BICIKLIZAM I JOGA U ROVINJU 15 – 19. FEBRUAR

 

U Srbiji 15. i 16. februar su državni praznik (sreda i četvrtak) i neradni su dani. Mnoge firme će dozvoliti da se petak 17.feb, uzme kao dan od godišnjeg odmora.

 

 

Aktivni Odmor – Active Holiday je tačka koja spaja ljude sa najdivnijim energijama” Ana Poledica – gošća

 

 

Jedan od “najfotogeničnijih” gradića Mediterana. Bivše je ribarsko, a danas turističko mesto Rovinj-Rovigno.
Rovinj-Rovigno je od davnina poznat kao grad čije klimatske odlike povoljno utiču na zdravlje. Stoga i danas ovaj grad i njegovi građani neguju dugu tradiciju održavanja mesta i »bore« se za epitet »zdravog grada« , a ostalo čini priroda. Celo je priobalje, naime, uz dvadeset i dva ostrva, zaštićena prirodna baština.Gradić će vas zavesti svojim uskim srednjovekovnim uličicama i toplim mediteranskim ugođajem. Glavna crkva –  sv. Eufemije sadrži relikvije svetice, a predstavlja jedno od najlepših baroknih ostvarenja u Istri. S platoa crkve pruža se pogled na more i mnogobrojna ostrvca u daljini.Okolina Rovinja-Rovigno isprepletena je mnoštvom rekreativnih, bike, jahaćih i pešačkih staza. Zahvaljujući moru i onome što ono pruža, od jedrenja, otkrivanja podvodnog sveta, pa do terapijskih učinaka, Rovinj-Rovigno je danas stecište turista iz celog sveta.


Pogledajte video o Rovinju:

 

 

DOGAĐAJ IMA  2 PROGRAMA, SVAKO MOŽE  ODABRATI SVOJ!
Satnica je prilagođena da svako može koristiti i oba programa

 

 

★★★BICIKLISTIČKI PROGRAM – REKREATIVNE NENAPORNE TURE KROZ GRAD I OKOLINU, ZELENIM POJASOM I UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA UZ MORE.

 

★CENA PROGRAMA: 185 – 200 EUR

185 EUR kod uplata rezervacije do 20. januara
200 EUR za uplate rezervacije posle 20. januara
Podrazumava četvorodnevni smeštaj sa polupansionom u restoranu i 4dnevne vođene biciklističke ture
Fakultativno: joga čas po ceni od 8 eur
Cena ne podrazumeva prevoz. Predlažemo kombi prevoz agencije TERRA TRAVEL, iz Beograda i, ako budemo imali dovoljno zainteresovanih, iz Novog Sada do Rovinja. Prevoz je od vrata do vrata.

Biciklističke ture vodi Siniša Račić

Rovinj i njegova okolina nalaze se na četiri pripremljene biciklističke staze koje su ucrtane na biciklističkim kartama Istre. Rovinj i okolinu okružuju i presecaju biciklističke staze koje se pružaju na približno 40 km a prolaze najjepšim plažama, park šumom Zlatni rt, zaštićenim ornitološkim rezervatom Palud, turističkim kampovima i hotelima. Vožnja biciklom prirodnim stazama kroz šume, uz morsku obalu ili vinskim stazama pružiće neopisivo zadovoljstvo kako profesionalnim biciklistima ili muont bikerima, tako i rekreativcima.

Ideja je da se tokom boravka u Rovinju, kao prevozno sredstvo, isključivo koristi bicikl.  Ovaj program nema nikakav takmičarski karakter i namenjen je, kako onima koji svakodnevno voze bicikl, tako i onima koji godinama nisu vozili dvotočkaše.:)
Svakog dana boravka, biće organizovane vođene biciklističke ture.
SVAKI KORISNIK OVOG PROGRAMA ,U OKVIRU ARANŽMANA IMA OBEZBEĐEN NAJAM BICIKLA NA  4 DANA.

 

 

★★★YOGA PROGRAM : 


Časovi hatha yoge svako jutro od 9 -10h 30 min

★CENA PROGRAMA: 185 – 200 EUR
185 EUR kod uplata rezervacije do 20. januara
200 EUR za uplate rezervacije posle 20. januara
Podrazumava četvorodnevni smeštaj sa polupansionom u restoranu i 4 joga časa
Fakultativno: Najam bicikla 7 eura/dan
Cena ne podrazumeva prevoz. Predlažemo kombi prevoz agencije TERRA TRAVEL, iz Beograda i, ako budemo imali dovoljno zainteresovanih, iz Novog Sada do Rovinja. Prevoz je od vrata do vrata.
Časove vodi Sanja Čolić
Sanja Čolić
– licencirani instruktor Hatha joge sa medjunarodno priznatim sertifikatom.Jogom se bavi od 2002 godine, a rekreativnu jogu predaje od 2010. godine.
Zvanje i sertifikat joga instruktora stekla je pohađajući školu za joga instruktore „Vidya Yoga“  u Beogradu, koju vodi poznati učitelj joge – Dragan Lončar.
Biografija na linku: KLIKNUTI OVDE

 

 

 

 

PRIJAVITE SE NA FB DOGAĐAJ, POZOVITE PRIJATELJE I PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE

 

 

★ SMEŠTAJ:

SONY DSC

Dvokrevetni sobe, dvokrevetni studiji, trokrevetni i četvorokrevetni app, sa jednom ili 2 sobe, trpezarijom/kuhinjom i kupatilom.
Sobe, studiji i app su kategorisani sa , udaljini su 70 metara od mora, na 5  minuta pešačkog hoda od glavnog trga u starom gradu. Kvart u kome je smeštaj, smatra se najboljom pozicijom za stanovanje u Rovinju.
Detaljnije o smeštaju + fotografije: KLIKNUTI OVDE

NA UPIT ORGANIZUJEMO I LUX SMEŠTAJ!

SONY DSC

 

 

★ HRANA:


89301699
Restoran Maslina: Kliknite ovde
Doručak: švedski sto
Večera: Supa, glavno jelo i salata
Izbor između klasičnih, vegeterijanskih i veganskih obroka.

 


★ REZERVACIJE:

Uplaćuju se u iznosu od 70 €, A OSTATAK NA LICU MESTA
Iznos je moguće  uplatiti dinarski 8720 din ili u kunama po gornjm(kupovnom deviznom) kursu u menjačnicama.
Za Beogradjane, moguće je zakazati sastanak za ličnu uplatu rezervacije.
Račun za uplatu iz Srbije:
Sanja Čolić
Raiffeisen Banka
Broj računa: 265-0000000594442-26
Nakon uplate rezervacije preko računa, potrebno je poslati sms (na broj +381 62 577 492) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija za februarski  događaj u Rovinju. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.
Račun za uplate iz Hrvatske:
Sanja Čolić
Raiffeisen bank, broj računa: 3234981553
IBAN: HR 3424840083234981553
Napomena: pre i nakon uplate kontaktirati organizatora, kako bi se povezala uplata!
Potrebno je poslati sms (na broj +381 62 577 492) sa tekstom: Navesti ime i prezime uplatioca, uplaćena rezervacija 8720 din za februarski događaj u Rovinju. Ostaviti kontakt telefon i e-mail.

Uplate iz inostranstva:
Uplaćuje se preko WESTERN UNION:
Primalac: Sanja Čolić
Adresa: Ljube Vučkovića 17
Beograd – Srbija
Po uplati poslati PORUKU Sanji putem vibera ili sms-a  sa podacima o uplatiocu, mestu gde je izvršena uplata, kao i KOD/BROJ/ pod kojim se vodi uplata. (dobija se na mestu uplate, nakon transakcije)
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

 

★ INFORMACIJE I REZERVACIJE:

1Sanja Čolić
Telefon, Viber: +381 62 577 492
FB: KLIKNITE OVDE

 

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

img_6716

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »