AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD + SURFING COURSE – KERALA

AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD – KERALA
SURFING AT VARKALA BEACH – 7-DNEVNI KURS

KRAJ OKTOBRA – SREDINA NOVEMBRA,

KOCHIN – KOTTAYAM – MANIMALA RIVER – BACKWATERS – ALLEPEY – VARKALA BEACH – MUNNAR – KOCHIN

 

TRAJANJE DOGAĐAJA “YOGA ON THE ROAD”: 15 DANA, OD ČEGA PRVA DVA DANA BORAVIMO U AJURVEDSKOM CENTRU, GDE MOŽETE PROBATI NEKE OD AJURVEDSKIH TRETMANA.
TRAJANJE AJURVEDSKIH TRETMANA: U DOGOVORU SA AJURVEDSKIM LEKAROM.(7, 14, 21, 28 dana….) ZAINTERESOVANI ZA TRETMANE, UKOLIKO ŽELE DA NAM SE PRIDRUŽE NA “YOGA ON THE ROAD” POTREBNO JE DA RANIJE ISPLANIRAJU DOLAZAK ILI DA SE VRATE U AJURVEDSKI CENTAR PO OKONČANJU PUTOVANJA.

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA OKUPLJAMO LJUDE SLIČNIH INTERESOVANJA, NAKLONJENIH ZDRAVOM ŽIVOTI I SAVLADAVANJU NOVIH VEŠTINA. DA BISTE BILI UČESNIK NAŠEG DOGAĐAJA, NEOPHODNO JE POPUNJAVANJE PRIJAVNOG FORMULARA I UČLANJENJE U UDRUŽENJE.

UDRUŽENJE NE ORGANIZUJE TURISTIČKO PUTOVANJE. SVI ĆEMO ZAJEDNIČKI UČESTVOVATI U PRONALAŽENJU NAJJEFTINIJIH AVIO KARATA. KAO UDRUŽENJE OSMISLILI SMO MARŠUTU NAŠEG PUTOVANJA. SMEŠTAJ,HRANA, TRETMANI, KURS SURFINGA PLAĆAJU SE NA LICU MESTA.
NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE KOJA SE KORISTI ZA PODMIRIVANJE TROŠKOVA REZERVACIJE SMEŠTAJA I TROŠKOVA ZA ORGANIZACIJU JOGA ČASOVA.
USKORO VIŠE DETALJA…

PRIJAVE PUTEM e-mail-a: sinisaracic@yahoo.com

OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
JEDRENJE, WAKEBOARDING, PLANINARENJA, VOŽNJA BRODIĆEM, SUP BOARDING, ISTRAŽIVANJE LEPOTA I POVEZIVANJE SA PRIRODOM 15 – 22.07.2023. Ohridsko jezero jedno je od najstarijih, najvećih i najdubljih jezera na svetu! Sa pravom nosi epitet makedonskog sltakovodnog mora ne samo iz razloga što čini okosnicu letnjeg turizma, već i zato što zauzima površinu od oko 358 km2. Upravo… Continue reading OHRIDSKE BISERNE AVANTURE
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 20 – 22.01.2023. VIKEND 27 – 29.01.2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara. Na ovom skijalištu ima… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
OSTRVO LOŠINJ, 30.12. 2022 – 03.01. 2023. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete dobiti alate da unapredite zdravlje, redukujete prekomernu telesnu masu, smanjite stres, povećate imunitet, poboljšate varenje, izbistrite misli, postanete efikasniji i produktivniji u životu. Seminar iziskuje potpunu posvećenost i dosta fizičke aktivnosti. O LOŠINJU Treće ostrvo u… Continue reading NOVOGODIŠNJI SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G. NAZAROVIM NA LOŠINJU
Translate »