AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD + SURFING COURSE – KERALA

AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD – KERALA
SURFING AT VARKALA BEACH – 7-DNEVNI KURS

KRAJ OKTOBRA – SREDINA NOVEMBRA,

KOCHIN – KOTTAYAM – MANIMALA RIVER – BACKWATERS – ALLEPEY – VARKALA BEACH – MUNNAR – KOCHIN

 

TRAJANJE DOGAĐAJA “YOGA ON THE ROAD”: 15 DANA, OD ČEGA PRVA DVA DANA BORAVIMO U AJURVEDSKOM CENTRU, GDE MOŽETE PROBATI NEKE OD AJURVEDSKIH TRETMANA.
TRAJANJE AJURVEDSKIH TRETMANA: U DOGOVORU SA AJURVEDSKIM LEKAROM.(7, 14, 21, 28 dana….) ZAINTERESOVANI ZA TRETMANE, UKOLIKO ŽELE DA NAM SE PRIDRUŽE NA “YOGA ON THE ROAD” POTREBNO JE DA RANIJE ISPLANIRAJU DOLAZAK ILI DA SE VRATE U AJURVEDSKI CENTAR PO OKONČANJU PUTOVANJA.

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA OKUPLJAMO LJUDE SLIČNIH INTERESOVANJA, NAKLONJENIH ZDRAVOM ŽIVOTI I SAVLADAVANJU NOVIH VEŠTINA. DA BISTE BILI UČESNIK NAŠEG DOGAĐAJA, NEOPHODNO JE POPUNJAVANJE PRIJAVNOG FORMULARA I UČLANJENJE U UDRUŽENJE.

UDRUŽENJE NE ORGANIZUJE TURISTIČKO PUTOVANJE. SVI ĆEMO ZAJEDNIČKI UČESTVOVATI U PRONALAŽENJU NAJJEFTINIJIH AVIO KARATA. KAO UDRUŽENJE OSMISLILI SMO MARŠUTU NAŠEG PUTOVANJA. SMEŠTAJ,HRANA, TRETMANI, KURS SURFINGA PLAĆAJU SE NA LICU MESTA.
NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE KOJA SE KORISTI ZA PODMIRIVANJE TROŠKOVA REZERVACIJE SMEŠTAJA I TROŠKOVA ZA ORGANIZACIJU JOGA ČASOVA.
USKORO VIŠE DETALJA…

PRIJAVE PUTEM e-mail-a: sinisaracic@yahoo.com

YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
IMANJE KRUG LJUBAVI – Nožičko, 40 km od Banja Luke – 11 – 13.08.2023. YOGA & HIKING Događaj za ljude koji žele da osete mir, slobodu i tišinu! *SMEŠTAJ – IMANJE KRUG LJUBAVI *PROGRAM:   ★ ČASOVE JOGE VODI SANJA ČOLIĆ Licencirani je instruktor hatha joge sa međunarodno priznatim sertifikatom. Završila školu za joga instruktore… Continue reading YOGA & HIKING U KRUGU LJUBAVI
LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
ADA BOJANA – O1.08 – 08.08.2023. JOGA RETREAT Događaj koji ima za cilj da te oslobodi, podstakne, ohrabri i inspiriše na Ljubav! DOŽIVI LJUBAV KOJA STRUJI VAZDUHOM ADE BOJANI!     Dan započinje osmehom i jogom i traje najmanje do zalaska sunca. Zamislite  sunce koje miluje, nepregledno prostranstvo mora i peska, horizont. Popodnevni zvuk zrikavaca,… Continue reading LOVE IS IN THE AIR – YOGA RETREAT NA ADI BOJANI
JEDRENJE JONSKIM MOREM
LEFKADA 01.07 – 08.07.2023. LEFKADA – ITAKA – KEFALONIJA – KALAMOS – KASTOS – ATOKOS     SAMO ZA AVANTURISTE VEDROG DUHA, NIJE PREDVIĐENO ZA TURISTE DA BISTE JEDRILI SA NAMA, NEOPHODAN JE OPSEŽAN INTERVJU!   Jedrenje je najlepša avantura i sjajno iskustvo, jer izlazimo iz svoje zone komfora i učimo da prihvatimo nove izazove.… Continue reading JEDRENJE JONSKIM MOREM
Translate »