YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE

 

 YOGA RETREAT – LEDA VILLAGE RESORT – GREECE


PILION – GRČKA, 1 – 8. JUN 2019.

 

 

Ovo nije turistički aranžman, već događaj aktivnog odmora. Namenjen je članovima udruženja. Za one koji nisi članovi, a žele da nam se pridruže, član se postaje popunjavanjem prijavnog formulara na licu mesta.

 

 


★ SMEŠTAJ I POLUPANSION NA BAZI ŠVEDSKOG STOLA

Hotelski kompleks Leda Village Resort se nalazi na nešto manje od 50 kilometara od Volosa, na zapadnoj strani jednog od najvećih i najlepših grčkih poluostrva, Piliona. U blizini tradicionalnog sela Horto, smešten u malom zalivu, kompleks se kroz maslinjak blago spušta ka sopstvenoj plaži i kristalno bistrom i čistom moru. Udaljen od velikih naselja, predstavlja pravu oazu mira za porodice i sve one željne mirnog odmora, ali i one koji žele aktivan odmor. Pozicija hotela predstavlja idealnu polaznu tačku za istraživanje predivnog Piliona i stotine plaža rasutih u zalivu Pegastikos, ali i u spoljnom delu poluostrva, prema Skiatosu. Nedaleko od hotela je i selo Milina, pozanto po svojoj prelepoj plaži i tavernama, ali i ruševine antičkog grada Olizon. Leda Village Resort  gradjen je u stilu starog grčkog sela u obliku atrijuma i sastoji se od glavne zgrade sa repcijom i restoranom i manjih tradicionalnih kuća sa po nekoliko studija, apartmana i soba. U jednom delu kompleksa se nalaze i zasebne vile sa sopstvenim bazenom. Sve smeštajne jedinice imaju terasu ili izlaz u vrt sa pogledom na more i medjusobno su povezane popločanom stazom koja vodi kroz mediteransko zelenilo i cveće do glavne zgrade i plaže sa ležaljkama i suncobranima.

Kompleks ima recepciju sa lobijem, bar, restoran – tavernu, bazen sa barom, ležaljkama i suncobranima, dečji bazen, otvoreni djakuzi, veliki vrt sa igralištem za decu, teniski teren, teren za mali fudbal i košarku, malu teretanu, stoni tenis, teren za mini golf, sportove na vodi, ronilački centar i parking. Hotel ima besplatan pristup Internetu za ograničen broj korisnika. Ograničen broj suncobrana i ležaljke na plaži su uključeni u cenu. Standardne sobe su namenjene za  2 – 3 osobe (2 standardna ležaja ili “francuski ležaj” i pomoćni ležaj) imaju terasu sa garniturom za sedenje, TWC sa fenom, A/C, telefon, SAT TV i mali frižider.  Usluga u hotelu Leda Village Resort je polupansion : doručak i večera – “švedski sto” (samoposluživanje).

 

POVEDITE NA ODMOR I SVOJU DECU. U RESORTU NEMA NIKAKVOG SAOBRAĆAJA. POSTOJE BROJNI TERENI ZA IGRU I ZABAVU. PLAŽA JE ŠLJUNKOVITA, A DUBINA MORA POSTEPENO RASTE.
IZNENADIĆE VAS POVOLJNE CENE ZA VAŠE MALIŠANE!

★ PROGRAM:

 ČASOVI JOGE: SVAKOG JUTRA PRE DORUČKA I POPODNE, PRE VEČERE.
SVAKI ČAS JOGE TRAJE IZMEĐU 75 I 90 MINUTA.

ČASOVE JOGE VODI: ZORICA B. SIMIĆ

Zorica Simic rodjena 1968 godine, diplomirani ekonomista poslovnog prava i diplomirani menager. Sertifikovani instruktor hatha yoge RYT 200 i serifikovani instruktor terapeutske joge RYT 200. Ajurvedski konsultant, Feng Shui konsultant. Sa jogom se bavi vise od 25 godina a zadnjih 12 godina, časove vodi u okviru Sathya Yoga Centra u Novom Sadu. Praktikuje i vodi casove vise stilova joge : Hatha, vinyasa, terapeutsku, ashtanga i hot jogu.Svira Gong -sertifikovana od strane Peter Hess akademije.

★FAKULTATIVNI PROGRAM: 

KIROPRAKTIKA, HIDŽAMA I REIKI TRETMANI – FAKULTATIVNO ( NIJE URAČUNATO U OSNOVNI PAKET USLUGA)

 

Nikola Perović se već dugi niz godina bavi kiropraktikom, Atlas kiropraktikom i srodnim tehnikama osteopatije koje poljošavaju cjelokupan rad organizma. Atlas(prvi vratni pršljen) namiješta pomoću aparata i švajcarske metode ,,Atlas ProFilax“. Svoje školovanje je završio u SAD-u i Njemačkoj. Takođe, Nikola je i Reiki Master. Pomoću Reiki-ja liječi na sva 3 nivoa: fizičkom, mentalnom i duhovnom. Holističkim pristupom i kombinacijom Kiropraktike i Reiki-ja iza sebe ima veliki broj zadovoljnih korisnika.

 

 

★ CENA ARANŽMANA

 

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE
CENA JE NAJPOVOLJNIJA ZA RANU UPLATU REZERVACIJE DO 1. FEBRUARA
SLEDEĆA KATEGORIJA CENA JE ZA UPLATU REZERVACIJA DO 1. MARTA
I POSLEDNJA DO POPUNE KAPACITETA, NAJKASNIJE DO 1. MAJA

CENE SE OD ODNOSE NA OSNOVNI TIP SOBA (DVOKREVETNE I TROKREVETNE)

 

 

★ INFORMACIJE O CENAMA I ARANŽMANU:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER /WHATS APP : +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com
U PERIODU OD 16. 2 – 2.3 SMO NA ZIMOVANJU U BANSKOM, MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE PUTEM VIBER-a ili WHATS APP-a.

 

 

★ REZERVACIJE:

 

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVACIJU HOTELA I ANGAŽOVANJE INSTRUKTORA.

REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA. SMEŠTAJNI KAPACITET JE OGRANIČEN. OSTATAK, DO PUNOG IZNOSA ARANŽMANA SE UPLAĆUJE 15 DANA PRED POLAZAK, NA RAČUN HOTELA, U KOORDINACIJI SA OVLAŠĆENIM LICEM “AKTIVNOG ODMORA”
UPLAĆENA REZERVACIJA, U SLUČAJU SPREČENOSTI DOLASKA, SE NE VRAĆA, A PRENOSIVA JE NA DRUGO LICE.

 

ZA REZERVACIJU KONTAKTIRATI:
VESNA ANDRIĆ – MENADŽERA DOGAĐAJA.
TEL BROJ/VIBER +381 638606448
E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

 

★ ORGANIZATOR , KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

Priču o konceptu i organizatoru pogledajte na videu:

 

POGLEDAJTE VIDEO O LEDA VILLAGE RESORTU:

 

 

Comments are closed.