AKTIVNI ODMOR I FESTIVAL EVROPSKOG FILMA, PALIĆ – SUBOTICA

AKTIVNI ODMOR I FESTIVAL EVROPSKOG FILMA –  (FILMSKE PROJEKCIJE SA FESTIVALA, BICIKLIZAM, DOBRA ZABAVA, JOGA, JEDRENJE I NOĆNE GONG RELAKSACIJE)

PALIĆ – SUBOTICA, 20 –  27. jula 2019.
8 DANA / 7 NOĆENJA

OGRANIZACIJA: FESTIVAL EVROPSKOG FILMA – PALIĆ
ORGANIZACIJA REKREATIVNIH AKTIVNOSTI: AKTIVNIODMOR.NET
MARKETING: AKTIVNIODMOR.NET

 

INFO: VESNA ANDRIĆ +381 60 44 97 112 (VIBER, WHATS APP, TEL)

 

 

★ PROGRAM:  PROJEKCIJE EVROPSKOG FILMSKOG FESTIVALA (ulaznice za sve projekcije i prateće programe), REKREATIVNE, NENAPORNE BICIKLISTIČKE TURE NA POTEZU PALIĆ – SUBOTICA i OKOLINA, AERIAL  I HATHA  YOGA   GONG RELAKSACIJE I MEDITACIJE.

 


NE PLAŠITE SE, NIŠTA PREOZBILJNO. SVE JE PODREĐENO KREIRANJU LEPOG RASPOLOŽENJA NAPAJANJU FILMSKOM UMETNOŠĆU. ?

PROGRAM IMA SNAŽNI ANTISRES EFEKAT. NAMENJEN JE OPUŠTANJU I UŽIVANJU.
PODRAZUMEVA I NAJAM BICIKLA TOKOM 6 DANA.

INFO: VESNA ANDRIĆ +381 60 44 97 112, +381 63 860 6448  (VIBER, WHATS APP, TEL)

★ PRATEĆI/FAKULTATIVNI PROGRAM:  INDIVIDUALNE GONG ZVUČNE KUPKE, JEDRENJE PALIĆKIM JEZEROM, POSETA VINARIJI “ZVONKO BOGDAN” I UVEK PO NEKO LEPO IZNENAĐENJE. ?
PRATEĆI PROGRAM NIJE URAČUNAT U CENU.

 

★EVROPSKI FILMSKI FESTIVAL – PALIĆ

Festival evropskog filma Palić jedan je od najznačajnijih festivala u regionu i jedan od retkih u svetu sa 100% evropskim sadržajem, održava se već 26 godina. Svake godine, Subotica i Palić posredstvom Festivala evropskog filma dokazuju da su zaista predvodnici evropske ideje u celoj zemlji. Tokom sedam festivalskih dana Palić je prava prestonica evropske kulture, a palićka publika se iz godine u godinu potvrđuje kao publika najvišeg renomea.
Festival evropskog filma Palić održava se na više lokacija na Paliću i u Subotici.

Više o Evropskom filmskom festivalu: KLIKNUTI OVDE

INFO: VESNA ANDRIĆ +381 60 44 97 112 (VIBER, WHATS APP, TEL)

 

 

 

OKVIRNI PLAN AKTIVNOSTI (podložan promenama):

1. DAN (20. JUL): DOLAZAK U POPODNEVNIM ČASOVIMA, UPOZNAVANJE, VEČERA, ZVUČNA GONG RELAKSACIJA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h.
2. DAN (21. JUL): JUTARNJI ČAS JOGE, DORUČAK, BICIKLISTIČKA TURA DO SUBOTICE, OBILAZAK GRADA, UČEŠĆE U KULTURNIM I ZABAVNIM MANIFESTACIJAMA FESTIVALA, VEČERA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h.
3. DAN (22. JUL): JUTARNJI ČAS JOGE, DORUČAK, VOŽNJE BICIKLA, POSETA VINARIJI “ZVONKO BOGDAN”(ne ulazi u osnovnu cenu), DEGUSTACIJA VINA, VEČERA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h
4. DAN (23. JUL):  POLAZAK U ZORU BICIKLIMA KA LUDAŠKOM JEZERU, PROMATRANJE BUĐENJA ŽIVOTINJSKOG SVETA, DORUČAK U PRIRODI, BICIKLISTIČKA TURA DO SALAŠA “DJORDJEVIĆ”,  ČAS AERIAL/LEBDEĆE JOGE, ODMOR I POPODNEVNA DREMKA NA TRAVI ILI U SVILENIM MARAMAMA,  VEČERA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h.
5. DAN (24. JUL): JUTARNJI ČAS JOGE, DORUČAK, BICIKLIRANJE I ISTRAŽIVANJE PRIRODE U OKOLINI PALIĆKOG JEZERA, JEDRENJE PALIĆKIM JEZEROM (ne ulazi u cenu dogadjaja), VEČERA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h.
6. DAN (25. JUL): JUTARNJI ČAS JOGE, DORUČAK, FAKULTATIVNI IZLET DO KELEBIJE I POSETA ERGELI (ne ulazi u osnovnu cenu), VEČERA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h.
7. DAN (26. JUL): JUTARNJI ČAS JOGE, DORUČAK, BICIKLISTIČKA TURA PO PALIĆU, VEČERA, FILMSKE PROJEKCIJE OD 21h i 23h.
8. DAN (27. JUL): JUTARNJI ČAS JOGE, DORUČAK, NAPUŠTANJE SOBA DO 10h.

 


PRIJAVITE SE NA FB EVENT, POZOVITE PRIJATELJE I PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE

PRIDRUŽITE SE FB GRUPI LJUBITELJA BICIKLIZMA U PRIRODI: KLIKNUTI OVDE

ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. SMEŠTAJ SE PLAĆA DIREKTNO VLASNICIMA, NA LICU MESTA, A PREKO UDRUŽENJA NEOPHODNO JE IZVRŠITI REZERVACIJU.

ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA PRED DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA.

 

 

★ SMEŠTAJ:

VILA REGINA – PALIĆ

Vila Regina sa  prepoznatljivom fasadom i drvenim ukrasima u stilu secesije doprinosi prepoznatljivom šarmu Palića. Nalazi se u Splitskoj Aleji u mirnom okruženju, okružena zelenilom i cvrkutom ptica. Splitska Aleja, kao glavna ulica na Paliću sa drvoredima stoletnih platana, noću sa prelepim dvoglavim belim kandelaberima, vodi Vas ravno na šetalište uz obalu Palića, koja se račva na dve strane, levo ka Muškom štrandu, a desno ka ženskom štrandu.
Svaka soba poseduje posebno kupatilo, TV (kablovsku). Zbog prirodnog položaja vile svi uslovi za zabavu i razonodu su omogućeni. Od ostalih sadržaja vila poseduje i jacuzzi koji je dostupan gostima uz doplatu.

Fotografije smeštaja na linku: kliknite ovde

PO DOLASKU NA LOKALITET, SVI POLAZNICI NAŠEG DOGAĐAJA, U OBAVEZI SU DA PREDAJU DOKUMENTA MENADŽERKI DOGAĐAJA – VESNI ANDRIĆ I PRIKUPE NOVAC KOJI JE POTREBAN ZA PLAĆANJE BORAVIŠNE TAKSE. BORAVIŠNA TAKSA U IZNOSU OD 109 DINARA/DAN PLAĆA SE NA LICU MESTA I NE ULAZI U CENU ARANŽMANA.


★ HRANA: Tradicionalna, veganska, vegetetijanska

HRANU PRIPREMA renomirana ketering firma “NanaKey”.

“U želji da sebi i svojoj porodici obezbedim zdrave obroke u uslovima savremenog života, godinama unazad se edukujem na temu zdrave ishrane. Moja težnja je da svaki obrok bude pripremljen od nutritivno kvalitetnih namirnica, bez aditiva, konzervanasa, raznih aroma i drugih toksičnih supstanci za naš organizam.

Kao mlada mama, diplomirani ekonomista i strukovni vaspitač po zanimanju, uvek je bila prisutna i želja da se ostvarim i na polju karijere. Pokretanjem sopstvenog posla “stvari su legle na svoje mesto” , svoje potencijale i kreativnost svakodnevno ulažem u svoj posao i brinem o svojoj porodici. Na samom početku puno je ideja, želja i planova…težnja je da se u budućnosti objedine snage cele porodice i da moja homemade proizvodnja preraste u ozbiljnu poslovnu strukturu a do tada…neka hrana koju jedete bude u službi vaše vitalnosti, prijatno vam želi Nataša Lulić vlasnica firme NanaKey.”

 

★ JOGA UČITELJ:

MILICA SIVIĆ

“Moje ime je Milica Sivić. Rođena sam 27.11.1978 godine u Šapcu. Majka sam dvoje dece. Posedujem višegodišnje radno iskustvo koje sam stekla kao menadžer ljudskih resursa. Student sam psihologije, Joga instruktor, PEAT Procesor i sertifikovani korisnik i interpretator testova za razvoj i procenu ličnosti Hogan assesment Sertification i pored toga posedujem sertifikate sa brojnih seminara za razvoj ličnosti.

U svet zvučnih vibracija zaljubila sam se na svom prvom susretu sa gongovima i himalajskim činijama u najvećem spa i wellness centru u Evropi. Ljubav prema zvuku, kao i zadovoljstvo da pomažem ljudima motivisali su me da steknem teorijska i praktična znanja iz ove oblasti kako samostalno tako i od svetski najpoznatijih učitelja. Meridijansku zvučnu masažu himalajskim posudama i Gong trening završila sam kod Mojce Moraya Malek koja je tvorac Meridijanske zvučne masaže, a kasnije i Gong Master Trening kod najpoznatijeg učitelja zvučne terapije u svetu Don Corneaux-a.

Autor sam selfness & detox programa Lehos – lepotom zvuka do sreće koji sam kroz lični razvoj usavršila i testirala kroz individualne i grupne tretmane”.

Lehos program – lepotom zvuka do sreće selfness & detox: KLIKNITE OVDE

 

 


★INDIVIDUALNI ILI KOMBI PREVOZ DO PALIĆA:
SVI ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, A SPREMNI SU DA PREVEZU NAJMANJE 3 PUTNIKA, PREDLAŽEMO MODEL DA PREVEZENI PUTNICI SNOSE TROŠKOVE GORIVA I PUTARINA, A VOZAČ (VLASNIK AUTOMOBILA) DA BUDE OSLOBOĐEN TROŠKOVA. DOSADAŠNJE ISKUSTVO POKAZUJE DA SE NA OVAJ NAČIN MOGU ZBRINUTI SVI KOJI ŽELE DA SE PREVEZU. U SLUČAJU DA NE BUDE TAKO, ANGAŽOVAĆEMO NEKU AGENCIJU ZA PREVOZ PUTNIKA.

 

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE, U TEKSTU  IMATE KONTAKT TELEFON I E-MAIL, KONTAKTIRAJTE NAS I DOBIĆETE PUNU INFORMACIJU.
Informacije o ceni ne dajemo ni putem komentara na fb, po bontonu se to smatra nepristojnim, a takođe, potpada pod javno objavljivanje cena.


★ MENADŽER, KREATOR REKREATIVNIH AKTIVNOSTI NA DOGAĐU I ODGOVORNO LICE: VESNA ANDRIĆ

INFORMACIJE , REZERVACIJE I KONTAKT:
TEL BROJ/VIBER/WHATS APP +381 604497112
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com


 

★ REZERVACIJE:

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVISANJE SMEŠTAJA I BUKIRANJE ULAZNICA ZA FESTIVAL. UPLAĆUJU  SE DO POPUNE KAPACITETA (20 mesta), NAJKASNIJE DO 20.JUNA 2019.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

 

POGLEDAJTE PRIČU O KONCEPTU AKTIVNOG ODMORA I NJENOM KREATORU:

 

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE NA ADI BOJANI, NA YOGA & DETOX LETOVANJIMA

Kliknite na naslov/fotografiju

https://aktivniodmor.net/letnji-glam-yoga-detox-retreat-i-na-adi-bojani-2019/

CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
ROVINJ, BRIONI, FAŽANA, MOTOVUN, PIRAN I PREMANTURA, 27.07 – 03.08. 2024. PROGRAM SA SAVREMENE I USPEŠNE ŽENE I MUŠKARCE VEDRE ENERGIJE I NJIHOVU DECU ZA POJEDINCE ILI PORODICE INDIVIDUALCE, AUTENTIČNE I URBANE LJUDE SAMO ZA AVANTURISTE I KOSMOPOLITE! TOKOM NAŠEG DOGAĐJA, U PULSKOJ ARENI DEŠAVAJU SE KONCERTI LENNY KRAVITZA I DURAN DURAN. MNOGI OD DO… Continue reading CYCLING & ROADTRIPPING ROVINJ I ISTRA I KONCERTI U PULI
SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
IVANICA, HERCEGOVINA, 14 – 19. FEBRUAR (Sretenje – praznik u Srbiji) Ivanica se nalazi na potezu između Trebinja (udaljenost 18km) i Dubrovnika (udaljenost 7 km). Karakteriše je neopisivo lep pogled na Jadransko more (zaleđe Dubrovnika), veličanstvena priroda i opojni mirisi mediteranskog lekovitog bilja. Seminar koji suštinski i iz korena menja shvatanje života. Na njemu ćete… Continue reading SEMINAR ZDRAVOG ŽIVOTA SA G.NAZAROVIM U HERCEGOVINI
VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
TORNIK, ZLATIBOR SKIJANJE, ŠKOLA SKIJANJA ILI BLEJA ZA NESKIJAŠE 🙂 TERMINI : VIKEND 27 – 29. 01. 2023. VIKEND 03 – 05. 02. 2023. PRAZNIK SRETENJE 15 – 18.02.2023. Ski centar „Tornik“ je najveće skijalište na Zlatiboru. Udaljen je od turističkog centra Zlatibora 9 kilometara. Nalazi se na nadmorskoj visini od 1.110 – 1.490 metara.… Continue reading VIKEND AVANTURA U SKI CENTRU TORNIK – ZLATIBOR
Translate »