AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD + SURFING COURSE – KERALA

AYURVEDA & YOGA ON THE ROAD – KERALA
SURFING AT VARKALA BEACH – 7-DNEVNI KURS

KRAJ OKTOBRA – SREDINA NOVEMBRA,

KOCHIN – KOTTAYAM – MANIMALA RIVER – BACKWATERS – ALLEPEY – VARKALA BEACH – MUNNAR – KOCHIN

 

TRAJANJE DOGAĐAJA “YOGA ON THE ROAD”: 15 DANA, OD ČEGA PRVA DVA DANA BORAVIMO U AJURVEDSKOM CENTRU, GDE MOŽETE PROBATI NEKE OD AJURVEDSKIH TRETMANA.
TRAJANJE AJURVEDSKIH TRETMANA: U DOGOVORU SA AJURVEDSKIM LEKAROM.(7, 14, 21, 28 dana….) ZAINTERESOVANI ZA TRETMANE, UKOLIKO ŽELE DA NAM SE PRIDRUŽE NA “YOGA ON THE ROAD” POTREBNO JE DA RANIJE ISPLANIRAJU DOLAZAK ILI DA SE VRATE U AJURVEDSKI CENTAR PO OKONČANJU PUTOVANJA.

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA OKUPLJAMO LJUDE SLIČNIH INTERESOVANJA, NAKLONJENIH ZDRAVOM ŽIVOTI I SAVLADAVANJU NOVIH VEŠTINA. DA BISTE BILI UČESNIK NAŠEG DOGAĐAJA, NEOPHODNO JE POPUNJAVANJE PRIJAVNOG FORMULARA I UČLANJENJE U UDRUŽENJE.

UDRUŽENJE NE ORGANIZUJE TURISTIČKO PUTOVANJE. SVI ĆEMO ZAJEDNIČKI UČESTVOVATI U PRONALAŽENJU NAJJEFTINIJIH AVIO KARATA. KAO UDRUŽENJE OSMISLILI SMO MARŠUTU NAŠEG PUTOVANJA. SMEŠTAJ,HRANA, TRETMANI, KURS SURFINGA PLAĆAJU SE NA LICU MESTA.
NEOPHODNA JE UPLATA REZERVACIJE KOJA SE KORISTI ZA PODMIRIVANJE TROŠKOVA REZERVACIJE SMEŠTAJA I TROŠKOVA ZA ORGANIZACIJU JOGA ČASOVA.
USKORO VIŠE DETALJA…

PRIJAVE PUTEM e-mail-a: sinisaracic@yahoo.com

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »