SOUL CYCLING & AYURVEDA – FAŽANA, PULA, BRIONI I NAJLEPŠI PREDELI ISTRE

SOULCYCLING & AYURVEDA (BICIKLIZAM, DOBRA ZABAVA, MEDITACIJE, RELAKSACIONE TEHNIKE DISANJA I AJURVEDSKA HRANA)

 

 

FAŽANA, PULA, BRIONI, VODNJAN I PEROJ,

 

 

27. aprila –  2. maja 2019 – PRVOMAJSKI PRAZNICI

 6 DANA / 5 NOĆENJA

 

 

PROGRAME SOUL CYCLING-a POSEĆUJU BROJNE ZGODNE I LEPE ŽENE, MUŠKARCI NE PLAŠITE SE! 🙂

★ PROGRAM: SOUL CYCLING – REKREATIVNE NENAPORNE BICIKLISTIČKE TURE UZ MORE I ZELENIM POJASOM,  UREĐENIM BICIKLISTIČKIM STAZAMA, NA POTEZU PEROJ – FAŽANA – PULA.
UČENJE TEHNIKA DISANJA, MEDITACIJE U POKRETU, COACHING RAZGOVORI SA CILJEM UMANJENJA STRESA. TOKOM VOŽNJI PREDVIDJENE SU PAUZE GDE ĆEMO SVE OVE TEHNIKE I VEŽBE PRIMENJIVATI.

NAŠE DOGAĐAJE KRASI ODLIČNA ENERGIJA I DOBRO DRUŽENJE. POGLEDAJTE DELIĆ ATMOSFERE SA NOVOGODIŠNJEG EVENT-a:

 

 

NE PLAŠITE SE, NIŠTA PREOZBILJNO. SVE JE PODREĐENO KREIRANJU LEPOG RASPOLOŽENJA 🙂

 

PROGRAM IMA SNAŽNI ANTISRES EFEKAT. NAMENJEN JE OPUŠTANJU I UŽIVANJU.
PODRAZUMEVA NAJAM BICIKLA TOKOM 4 DANA.

 

 

PRATEĆI PROGRAM: MASAŽE,  I UVEK PO NEKO LEPO IZNENAĐENJE. 🙂
PRATEĆI PROGRAM NIJE URAČUNAT U CENU.

FAKULTATIVNO:

IZLET NA BRIONE. PREPORUKA, NIKAKO NE PROPUSTITI!
RADIONICE PRIPREME AJURVEDSKE HRANE

PLAN AKTIVNOSTI:

  1. DAN (27. APR): DOLAZAK U RANIM POPODNEVNIM SATIMA, SLOBODNE AKTIVNOSTI, VEČERA
  2. DAN (28. APR): JUTARNJE ISTEZANJE, DORUČAK, CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA +  MEDITATION PROGRAM, UZ BROJNE PAUZE, VEČERA.
  3. DAN (29. APR): JUTARNJE ISTEZANJE, DORUČAK,CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA +  MEDITATION PROGRAM, UZ BROJNE PAUZE, VEČERA.
  4. DAN (30. APR): DORUČAK, POSETA BRIONIMA (FAKULTATIVNO) POVRATAK OKO 18 h.  VEČERA.
  5. DAN (1. MAJ) DORUČAK, CELODNEVNA BICIKLISTIČKA TURA, COACHING PROGRAM U POKRETU, RELAKSACIONE TEHNIKE.
  6.  DAN (2. MAJ) DORUČAK, JUTARNJA JOGA, I COACHING PROGRAM U POKRETU, RELAKSACIONE TEHNIKE. POVRATAK OKO 16H

PRIJAVITE SE NA FB EVENT, POZOVITE PRIJATELJE I PRATITE OBAVEŠTENJA: KLIKNUTI OVDE


PRIDRUŽITE SE FB GRUPI LJUBITELJA BICIKLIZMA U PRIRODI: KLIKNUTI OVDE

 

 

★ JOGA UČITELJ I PSIHOLOG:
SANJA PETKOVIĆ

Diplomirana je psihološkinja Filozofskog fakulteta u Beogradu, i učenica nekoliko psihoterapijskih pravaca (Geštalt, Telesna psihodrama).Sanja Petković, kreatorka je terapijskog koncepta Spirit & Move, koji u sebi objedinjuje savremena psihološka i psihoterapijska znanja, kao i tradicionalna znanja joge, thai terapije.
Licencirana je instruktorka Ha-Tha Yoge (Vidya Yoga – škola joge Dragana Lončara, JAS) i praktikantkinja Ashtanga Vinyasa Yoge (po tradiciji Shri K. Pattabhi Joisa, a kod učitelja Ranka Stoiljkovića).
U obuku za terapeuta Tradicionalne Thai masaže krenula je 2011. god. u Institutu za Thai masažu Beograd (učitelj Danko Lara Radić).Svoj rad bazira na podučavanju povezanosti telesnog, umnog i duševnog kod osoba koje u sebi pokreću proces samoisceljenja. Na taj način, osoba stiče uvid u svoju celovitost, te svest da se ništa u njoj i oko nje ne dešava nevezano jedno od drugog, čime izlazi iz osećanja nemoći, strahova i rastrojenosti, koje najposle mogu narušiti i fizičko zdravlje.

 

 


ZA SVE UČESNIKE KOJI SE UČLANE U UDRUŽENJE ZA AKTIVAN I ZDRAV ŽIVOT “FITNESS & YOGA”, OBEZBEDJEN JE SMEŠTAJ I HRANA NA BAZI POLUPANSIONA. PLAĆA SE NA LICU MESTA.


ČLAN UDRUŽENJA SE POSTAJE POPUNJAVANJEM PRIJEMNOG FORMULARA PRED DOGAĐAJ ILI NA LICU MESTA.
NEOPHODNO JE IZVRIŠTI REZERVACIJU.

 


★ SMEŠTAJ:

LUKSUZNO OPREMLJENI APARTMANI “VILLA IN LAVANDA”. NALAZE SE U MIRNOM FAŽANSKOM DELU VALBANDON, UDALJENIM SVEGA  2 KM OD CENTRA FAŽANE. SVAKI APARTMAN POSEDUJE DVE SPAVAĆE SOBE, KUPATILO SA VEŠ MAŠINOM, TERASU, KLIMA UREĐAJ, LCD TV SA SATELITSKIM PROGRAMIMA, MODERNO UREĐENU KUHINJU SA MIKROTALASNOM PEĆNICOM I MAŠINOM ZA POSUĐE. CEO OBJEKAT POKRIVEN JE BEŽIČNIM INTERNETOM. U OKVIRU OBJEKTA GOSTIMA JE NA RASPOLAGANJU OPUŠTANJE NA LEŽALJKAMA UZ BAZEN. OBJEKAT POSEDUJE PARKING PROSTOR. PLAŽA U VALBANDONU UDALJENA JE 500 M.

 

Fotografije smeštaja na linku: kliknite ovde

PO DOLASKU NA LOKALITET, SVI POLAZNICI NAŠEG DOGAĐAJA, U OBAVEZI SU DA PREDAJU PASOŠE MENADŽERKI DOGAĐAJA – VESNI ANDRIĆ I PRIKUPE NOVAC KOJI JE POTREBAN ZA PLAĆANJE BORAVIŠNE TAKSE. PLAĆA SE NA LICU MESTA I NE ULAZI U CENU ARANŽMANA.

 


★ HRANA: AJURVEDSKA, PRETEŽNO BILJNA HRANA PRIPREMANA NA LICU MESTA. PREDVIĐENI SU DORUČAK I VEČERA/ŠVEDSKI STO.

 


HRANU PRIPREMA: MARUŠA ERBEŽNIK Maruša Erbežnik – diplomirani ekonomista. Već od ranih godina tražila je istninski, prirodni način života. Osam godina bila je slušalac Veda akademije u Ljubljani, sertifikovani je »health coach« Instituta za integrativno zdravlje iz New Yorka. Pre više od dvadeset godina upoznala se sa Ayurvedom, koja ju je oduševila svojom logikom, jednostavnošću i efikasnošću. Njen moto je »živeti u skladu sa ciklusima prirode i bez alopatskih lekova«. Aromaterrapija je njena strast, pa radi i masažu Aroma Touch Technique. Voli da jede domaću i sezonsku hranu, uživa u vrtlarenju i prirodi. Na odmore ide biciklom, kojim je obišla sva jadranska ostrva. A gostima poručuje: “Na našem druženju jesti ćemo sezonsku hranu. U tom dobu na pijaci u Puli ime već dosta lokalnog povrća, a zavisno od vremena, može biti i samoniklih biljaka – divlji poriluk, divlje šparoge…..Za doručak ćemo jesti domaće granole, lokalni jogurt i sir, heljdine i prosene kaše, ….a za večeru tjesteninu, riže, pite…..vjerujem, da će biti vaše borbončice zadovoljne”.

★INDIVIDUALNI ILI KOMBI PREVOZ:
SVI ONI KOJI IMAJU AUTOMOBILE, A SPREMNI SU DA PREVEZU NAJMANJE 3 PUTNIKA, PREDLAŽEMO MODEL DA PREVEZENI PUTNICI SNOSE TROŠKOVE GORIVA I PUTARINA, A VOZAČ (VLASNIK AUTOMOBILA) DA BUDE OSLOBOĐEN TROŠKOVA. DOSADAŠNJE ISKUSTVO POKAZUJE DA SE NA OVAJ NAČIN MOGU ZBRINUTI SVI KOJI ŽELE DA SE PREVEZU. U SLUČAJU DA NE BUDE TAKO, ANGAŽOVAĆEMO NEKU AGENCIJU ZA PREVOZ PUTNIKA

 

KAO UDRUŽENJE GRAĐANA NEMAMO PRAVO DA JAVNO OBJAVLJUJEMO CENE, U REDOVIMA ISPOD IMATE KONTAKT TELEFON I E-MAIL, KONTAKTIRAJTE NAS I DOBIĆETE PUNU INFORMACIJU.
Informacije o ceni ne dajemo ni putem komentara na fb, po bontonu se to smatra nepristojnim, a takođe, potpada pod javno objavljivanje cena.

 

 

★ INFORMACIJE , REZERVACIJE I KONTAKT:


SVE INFORMACIJE I REZERVACIJA KOD MENADŽERA DOGAĐAJA – VESNE ANDRIĆ

POZIVOM NA TEL BROJ/VIBER/WHATS APP +381 638606448   

 E-mail:  vsn_andric@yahoo.com

U PERIODU OD 16. 2 – 2.3 SMO NA ZIMOVANJU U BANSKOM, MOLIMO DA NAS KONTAKTIRATE PUTEM VIBER-a ili WHATS APP-a.

 

★ REZERVACIJE:

UPLATA REZERVACIJE JE NEOPHODNA. KORISTI SE ZA REZERVISANJE SMEŠTAJA. REZERVACIJE SE UPLAĆUJU DO POPUNE KAPACITETA.
NOVAC UPLAĆEN ZA REZERVACIJU SE NE VRAĆA, A PRENOSIV JE NA DRUGU OSOBU

 

 

★ ORGANIZATOR I KREATOR KONCEPTA : Siniša Račić

 

POGLEDAJTE PRIČU O KONCEPTU AKTIVNOG ODMORA:

 

 

Pogledajte video o Brionima:

Pogledajte video o Puli:

Pogledajte video o Fažani:

 

 

 

PRIDRUŽITE NAM SE NA AVANTURISTIČKOM JEDRENJU KIKLADAMA 15 – 29. JUNA
DETALJI NA LINKU: 

JEDRENJE KIKLADAMA, 15 – 29. JUN 2019.

 

Comments are closed.