ima bolji plan za nas.

Imala sam dane u kojima sam bila sama na svetu, a okružena ljudima koji me vole. Vreme promena.

Imala sam godine anksioznosti i traženja načina da pomognem sebi. Pobedila sam!

Zato sam sada tu. Zato sam godinama opčinjena floriterapijom, cvetnim esencijama, energijom. Zato volim tai chi i jogu. Zato volim reiki. Zato mogu da razumem sve a da ne sudim.

Sada imam dane u kojima se radujem, jer radim ono što volim i u šta verujem. Sada znam da sam zbog toga prošla sva traženja i učenja i da mi je zbog toga data tolika ljubav prema ljudima. Samo tu je tajna strpljenja, inspiracije i radosti.

Svaki put kad uspem da razgovorom, znanjem, toplinom pomognem čoveku da lakše ponese ono što mu je život dao, znam da moj život ima svrhu i smisao. Moje kockice su se složile. Ja jesam.”

Holistički pristup unapređenja vašeg zdravlja. Dozvolite nam da vam pokažemo kako floriterapija i reiki mogu da unaprede vaše zdravlje i život:

O METODAMA KOJE SE KORISTE U PROGRAMU ZA DOSTIZANJE ŽELJENE TELESNE TEŽINE:

Floriterapija ili lečenje cvetnim esencijama

Floriterapija je prirodna i blaga procedura koja ima za cilj da uspostavi harmoniju izmedju tela, emocija i psihe osobe. To je holistički način lečenja, i deluje na sva tri nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Floriterapija je terapija esencijama koje se dobijaju od specijalno obradjenog, izabranog cveća. Cvetne esencije pomažu da se osoba oslobodi negativnih uverenja i omogućavaju razvoj pozitivnih uverenja, osećanja, kao što su ljubav, radost, vera, hrabrost, i omogućavaju im da se ispolje u životu osobe. Kada negativna uverenja i misli nestanu, ravnoteža i isceljenje nastupaju. Cvetne esencije pomažu da se pojasne ciljevi života. One pomažu da pronadjemo u sebi hrabrost, snagu i posvećenost i pratimo sopstvene ciljeve i snove.

Reiki

Reiki je japanska alternativna tehnika i metoda lečenja koja se koristi za opuštanje i smanjenje stresa. Ova tehnika počiva na ideji da svako ljudsko biće poseduje životnu energiju i ukoliko je ona na niskom nivou, veće su šanse da budemo pod stresom ili da se razbolimo, a ukoliko je na visokom nivou osećamo se srećnima i zdravima. Reč Reiki je nastala od dve japanske reči – Rei što znači “Božija mudrost” ili “Viša sila” i Ki što znači “unutrašnja životna energija”. Dakle, Reiki je zapravo ” Duhovno vođena životna energija”. Reiki se primenjuje tako što terapeut usmerava energiju prema pacijentu dodirom i na taj način aktivira prirodne procese lečenja na telesnom, fizičkom i emotivnom planu. Smanjuje stres i bol, poboljšava san, reguliše apetit, ubrzava proces zaceljenja rana, smanjuje negativne efekte radijacije, lekova, anestezije, deluje kod povećanog pritiska i oboljenja štitne žlezde, hormonskog dizbalansa i steriliteta. Podzakonskim aktom iz 2008. Ministarstvo zdravlja zvanično je priznalo Reiki kao metodu za unapređenje zdravlja.

NLP

(Neuro-lingvisticko programiranje) je umetnost I nauka o licnom uspehu. Umetnost, jer svako unosi jedinstvenost svoje posebnosti I stila u ono sto radi, a to se ne moze prikazati recima ili tehnikama. Nauka, jer raspolaze metodom I tehnikom otkrivanja obrazaca koje koriste uspesni pojedinci u postizanju odlicnih rezulrata u najrazlicitijim oblastima. NLP kao prakticna vestina osobi osigurava rezultate potrebne u danasnje vreme a istovremeno otkriva nove obrasce korisne I drugim ljudima. Proucava razliku izmedju savrsenog I prosecnog. Takodje, svojim izuzetno uspesnim tehnikama ostavlja dubok trag u obrazovanju, savetovanju, poslovanju I psihoterapijskoj praksi.Jedan od osnovnih postulate NLP je da ako jedna osoba moze nesto uspesno da izvede, onda to moze svako modelovanjem njegovog nacina da postigne cilj.

 Pogledajte video gde Ružica priča o floriterapiji:

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »